26 / 04 / 2024

urfa spor lisesi

urfa spor lisesi

Şanlıurfa'da Spor Lisesi 11-A sınıfı öğrencileri tarafından başlatılan ‘Yeşil gözlü ceylanların diyarı yeşilsiz kalmasın’ projesi kapsamında Şanlıurfa Ortaikizce köyü ilkokulu bahçesine çam ve akasyalardan oluşan 150 ağaç dikildi...

Kocaeli Kartepe İHL Spor Salonu’nun inşaatı tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin inşa ettiği Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi Kapalı Spor Salonu inşaatının dış cephesi tamamlandı

Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne modern spor salonu inşa edilecek!

Kocaeli'de çok sayıda spor salonu ve tesis hayata geçiren, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi spor salonu projesi için düğmeye bastı.

Naim Süleymanoğlu Spor Lisesi yarın açılıyor!

Sultanbeyli'de yer alan Naim Süleymanoğlu Spor Lisesi yarın Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ile Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun katılımıyla açılıyor.

Stadyumlara yeni spor liseleri kuruluyor!

Milli Eğitim Bakanı Selçuk, "Spor lisesi öğrencisi kendi alanıyla ilgili olmayan çok ders alıyor. Odaklanamıyor. Başka bir branşa da spora da odaklanamıyor. Bununla ilgili düzenlememiz bitti" dedi...

Rönesans Eğitim Vakfı'ndan Malatya'ya Fen Lisesi!

Malatya'nın merkez Yeşilyurt ilçesinde Rönesans Eğitim Vakfınca içerisinde 16 derslikli fen lisesi, spor salonu ve yurt binasının yer alacağı eğitim kompleksi inşa ettirilecek.

Derince İHL Spor Salonu tamamlanıyor!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Derince Anadolu İmam Hatip Lisesi Spor Salonu'nu tamamlıyor.

Kocaeli Orhangazi Anadolu Lisesi Spor Salonu’nun temeli atıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Orhangazi Anadolu Lisesi Spor Salonu’nun temelini attı.

Yıldırım yatırımları için imar planları Meclis'ten geçti!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ilçede inşa edilmesi planlanan spor lisesi için imar planlarının Meclis'ten geçtiğini söyledi

Derince İHL Spor Salonu’nda sona gelindi!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Derince Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne inşa ettiği spor salonunda sona geldi.

Şanlıurfa Karaköprüspor'un stadı yenilendi!

Şanlıurfa Karaköprüspor'un stadının TFF standartlarına uygun hale gelmesi için başlatılan yıkım çalışmaları tamamlandı. Yenilen yeni statta ilk maç yarın oynanacak.

Kadırga Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne spor salonu!

Kadırga Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne Fatih Belediyesi tarafından çok amaçlı spor salonu inşa ediliyor.

Körfez Orhangazi Anadolu Lisesi spor salonuna kavuşuyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Körfez Orhangazi Anadolu Lisesi spor salonunu tamamlıyor.

Şanlıurfa spor yatırımlarına doydu!

Türkiye'nin en genç kentleri arasında yer alan Şanlıurfa, son 4 yılda tarihinin en büyük yatırımları ile tanıştı. 

urfa spor lisesi Haberi

urfa spor lisesi


Ağaç dikme etkinliğine Milli Eğitim Şube Müdürü Hadi Bedir, Spor Lisesi Müdürü İsmail Kaya, Güzel Sanatlar Müdürü Ahmet Demir, Spor Lisesi ve Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri katıldı.


Proje hakkında bilgi veren Spor Lisesi Müdürü İsmail Kaya, “Görev yaptığım tüm okullarda bu projeyi öğrencilerimizle birlikte gerçekleştiriyoruz. Bu projede amaç, öğrencilerimizde ağaçlandırma bilincini geliştirmek özellikle köylerde yaşayan çocuklarla tanışma onlarla çeşitli paylaşımlarda bulunmayı hedeflediğini söyleyerek kampanyaya destek veren Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğü’ne teşekkür ediyorum” dedi.


Ayrıca Spor Lisesi öğrencileri de ağaçlandırma çalışması için gittikleri Ortaikizce köyü ilkokulunun öğrencilerini yanlarında götürdükleri kırtasiye malzemeleri türündeki hediyelerle köy okuyan öğrencileri sevindirdi.



Ordu...