23 / 04 / 2024

urfa suruç sulama tüneli açılış tarihi

urfa suruç sulama tüneli açılış tarihi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 9 Mart Pazar günü Şanlıurfa'da Türkiye'nin en büyük sulama tüneli olan Suruç’u açacak. 17 kilometre 185 metre uzunluğu bulunan Suruç Tüneli, aynı zamanda dünyanın da sayılı projelerinden biri...

Şanlıurfa'da arazi kavgası! 8 yaralı!

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada 8 kişi yaralandı.

Şanlıurfa'da inşaatın 3. katından düşen işçi yaşamını yitirdi!

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde çalıştığı inşaatın 3. kattaki penceresinden düşen işçi yaşamını yitirdi...

Şanlıurfa'da arsa kavgası: 1 ölü!

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde amca çocukları arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle kavga çıktı. Çıkan kavga sonrasında 1 kişi hayatını kaybetti.

35 bin Suriyeli’ye kira yardımı mı yapılacak?

Şanlıurfa Suruç'ta Suriyelilerin kaldığı geçici barınma merkezinde yaşayan ailelerin kendi istekleriyle barınma merkezinden taşınıyor. 35 bin Suriyeli'ye ev tutmaları için kira yardımı yapıldığı kaydedildi...

Şanlıurfa Suruç'a yeni altyapı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Suruç'ta yapımı devam eden Devlet Hastanesinin kanalizasyon ve içme suyu hat döşeme çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Suruç Semt Pazarı açıldı!

Şanlıurfa'da vizyonel projeleri bir bir hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, her ilçeye modern semt pazarı kazandırma çalışmaları çerçevesinde Suruç'a yaptırdığı semt pazarının açılışını gerçekleştirdi.

Suruç yatırımları hız kesmiyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Suruç'u ziyaret ederek, kanaat önderleri, mahalle muhtarları ve vatandaşlarla buluştu.

Şanlıurfa Suruç'un yolları yenileniyor!

İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile yapılan görevlendirme sayesinde hizmetlerin ulaştığı Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde, 30 yıldır yenilenmeyen cadde ve sokaklarda asfalt çalışması gerçekleştiriliyor.

Şanlıurfa Suruç yatırımlarla prestij kazandı!

Şanlıurfa kent merkezi ve tüm ilçelerde çalışma atağı gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa'nın gelişiminde büyük bir rol sergiliyor. Bu kapsamda Suruç ilçesinin yıllardır beklediği çalışmaları bir bir veren Büyükşehir Belediyesi, ilçenin sosyo-ekonomik yapısını bir adım öteye taşıdı.

Şanlıurfa Suruç'un çehresi değişiyor!

İçişleri Bakanlığınca yapılan görevlendirme sayesinde hizmetlerin ulaştığı Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde, caddelerden sokaklara, parklardan yollara kadar büyük bir değişim yaşanıyor.

Şanlıurfa Suruç değişimi büyükşehirle yaşıyor!

Şanlıurfa'nın tüm ilçelerinde olduğu gibi Suruç'ta alt yapı çalışmalar başlatarak ilçenin 100 yıllık alt yapı sorununa çözüm bulan Büyükşehir Belediyesi Suruç'un beklediği hizmetleri veriyor.

Şanlıurfa Akçakale'ye prestij cadde müjdesi!

Son olarak Suruç'taki çalışmaların da tamamlanması ile 6 ilçede prestij caddesini halkın hizmetine sunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Akçakale'de de aynı uygulama öncesi altyapıyı sil baştan revize ediyor.

Şanlıurfa Suruç'ta ilk asfalt serimi başladı!

Yaz döneminde asfaltlama çalışmalarını en iyi şekilde değerlendirmek isteyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, bu hafta sonu ise Suruç için mesaideydi. İlçede yapılması planlanan prestij caddesi kapsamında altyapısı yenilenen güzergahlarda asfalt serimi başladı.

urfa suruç sulama tüneli açılış tarihi Haberi

urfa suruç sulama tüneli açılış tarihi



Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 9 Mart Pazar günü Şanlıurfa'da Türkiye'nin en büyük sulama tüneli olan Suruç’u açacak. 


HÜKÜMETİN "çılgın projeleri" birer birer hizmete giriyor. Marmaray'dan Haliç Metro Köprüsü'ne, Malazgirt 1071 Bulvarı'ndan Batıkent-Sincan Metro Hattı'na kadar dev projelerin ardından iki tarihi proje daha tamamlandı. 


Şanlıurfa'da pazar günü, dünyanın 5'inci, Türkiye'nin de en uzun su tüneli olan "Suruç" GAP'taki topraklara can verecek. Ankara'da ise pazartesi günü Kızılay-Çayyolu Metro Hattı'nın açılışı planlanıyor. Açılışları ise Başbakan Recep Tayyip Erdoğan yapacak. 


DÜNYANIN 5. UZUN TÜNELİ 

Pazar günü Şanlıurfa'ya gidecek olan Erdoğan, Suruç Sulama Tüneli'nin de açılışını yapacak. 17 kilometre 185 metre uzunluğu bulunan ve debisinin birçok nehirden bile derin olduğu belirtilen Suruç Tüneli, aynı zamanda dünyanın da sayılı projelerinden biri. Türkiye'nin en uzun sulama tüneli olan Suruç, dünyanın...