25 / 04 / 2024

uşak yatırımları

uşak yatırımları

Uşak Belediyesi, kısa süre önce hizmete açtığı "15 Temmuz Şehit Mehmet Çetin Köprülü Kavşağı"nın ardından "Stat Battı Çıktı Projesi" için de ilk adımı attı.

Nurulllah Cahan: Uşak mega projelerle gelişecek!

Uşak'ta dev projelere imza atan Uşak Belediye Başkanı Nurulllah Cahan, Uşak'ın Ege Bölgesi'nin parlayan yıldızı haline geleceğini söyledi. Cahan, ''Uşak'ın kaderi de talihi de değişecek'' dedi.

Nurullah Cahan: Uşak'taki projeler hızla ilerliyor!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan kentte projelere ara vermeden devam ettiklerini kaydederken , iki projede daha aşama kaydettiklerini bildirdi.

Uşak yatırımda hız rekoru kırdı!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, sezon başlamadan, 22 gün gibi kısa bir sürede 22 kilometre yolu asfaltladıklarını söyledi. Cahan, sezon sonuna kadar 200 kilometrelik asfalt yolu kente kazandıracaklarını ifade etti

Uşak Kentsel Dönüşüm Projesi örnek oldu!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kentte yapımı devam eden Kentsel Dönüşüm Projesi'nin Türkiye'de olduğu gibi yurt dışında da örnek gösterildiğini iletti.

Uşak Kentsel Dönüşüm Projesi 2016'da tamamlanacak!

Uşak Belediyesi’nin TOKİ Başkanlığı ile birlikte yürüttüğü Kentsel Dönüşüm Projesi’nde her gün bir aşama daha geçiliyor. Silueti günden güne netleşen proje için bir açıklama yapıldı.

Nurullah Cahan: Uşak cazibe merkezi olacak!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Uşak'ın her yanında çeşitli çalışmaların olduğunu belirterek, "Şehrimiz şu an da tam bir şantiye görünümündedir. Yakın zamanda cazibe merkezi bir kent olacaktır" dedi.

Uşak Mehmet Akif Ersoy mahallesine neşter!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "Belediyemiz, 2015 yılı altyapı programı kapsamında Mehmet Akif Ersoy, Aybey ve Dikilitaş mahalleleri gibi kanalizasyon arızalarının sık olduğu bölgelerde yeni hat döşenmesine başladı" dedi

Uşak'ta yatırımcılar apart daireleri tercih ediyor!

Anadolu Gayrimenkul Yöneticisi ve Alım Satım Uzmanı Rüyam Yaman, apart yapımında Uşak'ın merkezi yerleşim yerlerindeki eski yapıların değerlerinde artış olduğunu söyledi.

Uşak'ta 2015 şantiye yılı ilan edildi!

Kentin yapılan işlerde kaliteyi istediğini anlatan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "Vatandaşlar, kaliteyi her zaman istemekte ve ön plana koymaktadır. Biz de bu anlayışa destek veren bir yönetim tarzındayız.

Uşak Mehmet Akif Ersoy mahallesi yenileniyor!

Uşak Belediyesi, Mehmet Akif Ersoy mahallesinde kanalizasyon ve yeni yol yapımı çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, mahallenin daha güzel bir hale geleceğini kaydetti.

Uşak Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'ne yeni yatırımlar yapılıyor!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nin bazı kısımlarında alt yapı ve üst yapı çalışmaları ile bölgeye ivme kazandıracaklarını kaydetti.

Uşak'a 35 milyon liralık yatırım!

Uşak Belediyesi'nin Dokuzsele Deresi Islah Projesi için çalışmalar devam ediyor. Proje kapsamında Çokkozlar mevkiinde geçiş köprüsü kurulmasının yanı sıra, ekipler Devlet Hastanesi civarından yoğun mesai harcıyor.

Uşak ve Aydın'da toplu açılış töreni yapıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Aydın ve Uşak’ta toplu açılış törenlerine katıldı. Erdoğan, açılış törenlerinde bu illere yapılan yatırımlardan detaylı bir şekilde bahsetti.

Uşak'ın çehresi kentsel dönüşümle değişiyor!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "Mega projelerimiz arasında yer alan Kentsel Dönüşüm Projesi ve Dokuzsele Deresi Islah Projesi, beklenenin üstünde bir hızla sürüyor. İki proje de 2016'da bitecek" dedi

Doğu Haberleşme İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Doğu Haberleşme İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Ümraniye'de 17 milyon 679 bin 640,17 TL sermaye bedeli ile Mehmet Gür tarafından kuruldu.

