19 / 04 / 2024

Uşak kent park inşaatı

Uşak kent park inşaatı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın desteğiyle Uşak’ta 110 bin metrekare alan üzerine oturması tasarlanan Kent Park'ın yaklaşık yüzde 70'i tamamlandı.

THY ve Pegasus uçak seferlerini iptal etti! İşte iptal edilen seferlerin tam listesi...

Megakent İstanbul'da aralarında olacak şekilde pek çok kent için kar yağışı uyarısı verildi. Kar yağışı gerekçesiyle birçok uçak seferinde iptaller de duyurulmaya başladı. İşte Türk Hava Yolları'nın ve Pegasus'un iptal edilen o uçak seferleri...

Uşak Kent Park tam gaz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın desteğiyle Uşak’ta 110 bin metrekare alan üzerine oturması tasarlanan Kent Park'ın yaklaşık yüzde 70'i tamamlandı.

Uşak Üçüncü Sanayi Sitesi çalışmaları başladı!

Kent ekonomisine yeni bir soluk getirmesi beklenen Uşak Üçüncü Sanayi Sitesi’nde ilk çalışmalar başladı. Proje, Uşak Belediyesi ve Sanayi Sitesi Kooperatifi ortaklığında hayata geçirilecek.

Uşak dönüşümle gelişecek!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan “Kentpark, mahalle konakları, köprülü kavşaklar, kentsel dönüşüm, modern yollar, park ve bahçeler gibi çalışmalarımızla halkımıza en iyi hizmeti vermek için gayret gösterdik” diye konuştu.

Uşak 3. Sanayi Sitesi'nin temeli atılıyor!

Uşak’ta kent ekonomisine katkı sağlaması planlanan Uşak 3. Sanayi Sitesi'nin temeli atılıyor. Projenin işyeri bulma sorununu ortadan kaldırması planlanıyor.

Uşak Kent Park alanına modern lise yapılacak!

Uşak’a kazandırılan 120 bin metrekarelik Kent Park alanı yenilenmenin anahtarı oldu. Uşak Kent Park alanına modern lise yapılacak. 

Uşak Kent Park Projesi yıkımları başladı!

Uşak'ta hayata geçirilen Kent Park Projesi kapsamında yıkımlar başladı. İlk balyozu Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan vurdu.

Uşak'ta kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Uşak Belediyesi kentin dört bir yanında alt yapı ve üst yapı faaliyetlerini sürdürüyor. Kentin eskiyen ve artık kullanışsız olan yollarında yapılan yenileme çalışmaları kapsamında ilk olarak parke taşlarının sökümü yapıldı.

Şanlıurfa Akçakale Kent Parkı açıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Akçakale´de hayata geçirdiği 53 dönümlük Akçakale Kent Parkı'nın inşaatını tamamladı.

Uşak Kent Meydanı projesinde çalışmalar sürüyor!

Uşak Belediye Meclisi 2017 Temmuz ayı ilk birleşiminde önemli kararlar aldı. Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın 2014 yerel seçimlerde lanse ettiği lokomotif projesi Kent Meydanı projesinde adımlar atılmaya devam ediyor.

Uşak Kent Park çalışmaları sürüyor!

Uşak Kent Park projesinde çalışmalar sürüyor. Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan ve Uşak Sportif Kulübü yetkilileri Kent Park projesini inceledi.

Uşak'ta bozuk yollar onarılıyor!

Uşak Belediyesi Kent merkezinde yapımı devam eden yol çalışmalarını hızlandırdı. Çalışmaları 24 saat devam ediyor.

Malatya Yeşilyurt'a kent park, kültür evi ve seyir kulesi yapılıyor!

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Gedik Mahallesinde devam eden Gedik Kent Park, Kültür Evi ve Seyir Kulesi çalışmalarını yerinde inceledi.

Uşak kent park inşaatı Haberi

Uşak kent park inşaatı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın desteğiyle Uşak’ta 110 bin metrekare alan üzerine oturması tasarlanan ve yaklaşık yüzde 70’i tamamlanan Kent Park Projesi kapsamında, hala alan içerisinde yer alan kurumlar için yapılan yeni binalarda sona yaklaşıldı. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre;Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Kent Park Projesi kapsamında taşınacak olan Orhan Dengiz Anadolu Lisesi’nin, yeni Öğretmenevi’nin ve Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yeni binalarına yönelik inşaat çalışmalarının son durumunu yerinde inceledi.

Yeni hizmet binalarının kısa sürede hizmete girmesi için inşaat çalışmalarının hız kesmeden sürdüğünü söyleyen Başkan Çakın, Orhan Dengiz Anadolu Lisesi’nin 8 bin metrekarelik inşaat alanına sahip olduğu ve 2 bin metrekare üzerine oturacak 32 derslikli lisenin yapımında sona yaklaşıldığı kaydetti.
Başkan Çakın, “Gelişen çağa uygun olarak, teknolojiyle bütünleşmiş sınıflara sahip bir okulun...