26 / 04 / 2024

Uşak projeleri

Uşak projeleri

Kentsel dönüşüm alanında örnek gösterilen projelerinin yanında Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Uşak’ın kültürel derinliğini gün yüzüne çıkaracak çalışmalara da imza atıyor.

Uşak'ta dönüşüm için 450 milyon lira harcandı!

Milliyet Gazetesi Ege Bölge Temsilcisi Engin Uğur Ağır, Uşak’ın Belediye Başkanı Av. Nurullah Cahan’ı ziyaret etti. Cahan, bölgedeki projeleri ve yatırımları anlattı.

Mega projeler Uşak'ın çehresini değiştiriyor!

Uşak, altyapı çalışmaları, çevre düzenlemeleri ve kültürel hamlelerle modern bir yüze kavuşuyor. Kentin mega projeler sayesinde iddialı şehirler arasına gireceğini söyledi.

Uşak ulaşım projeleriyle gelişecek!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Uşak Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaretti. Zeybekci, bölgenin hızlı tren, otoyol ve şu an başlayan gelişmelerle Ege ve bu coğrafyanın en hızlı gelişen şehri olacağını söyledi.

Uşak'taki dönüşüm projesinde sona gelindi!

Uşak Belediyesi 2016 yılında projelerin hayata geçmesi adına olumlu çalışmalar yaptı. Kentsel Dönüşüm Projesi'nde de sona yaklaşıldı ve Kent Park Projesi'nde somut gelişmeler yaşandı.

Nurullah Cahan: Uşak marka şehir olma yolunda ilerliyor!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan"Şehrimiz üniversite dostu bir şehir olma yolunda ilerliyor. Gerek kentleşme, gerekse sosyal projelerimizle ilimize gelen üniversite öğrencilerinin vazgeçemediği bir şehir olacağız" dedi.

Nurulllah Cahan: Uşak mega projelerle gelişecek!

Uşak'ta dev projelere imza atan Uşak Belediye Başkanı Nurulllah Cahan, Uşak'ın Ege Bölgesi'nin parlayan yıldızı haline geleceğini söyledi. Cahan, ''Uşak'ın kaderi de talihi de değişecek'' dedi.

Nurullah Cahan: Uşak'taki projeler hızla ilerliyor!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan kentte projelere ara vermeden devam ettiklerini kaydederken , iki projede daha aşama kaydettiklerini bildirdi.

Uşak Kentsel Dönüşüm Projesi örnek oldu!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kentte yapımı devam eden Kentsel Dönüşüm Projesi'nin Türkiye'de olduğu gibi yurt dışında da örnek gösterildiğini iletti.

Uşak'taki iki mahalle konağı açılış için gün sayıyor!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, hayata geçirdikleri mahalle konakları projesi kapsamında Aybey ve Karaağaç'daki konakların bittiğini, açılışların ise kısa sürede yapılacağını söyledi

Uşak'ın caddeleri yenileniyor!

Uşak Belediyesi cadde yenileme ve modernizasyon çalışmalarında sona yaklaştı Zübeyde Hanım Caddesi'nde bitirilen çalışmaların akabinde Barbaros Caddesi'nde aynı konseptle çalışmalar kısa sürede bitirilerek hizmete açılacak

Uşak Kentsel Dönüşüm Projesi 2016'da tamamlanacak!

Uşak Belediyesi’nin TOKİ Başkanlığı ile birlikte yürüttüğü Kentsel Dönüşüm Projesi’nde her gün bir aşama daha geçiliyor. Silueti günden güne netleşen proje için bir açıklama yapıldı.

Nurullah Cahan: Uşak cazibe merkezi olacak!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Uşak'ın her yanında çeşitli çalışmaların olduğunu belirterek, "Şehrimiz şu an da tam bir şantiye görünümündedir. Yakın zamanda cazibe merkezi bir kent olacaktır" dedi.

Nurullah Cahan Uşak'taki projeleri anlattı!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, 2015'i söz verdikleri gibi şantiye yılı ilan ettiklerini ve kentin her noktasında projelerin yükselmeye başladığını söyledi.

Uşak'ta 2015 şantiye yılı ilan edildi!

Kentin yapılan işlerde kaliteyi istediğini anlatan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "Vatandaşlar, kaliteyi her zaman istemekte ve ön plana koymaktadır. Biz de bu anlayışa destek veren bir yönetim tarzındayız.

Tren ve uçak biletlerine zam mı geliyor? Bakan Uraloğlu’ndan bilet fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, canlı yayın sırasında ülkenin ulaştırma projeleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Ayrıca, Bakan Uraloğlu, tren ve uçak biletlerine yönelik olası zam konusuna da değinerek açıklamalarda bulundu.

TOKİ Uşak'ta 81 iş yerini yarın satışa sunuyor!