2024'te gayrimenkul yatırımlarının en gözde 3 lokasyonu!

2024 Türkiye emlak piyasası kapsamında yatırımların en gözde olduğu 3 şehir tek tek açıklandı. Peki hangi şehirler ve ilçeler gayrimenkul yatırımında ön planda? İşte ayrıntılar...

Serzan Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Serzan Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Başakşehir'de 3 milyon 750 bin 275,94TL sermaye bedeli ile Erol Timuçin tarafından kuruldu.

Rodin Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Rodin Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Başakşehir'de 10 milyon 21 bin 129 TL sermaye bedeli ile Erol Timuçin tarafından kuruldu.

Mevduat faiz oranları yatırımların değerini katlama devam ediyor: Bu bankalar cazip fırsatlar sunuyor

Günümüzde tasarruflarını değerlendirmeyi düşünen birçok kişi için bankalardaki mevduat faiz oranları oldukça önemlidir. Mevduat hesapları, birikimlerini artırmak isteyen bireyler arasında giderek daha popülerleşmiştir. Bazı bankaların sunduğu mevduat faiz oranları yatırımların değerini artırıyor.

Nova Project İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nova Project İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dilek Cengiz, Uğur Cengiz ve Zeynep Cengiz Şekeralp ortaklığında kuruldu.

Nova Project İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nova Project İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dilek Cengiz, Uğur Cengiz ve Zeynep Cengiz Şekeralp ortaklığında kuruldu.

BAE’nin Türkiye’ye yatırımlarının büyük bölümü yenilenebilir enerjiye olacak!

Türkiye ile Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) arasında imzalanan anlaşmaların büyük kısmının yeşil enerji yatırımları olduğu ifade edildi. BAE, bunun yanı sıra, belirli süre geri ödemesiz olan tahvillere de para yatıracak.

Bch Gayrimenkul İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bch Gayrimenkul İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Güneş ve Bilal Güneş ortaklığında kuruldu.

Dünyaca ünlü kuruluş: 28 Mayıs sonrası Türkiye’ye yatırımlar artabilir!

Dünyaca ünlü finans kurumu Citibank’ın Kuzey Afrika, Doğu Akdeniz ve Orta Asya CEO’su Omer Hafeez, seçimden sonra belirsizliğin ortadan kalkmasıyla beraber yatırımların artabileceğini belirtti. Küresel ticarette de en kötüsünün geride kaldığının altını çizen Hafeez, Türkiye'nin büyük fırsatlar sundu

Som Uluslararası İnşaat Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Som Uluslararası İnşaat Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Faruk Gökmen tarafından kuruldu.

Akyapı yatırımlarına tam gaz devam ediyor!

Son bir yıl içinde Limonlu Bahçe Konakları, Metkap ve Big Country projeleriyle 3 milyar TL'lik yatırıma başlayan Akyapı, inşaatlarına son sürat devam ederken yeni projeleri için de arsa yatırımları yapıyor. Başta sanayi ve ticari projeleri için hazırlıkta olan Akyapı, Dudullu, Hadımköy, Başakşehir v

Dt Proje Gayrimenkul Pazarlama Ve Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Dt Proje Gayrimenkul Pazarlama Ve Yatırımları Limited Şirketi Başakşehir'de Dına Golzar ve Tolga Obalı ortaklığında kuruldu.

uşak yatırımları Haberi

uşak yatırımları


Uşak Belediyesi, kısa süre önce hizmete açtığı "15 Temmuz Şehit Mehmet Çetin Köprülü Kavşağı"nın ardından "Stat Battı Çıktı Projesi" için de ilk adımı attı. Projeyle ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını belirterek, kent içi trafiğin daha da rahatlayacağını söyledi.


Çalışmalar hızla ilerliyor


Belediye olarak Uşak'ın çehresini değiştirdiklerini dile getiren Cahan, vatandaşlardan da sabırlı olmalarını istedi. Çalışmaların üç ay içinde tamamlanacağını kaydeden Cahan, şöyle devam etti: "Uşak adına tarihi günlerden birini yaşıyoruz. Bugün itibariyle ana yolu kenara alarak orta yolda battı çıktı projemizi başlatıyoruz. Daha önce üç ay gibi kısa bir zaman diliminde 15 Temmuz Şehit Mehmet Çetin Köprülü Kavşağı'nı bitirmiştik. O bölgede önemli bir rahatlama oldu. Şimdi aynı rahatlığı stat civarında da sağlayacağuz. Vatandaşlarımızdan sabır...