28 / 03 / 2024

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan

Uşak Belediyesi Kent merkezinde yapımı devam eden yol çalışmalarını hızlandırdı. Çalışmaları 24 saat devam ediyor.

Nurullah Cahan: Uşak'taki projeler hızla ilerliyor!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan kentte projelere ara vermeden devam ettiklerini kaydederken , iki projede daha aşama kaydettiklerini bildirdi.

Uşak Fatih Mahallesi'ne sevindirici haber!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Fatih Mahallesi'nde söz verdikleri pazaryeri için proje çalışmalarına başladıklarını, yanına da bir mahalle konağı yapacaklarını açıkladı.

Uşak'a yeni hal müjdesi!

Belediye Başkanı Nurullah Cahan Yaş Sebze ve Meyve Hâli esnafına yeni ve modern bir hâl için müjde verdi. Cahan, “Meyve sebze toptancılığı yapan esnaf kardeşlerimize günün şartlarını karşılayan bir yapıda yeni toptancı hâli yapacağız” dedi.

Uşak'ta kentsel dönüşüm 2016'da bitecek!

TOKİ Başkanı Turan, Uşak'ta 2 yıl sonra tamamlanması planlanan kentsel dönüşüm projesinin kente 450 milyon lira katkı sağlayacağını tahmin ettiklerini belirtti. Proje en geç 2016 yılının ortalarında bitirilecek.

Uşak'taki 3. Sanayi Sitesi sorunları bitirecek!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Yeni Sanayi Sitesi Esnafını ziyaret etti Ziraat Aletleri Esnaf Odası Başkanı Nazmi Arıkan'ın da eşlik ettiği ziyarette "Sanayi sitesinin sorunlarının çözüleceği" belirtildi.

2015 Uşak için şantiye yılı olacak!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kentin imaj projelerinin 2015 yılı içinde önemli aşamalara geleceğini ve 2015 yılını şantiye yılı ilan ettiklerini belirtti.

Nurullah Cahan: Uşak'ta uzun soluklu projelere imza atacağız!

Kentin ihtiyaçlarına göre hazırladıkları projelerde sembol eserlerin ortaya çıkacağını anlatan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, en az 100 yılı kurtaran çalışmaların kente hizmet vereceğini dile getirdi...

Nurullah Cahan: Uşak'ta kentsel dönüşüm 6 ay içinde ihaleye çıkacak!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan TOKİ başkanımızı ziyaret ettik. Ziyaretten kentsel dönüşüm revizyon çalışmalarının yapılıp en geç 6 ay içinde ihaleye çıkılacağı sözünü aldık ifadesini kullandı...

Nurullah Cahan: Uşak Halısı artık her eve girecek!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan kentte önem verdikleri kültür donelerinin başında Uşak Halıları’nın geldiğini ve bu konuda ciddi bir çalışma başlatacaklarını söyledi. Cahan, Uşak Halıları'nın hiçbir zaman ölmeyeceğini de sözlerine ekledi...

TMMOB'dan belediye başkan adaylarına 11 maddelik uyarı: Bir an önce bina envanteri çıkarılmalı!

TMMOB Bodrum temsilcisi yaptığı basın açıklaması ile Muğla ve Bodrum'daki belediye başkan adaylarına 11 maddelik bir çağrıda bulundu. Depremden kaçak yapılaşmaya kadar pek çok duruma dikkat çekildi. 

Kuşadası Belediye Başkanı Günel: Ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceğiz!

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel,  Kuşadası'nda  ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceklerini açıkladı.

Uşak Belediyesi 1 milyon 88 bin 746 TL'den başlayan fiyatlarla 8 arsayı satıyor!

Uşak Belediye Başkanlığı, mülkiyeti belediyeye ait, Uşak ilinde yer alan 8 arsayı 1 milyon 88 bin 746 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı görevinden istifa etti! İşte istifanın perde arkası

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, aldığı sürpriz bir kararla görevinden istifa ettiğini duyurdu. Söz konusu istifa kararının ardında yatan sebebin ne olduğu ortaya çıktı. İşte detaylar...

Manisa Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk hakkında kaçak yapı soruşturması!

