19 / 04 / 2024

urla Veryeriler İnşaat projeleri

urla Veryeriler İnşaat projeleri

Veryeriler inşaat, Ege bölgesinde son 15 yılda 400'ü aşkın taş ev projesi hayata geçirdi. Firma, Urla. Güzelbahçe ve Bodrum'da yeni projeler geliştirmek üzere arsa satın almalarını tamamladı.

Çeşme’de sit alanında usulsüz yapılan yapılar için yıkım kararı!

Acun Ilıcalı ve futbolcu Mesut Özil’in ultra lüks villalarının da bulunduğu Çeşme Alaçatı’da Veryeriler İnşaat tarafından inşa edilen gayrimenkul projesine ilişkin İzmir 1 Numaralı Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu'ndan dikkat çeken bir karar çıktı.

Folkart Country Urla ön talep topluyor! Yeni proje!

Folkart Yapı tarafından İzmir'in Urla'da hayata geçirilen Country Urla'da ön talep süreci başladı. Bu ay inşaat çalışmalarının başlayacağı projede villalar Mayıs 20232'te teslim edilecek. 

Oyak İnşaat Urla Bademler projesi için düğmeye bastı!

Oyak İnşaat, İzmir Urla Bademler Köyü projesi için düğmeye bastı. Projede 640 villa yer alacak.

Quattordici Çeşme 2019 fiyatları!

İzmir Çeşme'de Ayasaranda Koyu'nda yer alan Quattordici projesi villa ve rezidanslardan oluşuyor. Veryeriler İnşaat tarafından hayata geçirilen projede Sakız Adası manzaralı dairelerde fiyatlar 950 bin dolardan başlıyor.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Tan Urla'da ön talepler toplanıyor! Yeni proje!

Tanyer İnşaat tarafından hayata geçirilecek Tan Urla projesi 500 daireden meydana geliyor. Projede daire fiyatları henüz açıklanmadı...

Veryeriler İnşaat kişiye özel projelere imza atıyor!

Veryeriler İnşaat yetkilileri, "Taş ev tasarımları ile kişiye özel projelere imza atıyoruz" dedi.

Veryeriler İnşaat’ın gözü Urla'da!

İzmir’in emlak piyasasının çok canlandığını söyleyen Veryeriler İnşaat’ın patronu Alpan Veryeri yeni pazar olarak Urla'yı seçtiklerini belirtti.

Veryeriler İnşaat, Ege bölgesine yöneldi!

Veryeriler inşaat, Ege bölgesinde son 15 yılda 400'ü aşkın taş ev projesi hayata geçirdi. Firma, Urla. Güzelbahçe ve Bodrum'da yeni projeler geliştirmek üzere arsa satın almalarını tamamladı.

Alaçatı Değirmen Taş Evler fiyatları!

Alaçatı Değirmen Taş Evler fiyatları 2 milyon TL'den başlayarak değişiyor. Veryeriler İnşaat'ın projesi Alaçatı Değirmen Taş Evler, köyiçi manzarasına sahip.

İzmir, emlak ve inşaatta merkez haline gelecek!

Veryeriler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Alpan Veryeri, son dönemlerde yapılan mega projelerin ülke ekonomisi için de çok önemli olduğunu söyledi.

11 soruda Quattordici projesi!

Veryeriler İnşaat imzası taşıyan Quattordici Evleri'nde villa fiyatları 1 milyon 350 bin dolardan başlıyor. İşte 11 soruda Çeşme Quattordici projesi detayları...

İzmir Quattordici Çeşme fiyatları!

İzmir Quattordici Çeşme fiyatları 325 bin dolardan başlayarak değişiyor. Veryeriler İnşaat, Quattordici projesini ay sonunda teslim edecek...

urla Veryeriler İnşaat projeleri Haberi

urla Veryeriler İnşaat projeleri

Alaçatı ve Çeşme'de ürettiği taş evler ile ünlenen Veryeriler inşaat, bu bölgede son 15 yılda 400'ü aşkın taş ev projesi yaparken, Alaçatı'da birbirinden özel konseptli 7 mahalle oluşturdu. Bu çalışmalan ile Alaçatı'nın taş evleriyle öne çıkan bir bölge olmasına katkı sağlayan şirket, Alaçatı'nın yanı sıra Urla. Güzelbahçe ve Bodrum'da yeni projeler geliştirmek üzere arsa satın almalarını tamamladı. 


2017-2018 yıllarında yeni projeler geliştirmeye devam edeceklerini söyleyen Veryeriler inşaat Yönetim Kumlu Başkanı Alpan Ververi. Alaçatı ve Çeşme'de planladıkları projelerin yanı sıra Urla, Güzelbahçe ve Bodrum'da aldıkları arsalarında 20-25'er evlik projeler planladıklarını belirtiyor. 


2017'nin sonunda tüm detaykın netleşecek olan bu projeler de yöresel mimariyi koruyan özellikte projeler olacak. Son olarak Alaçatı Değirmen Taş Evler projesini geliştiren şirket, 20 tane taş evden oluşan ve 12...