26 / 04 / 2024

uşak ali erdoğan

uşak ali erdoğan

Uşak’ta vatandaşların nefes alabilecekleri noktaların artması hedefiyle çalıştıklarını bildiren Belediye Başkanı Ali Erdoğan, bu nedenle bir planlama yaptıklarını ve projeler ile başarıya ulaştıklarını dile getirdi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fiyat indirimi çağırına İSTİB Başkanı Ali Kopuz'dan destek!

İstanbul Ticaret Borsası (İSTİB) Başkanı Ali Kopuz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın yaptığı fiyatlarda indirim çağrısına destek verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Çocuğu olan ailelere 5500 TL ödenecek! İşte şartlar!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı. Çocuğu olan aileleri 5500 TL yardım yapılacak. İşte detaylar!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın maaşına ek zamla ilgili sürpriz gelişme! AK Parti açıklama yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın maaşına yüzde 40 zam isteyerek 101 liralık tutarın 141 bin liraya yükseltileceğine dair haberler kamuoyunda gündem oldu. Muhalefetin söz konusu zam talebine ilişkin eleştirilerine AK Parti'den cevap geldi.

Rize-Artvin Havalimanı açılış tarihi belli oldu! İlk Erdoğan ve Aliyev'in uçakları iniş yapacak

Rize-Artvin Havalimanı yapım döneminde 56 farklı sektöre doğrudan veya dolaylı olarak fayda sağladı. Rize-Artvin Havalimanı'nın açılış tarihi 14 Mayıs 2022 olarak açıklandı. Rize-Artvin Havalimanı'na ilk inişi Erdoğan ve Aliyev'in uçakları yapacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehir hastanelerine ilişkin açıklama!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, şehir hastaneleriyle ilgili konuştu. "Şu an Türkiye genelinde hastanemizin olmadığı il yok, bırak onu ilçeler yok" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şehir hastanesi de bittiği zaman sizin de bakış açınız değişecek" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kanal İstanbul’u inadına yapacağız!

AK Parti İstanbul 7. Olağan Kongresi’nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kanal İstanbul projemizin tüm teknik çalışmaları tamamlandı. Onlara rağmen Kanal İstanbul’u da yapacağız. İnadına yapacağız” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kanal İstanbul'u yapmakta geç bile kaldık!

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı metro projesinin ilk ray kaynak töreninde Kanal İstanbul projesiyle ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kanal İstanbul'u yapmaya geç kaldık" dedi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Galataport'u inceledi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Galataport Projesi'nin bulunduğu alanda incelemelerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Başakşehir metrosu için talimat!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) Başakşehir metro inşaatını durdurması hakkında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Gereği neyse devlet olarak biz yaparız" dedi...

Emine Erdoğan: Akıllı, mutlu ve kültürlü şehirler inşa edilmeli!

Kartepe'de bir otelde "Şehircilik ve Mutlu Şehir" temasıyla düzenlenen Kartepe Zirvesi'ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Akıllı, mutlu ve kültürlü şehirler inşa edilmeli" dedi.

Uşak Kent Park tam gaz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın desteğiyle Uşak’ta 110 bin metrekare alan üzerine oturması tasarlanan Kent Park'ın yaklaşık yüzde 70'i tamamlandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Uşak'a raylı sistem müjdesi!

Hızlı trenle ülkenin dört bir yanına gidilebileceğini dile getiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Uşak'ta şehir içi raylı sisteme ihtiyaç duyulduğunu, mevcut hattın bu şekilde değerlendirilmesiyle ilgili fizibilite çalışmasının sürdüğünü söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mehmet Özhaseki Güneydoğu ve Doğu'yu yeniden imar etti!

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada Çevre ve Şehircilik Bakanı olan Mehmet Özhaseki'nin Güneydoğu ve Doğu'yu yeniden imar ettiğini söyledi.

uşak ali erdoğan Haberi

uşak ali erdoğan


Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan, görevde oldukları süre içinde 8 büyük piknik ve mesire alanını kente kazandırdıklarını belirtti.


Uşak’ta vatandaşların nefes alabilecekleri noktaların artması hedefiyle çalıştıklarını bildiren Başkan Erdoğan, bu nedenle bir planlama yaptıklarını ve projeler ile başarıya ulaştıklarını dile getirdi. Vatandaşların piknik ve mesire alanlarına daha kolay gidebildiklerini kaydeden Erdoğan, "Vatandaşlarımızın büyük piknik ve mesire alanları konusunda istekleri vardı. Biz bu isteğe başından bu yana kayıtsız kalmayarak güzel işler başardık. Şimdi alanlarımız her zaman vatandaşlarımızın yoğun olmakla birlikte güvenli bir şekilde hizmet vermektedir” dedi.


Uşak’ın bu konuda rekor kırdığını aktaran Erdoğan, vatandaşların sevincini görmelerinin bile kendilerine mutlu ettiğinin altını çizdi. Uşak’ta büyük piknik ve mesire alanlarını yaparken var olan kentin potansiyelini de en iyi şekilde değerlendirdiklerine vurgu yapan Erdoğan, "İlimizde...