Manisa’nın Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk hakkında ‘Orman arazisine kaçak kongre merkezi’ yaptığı için soruşturma izni veren İçişleri Bakanlığı, bu seferde imar planında yol şeklinde görülen alan üzerine kaçak balıkçı dükkanları inşa ettirdiği sebebiyle 2'ci kez soruşturma izni verdi.

Bursa'da 17 ilçe belediye başkanı ile deprem toplantısı yapıldı!

Bursa'da 17 ilçe belediye başkanı ile deprem toplantısı gerçekleştirildi. Bursa'da büyükşehir ile ilçe belediye başkanlarının buluştuğu toplantıda, depremle ilgili bugüne kadar yapılan çalışmalar ve yapılması gerekenler konuşuldu.

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci'ye icra şoku!

Samsun Atakum Belediye Başkanı seçilen CHP'li Cemil Deveci, koltuğu AKP’li başkandan devralır almaz icra şoku ile karşılaştı.

Çanakkale Belediye Başkan Adayı'nın kaçak binası yıkılacak!

Çanakkale Bağımsız Belediye Başkan Adayı İlyas Terzi'nin Çanakkale'nin Ayvacık ilçesine bağlı Kösedere Köyü'nde devasa bir kaçak yapı inşa ettiği ortaya çıktı.

Uşak dönüşümle gelişecek!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan “Kentpark, mahalle konakları, köprülü kavşaklar, kentsel dönüşüm, modern yollar, park ve bahçeler gibi çalışmalarımızla halkımıza en iyi hizmeti vermek için gayret gösterdik” diye konuştu.

KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım AKP Ümraniye Belediye Başkan adayı mı?

AK Parti 2019 Mahalli İdareler Seçimi İstanbul adaylarını henüz açıklamadı. Ancak kulislerde KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım'ın AK Parti Ümraniye Belediye Başkan adayı olacağı konuşuluyor...

TOKİ Başkanı Ergün Turan AK Parti Fatih Belediye Başkan adayı mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti'nin 2019 Mahalli İdareler Seçimi İstanbul adaylarını yarın açıklaması bekleniyor. Kulislerde ise TOKİ Başkanı Ergün Turan'ın Fatih Belediye Başkan adayı olarak gösterileceği konuşuluyor...

Konya'da ruhsat kavgası! Belediye Başkanı Mehmet Oğuz vuruldu!

Konya Çumra Belediye Başkanı AK Partili Mehmet Oğuz, arsaya yaptığı prefabrik iş yerine ruhsat vermediği iddiasıyla Bahattin Yalçın tarafından silahla vuruldu. Hastaneye kaldırılan Oğuz'un durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Uşak'ın çehresini değiştiren projeler yapılıyor!

Kentsel dönüşüm alanında örnek gösterilen projelerinin yanında Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Uşak’ın kültürel derinliğini gün yüzüne çıkaracak çalışmalara da imza atıyor.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Haberi

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan

Alt yapıdan üst yapıya kadar yaşanabilir bir Uşak için 24 saat esasına göre çalışmalarına devam eden Uşak Belediyesi Kent merkezinde yapımı devam eden yol çalışmalarında hızını arttırdı.


Her fırsatta çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Nurullah Cahan şehrin dört bir tarafında yol yapım çalışmaların olduğunu belirterek, “İnşallah bu yaz döneminde bozuk yol bırakmayacağız” dedi.

Uşak’ın neredeyse tamamında, vatandaşların uzun yıllar kullanması amaçlanarak yapılan kaliteli ve sağlam yollar için belediye çalışmalarında hız kesmiyor. Bu kapsamda kentin dört bir tarafında çalışmalar sürerken, Başkan Nurullah Cahan yapılan çalışmaları birebir yerinde inceleyerek mahalle sakinleriyle fikir alışverişinde bulunuyor. Ortak yönetim anlayışı gereği vatandaşlardan sorunlar hakkında bilgi alan Başkan Cahan belirlenen sorunların giderilmesi için talimat vererek, sıkıntıların çözüme kavuşmasını sağlıyor.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan son olarak Dikilitaş Mahallesi,...