29 / 03 / 2024

Uşak üçüncü sanayi sitesi inşaatı

Uşak üçüncü sanayi sitesi inşaatı

Kent ekonomisine yeni bir soluk getirmesi beklenen Uşak Üçüncü Sanayi Sitesi’nde ilk çalışmalar başladı. Proje, Uşak Belediyesi ve Sanayi Sitesi Kooperatifi ortaklığında hayata geçirilecek.

Akıncı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akıncı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nursay Karkın tarafından kuruldu.

Uşak Banaz OSB'de 500 bin metrekareye yapılaşma izni verildi! 

Uşak Banaz'da bulunan organize sanayi bölgesi alanının bir kısmı için yapılaşma ve imar izni verildi. 

Beyza Akıncı Mimarlık Restorasyon İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyza Akıncı Mimarlık Restorasyon İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Beyzanur Kaplan tarafından kuruldu.

Akıncıoğulları İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akıncıoğulları İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer İlker Akıncı tarafından kuruldu. 

Uşak-İzmir tren seferleri başlıyor!

Türkiye Vagon Sanayi AŞ (TÜVASAŞ) tarafından yakın kentler arasında hızlı, rahat ve konforlu seyahat imkanı sağlamaya yönelik üretimi yapılan Anadolu DMU Milli Tren Seti'nin Uşak test sürüşü gerçekleştirildi.

Uşak’a yeni sanayi sitesi müjdesi!

Uşak Belediyesi ve Sanayi Sitesi Kooperatifi tarafından yapılması planlanan 3. Sanayi Sitesi'nin inşaatına başlandı.

Uşak Üçüncü Sanayi Sitesi çalışmaları başladı!

Kent ekonomisine yeni bir soluk getirmesi beklenen Uşak Üçüncü Sanayi Sitesi’nde ilk çalışmalar başladı. Proje, Uşak Belediyesi ve Sanayi Sitesi Kooperatifi ortaklığında hayata geçirilecek.

Uşak 3. Sanayi Sitesi'nin temeli atılıyor!

Uşak’ta kent ekonomisine katkı sağlaması planlanan Uşak 3. Sanayi Sitesi'nin temeli atılıyor. Projenin işyeri bulma sorununu ortadan kaldırması planlanıyor.

TMSF Erdoğan Şehir Planlama'nın Uşak'taki 6 gayrimenkulünü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Erdoğan Şehir Planlama Mimarlık Gayrimenkul Değerleme İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin Uşak'taki 6 gayrimenkulünü satışa çıkardı.

Akıncı Üssü'nde FETÖ için bina yapılmış!

Darbe teşebbüsünün merkezi olduğu öne sürülen Akıncı 4. Ana Jet Üssü’nün çatı iddianamesi tamamlandı. İddianame dün mahkemeye gönderildi.

Uşak ulaşım projeleriyle gelişecek!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Uşak Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaretti. Zeybekci, bölgenin hızlı tren, otoyol ve şu an başlayan gelişmelerle Ege ve bu coğrafyanın en hızlı gelişen şehri olacağını söyledi.

Akıncılar Üssü’ne sürpriz talip çıktı!

Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir, 15 Temmuz darbe girişiminin merkezi Akıncılar Üssü’nün Ankara Uzay ve Havacılık İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’ne dahil edilmesini istedi.

Akıncılar Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akıncılar Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 21 Mart 2016 tarihinde 100 bin TL sermaye ile Salih Us ve Emre Altınay tarafından kuruldu...

Uşak üçüncü sanayi sitesi inşaatı Haberi

Uşak üçüncü sanayi sitesi inşaatı

Uşak’ın öncelikli ihtiyaçları arasında yer alan 3. Sanayi Sitesi’nin inşası, yol yapım çalışmalarıyla başladı.Yeni proje, dükkan açacak sanayi esnafının yer bulma sorunu yaşadığı ve artık talebi karşılayamayan sanayi sektörünün sorununa kalıcı çözüm getirecek. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Karma Deri Organize Sanayi Bölgesi’nin yan kısmında yer alan 1 milyon 240 bin metrekarelik arazide yapılacak olan ve şehirde yeni istihdam alanları oluşturacak 3. Sanayi Sitesi’nde 100 metrekareden 500 metrekareye kadar bin 80 dükkan yer alacak. 538 adet otomotiv birimi, 192 adet tekstil birimi, 194 adet demir doğrama birimi, 48 adet gıda birimi, 108 adet ise mobilya birimi site içerisinde bulunacak. 

Ak Parti Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın çalışmaları yeri inceledi. Çalışmaların sona ermesiyle birlikte kent ekonomisine yeni bir soluk getirileceğini belirten...