29 / 03 / 2024

Uşak Otogar Yolu

Uşak Otogar Yolu

Uşak'ta otogar mevkii battı çıktı projesi için ilk kazma vuruldu. Uşak'ta kent içi ulaşımda sıkışıklığı azaltmak için stat ve otogar civarında düşünülen battı çıktı kavşak çalışmalarından ilki başladı.

Uçak biletlerindeki fiyat patlaması, yolcuları otobüslere yönlendirdi!

Dolar ve euro kurundaki artışın etkisiyle uçak bileti fiyatları tavan yapınca, Avrupa seyahatine çıkmak isteyenler alternatif çözüm olarak Esenler Otogarı'ndan kalkan otobüsleri tercih ediyor. Paris'e varmak ise 29 saat süren bir yolculukla gerçekleşiyor.

Otobüs ve uçak biletlerine bayram güncellemesi! Bilet fiyatları 1 günde yüzde 50'ye varan oranda zamlandı! 

Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala hem kara yolu hem de hava yolu taşımacılığında bilet fiyatlarına zam uygulandı. Otobüs biletlerine yüzde 50'ye, uçak bilelerine de yüzde 40'a varan oranlarda zam geldi. 

En ucuz uçak bileti nereden, nasıl alınır? İşte en ucuz uçak bileti bulmanın 7 yolu!

Uçak bilet fiyatlarının yüksek olması seyahat severler açısından büyük bir sorun. Ancak bazen özellikle yurt dışı gezilerde ucuza uçak bileti bulmak o kadar da imkansız değil. Yeter ki ucuz uçak bileti bulmanın püf noktalarını bilelim!

Uşak Çevre Yolu gelecek yıl tamamlanacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada inşaatı süren Uşak Çevre Yolu'nun gelecek yıl tamamlanması için gayret gösterdiklerini bildirdi.

Konya'daki uçak restoran ve kafe hizmete girdi!

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin Ankara Yolu’nda toplam 321 bin metrekarelik alanda yaptığı Türkiye’nin havacılık temalı en büyük parkı olan Türk Yıldızları Parkı’ndaki uçak restoran ve kafe hizmet vermeye başladı.

Uşak Kuzey Çevre Yolu mahallelerin imar değerini artıracak!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kentin trafiğini rahatlatacak olan Kuzey Çevre Yolu'nda sona yaklaştıklarını söyledi. Cahan, "Büyük projelerimizle kentimizin imajını ve kaderini değiştirmek için çaba veriyoruz" dedi.

Uşak Otogar Battı Çıktı projesi açılış için gün sayıyor!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, ''Otogar mevkisinde başlanan Battı Çıktı Projesi’nin bitmesine sayılı günler kaldı. Akabinde Stat Battı Çıktı Projesi başlayacak.'' dedi.

Uşak Otogar Battı Çıktı projesinde sona gelindi!

AK Partili Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, İzmir-Ankara Karayolu'ndaki trafiği önemli ölçüde rahatlayacak battı-çıktı projesinde son aşamaya geldiklerini söyledi.

Uşak yatırımda hız rekoru kırdı!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, sezon başlamadan, 22 gün gibi kısa bir sürede 22 kilometre yolu asfaltladıklarını söyledi. Cahan, sezon sonuna kadar 200 kilometrelik asfalt yolu kente kazandıracaklarını ifade etti

Uşak Otogar Yolu için ilk kazma vuruldu!

Uşak'ta otogar mevkii battı çıktı projesi için ilk kazma vuruldu. Uşak'ta kent içi ulaşımda sıkışıklığı azaltmak için stat ve otogar civarında düşünülen battı çıktı kavşak çalışmalarından ilki başladı.

Almanya'da 56 uçak seferi iptal edildi!

Alman hava yolu şirketi Lufthansa’nın pilotlarının, toplu sözleşme görüşmelerinde anlaşma sağlanamadığı için aldığı greve kararı nedeni ile 56 uzun mesafe uçak seferinin iptal edildiği bildirildi.

Münih Havalimanı'nda 110 uçak seferi iptal edildi!

Alman hava yolu şirketi Lufthansa'nın pilotlarının toplu sözleşme görüşmelerinde anlaşma sağlanamadığı için greve gidecek olması nedeniyle Münih Havalimanı'nda yarın 110 uçak seferinin iptal edildiği bildirildi.

Uşak'ın çevreyolu sorunu çözülüyor!

Uşak'ın çevreyolu sorunu çözülüyor. Uşak'ın AK Partili Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Ankara'da yaptıkları temaslar sonucu köprülü kavşak ve çevre yolu konusunda önemli gelişmeler sağladıklarını söyledi.

Uşak Otogar Yolu Haberi

Uşak Otogar Yolu


Uşak'ta otogar mevkii battı çıktı projesi için ilk kazma vuruldu. Uşak'ta kent içi ulaşımda sıkışıklığı azaltmak için stat ve otogar civarında düşünülen battı çıktı kavşak çalışmalarından ilki başladı. Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "Trafiğin sıkışması ve yoğunluk olası kazalara fırsat verebiliyor. Biz de bu düşüncelerle kentin ana yollarında köklü çözümlere imza attık. Şehirlerarası yolun da sorunlarını biliyorduk. İzmir Ankara karayolu aynı zamanda şehir içi trafiğin de kesiştiği bir yoldu. Bu bölgede trafiğin akması için stat ve otogar bölgesinde battı çıktı projelerinin olması gerektiğine inandık. Bu nedenle başladığımız çalışmalarda ilk adımı attık" diye konuştu.



Yeni...