Türkiye’nin yatay mimarideki örnek projeleri arasında gösterilen Uşak Kentsel Yenileme Projesi kapsamında yer alan 81 adet iş yeri yarın açık arttırma ile satışa sunulacak. 

Uşak'ta dönüşüm için 450 milyon lira harcandı!

Milliyet Gazetesi Ege Bölge Temsilcisi Engin Uğur Ağır, Uşak’ın Belediye Başkanı Av. Nurullah Cahan’ı ziyaret etti. Cahan, bölgedeki projeleri ve yatırımları anlattı.

Uşak'a kentsel dönüşümle bin 51 konut inşa edildi!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kentin en önemli projeleri arasında yer alan Kentsel Dönüşüm Projesi'nde sona gelindiğini söyleyerek 430 bin metrekare alanda 450 milyon TL'lik yatırımla bin 51 konut inşa edileceğini belirtti.

Nurullah Cahan Uşak'taki projeleri anlattı!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, 2015'i söz verdikleri gibi şantiye yılı ilan ettiklerini ve kentin her noktasında projelerin yükselmeye başladığını söyledi.

Uşak Üniversitesi ve kent merkezi arasına yaya ve bisiklet yolu yapılacak!

Uşak Belediyesi’nin projeleri arasında Uşak Üniversitesi ve kent merkezi arasında yay ve bisiklet yolu oluşturulması yer alıyor. Yaklaşık 6 kilometrelik mesafede bisiklete binme ve yürüyüş 14 bin öğrencinin önderliğinde kente aşılanmak isteniyor...

Nurullah Cahan: Uşak'ta kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor!

6 ay içinde ihaleye çıkacak Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kent projeleri kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Cahan, Ankara ziyaretlerine TOKİ Başkanı Ergün Turan ile yaptığı görüşmeleri ekledi.

Uşak Üniversitesi'nin bölgeye katkısı her geçen gün artıyor!

Kurulduğu günden bu yana gerek Uşak'ta gerekse bölgede en önemli eğitim merkezlerinden biri olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Uşak Üniversitesi’nin kente ve bölgeye olan katkısı her geçen gün artarak devam ediyor...

Uşak Seramik 28 Nisan genel kurul toplantı sonucunu yayınladı!

Uşak Seramik Sanayii A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Uşak Seramik 28 Nisan 2014 genel kurul toplantı sonucunu yayınladı.

Veysel Eroğlu: Uşak il merkezine kent ormanı inşa edeceğiz!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Uşak'ta Valiliği ziyaret etti. Kentte bakanlığına bağlı süren çalışmalar hakkında bilgi alan Eroğlu, yaptığı açıklamada, il genelinde 38 gölet inşa ettiklerini söyledi...

Uşak Kent Park Projesi kente nefes aldıracak!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Kent Park Projesi’nin hayalden öteye geçeceğini ve projeye Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da destek verdiğini belirtti. Kent Park Projesi’nin kente nefes aldıracak bir proje olacağı bildirildi...

Uşak Belediyesi yeni basketbol salonu yapımına destek verecek!

Uşak Sportif Basketbol Takımı Yönetim Kurulu Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette, yapılması planlanan yeni basketbol sahası da masaya yatırıldı...

DHMİ uçak ve yolcu istatistiklerini açıkladı!

2014 Mart ayında iç hatlarda Havalimanlarına iniş kalkış yapan uçak sayısı bir önceki yılın Mart ayına göre yüzde 12,6 artış ile 57 bin 860, dış hatlarda ise yüzde 9,4 artış ile 36 bin 552’ye yükseldi.

Uşak projeleri Haberi

Uşak projeleri

Yeni Şafak Gazetesi'nde yer alan habere göre; Uşaklılara, kent merkezinde nefes alacak bir alan açmak için hayata geçirilen “Kentpark” ve Türkiye’de sanayiden konut ve ticari alana dönüşümün sağlandığı ilk kentsel yenileme çalışması olan “Uşak Kentsel Dönüşüm Projesi” gibi saygın projeler ile Uşak Belediyesi, katma değer yaratan projeler üretmeye devam ediyor. Uşak Belediyesi, şehrin çehresini günden güne değiştiriyor. 


VATANDAŞLAR NEFES ALACAK

Uşaklılara, kent merkezinde nefes alacak bir alan açmak için hayata geçirilen “Kentpark” ve Türkiye’de sanayiden konut ve ticari alana dönüşümün sağlandığı ilk kentsel yenileme çalışması olan “Uşak Kentsel Dönüşüm Projesi” gibi saygın projeler ile Uşak Belediyesi, katma değer yaratan projeler üretmeye devam ediyor.

2014 yılından bugüne, Uşak Belediye Başkanlığı görevini yürüten Av. Nurullah Cahan, amaçlarını ‘doğduğu şehre ve kendisini bu göreve...