23 / 04 / 2024

Uşakta 4 tesisin temeli atıldı

Uşakta 4 tesisin temeli atıldı

Orman Bakanı Veysel Eroğlu sahurda geldiği Uşak’taki programında 4 tesisin temelini attı 2 tesisi hizmete açtı. Vatandaşlarla birlikte sahur yapan Eroğlu, 18 yeni proje sözü verdi

Viridis Çengelköy'de son 20 konut! Tapular hazır!

Viridis İnşaat imzası taşıyan Viridis Çengelköy'de son 20 konutun satışı devam ediyor. Tapuların hazır olduğu proje 4 blok olarak inşa ediliyor. 

Doğu Ekspresi’nde yeni bilet fiyatları 6 bin TL! Son 4 yılda yüzde 4185 zam geldi!

Turistik Doğu Ekspresi’nde bir biletin fiyatı son 4 yılda yüzde 4.185 zamlandı. Bu sezonun bilet fiyatları 6 bin Türk Lirası oldu. 

Emlakta Nostalji: Feneryolu'nda metresi 4 liraya satılık arsa!

1942 yılında İstanbul Feneryolu'nda arsanın metrekaresi 4 liraya satılıyormuş... Şu an 4 liraya metre bile satın alınmıyor.

Yaşar Gayrimenkul şube sayısını artırmayı hedefliyor

Kayseri’nin gayrimenkul işletmecileri arasında bulunan Yaşar Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanlığı, yerelde başladığı şubeleşme çalışmasını ulusala taşıdığını açıkladı. Şu anda 4 kentte, 10 şubesi ve 107 çalışanı olan Yaşar Gayrimenkul, 2024 senesinde İzmir, Antalya ve Bursa’da da şube açacak.

A101'e 4.00 Çekme karavan geliyor! A101 26 Ekim Perşembe online aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi

A101'in 26 Ekim 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğu belli oldu. Yayımlanan katalogda 4.00 Çekme karavan dikkat çekiyor. Peki, A101 aktüel ürünler ne kadar, kaç TL? İşte A101 aktüel ürünler kataloğu...

BİM'de Fakir 4 parça çeyiz paketi 2 bin 799 TL'ye, 7 parça çerezlik seti 125 TL'ye düştü! BİM 8 Eylül Cuma kataloğu

BİM'in indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. BİM'de Fakir 4 parça çeyiz paketi 2 bin 799 TL'ye, 7 parça çerezlik seti 125 TL'ye düştü!. İşte BİM aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi.

Marmara'daki deprem İstanbul'u nasıl etkiler? Okan Tüysüz resmen açıkladı: İşte 4 ayrı İstanbul depremi senaryosu!

Deprem uzmanı jeolog Prof. Dr. Okan Tüysüz, 4 ayrı İstanbul depremi senaryosunu paylaştı. Peki Marmara'daki deprem İstanbul'u nasıl etkiler? 

Her gün 252 bin yeni internet sitesi açılıyor!

Dünya çapında 1 milyardan fazla internet sitesinin kullanımda olduğu sanal alemde, günde 252 bin, her saniye 3 yeni internet sitesi hizmete giriyor. Dünya nüfusunun yüzde 64,9'u (5,18 milyar) internet kullanırken yüzde 59,9'u da (4,8 milyar) sosyal medya kullanıyor.

Demir fiyatlarına görülmemiş zam! 1 ton demirin fiyatı resmen uçtu! 4 Temmuz 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarında bu zamana kadar görülmemiş zam geldi. Demir fiyatları Temmuz ayı ile birlikte adeta uçuşa geçti. 1 ton demir ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 4 Temmuz 2023 demir fiyat listesi.

Kurbanlık fiyatlarında şok eden düşüş! Fiyatlar resmen dibi gördü!

​​​​​​​Ankara'da Kurban Bayramı'nın üçüncü günü kurbanlık satışını sona erdiren besiciler pazardan ayrılmaya başladı. Bayramın ilk günü küçükbaşların fiyatının 10 bin lira seviyesinde seyrettiğini ifade eden satıcılar fiyatların şu anda 4-5 bin liraya düştüğünü söyledi.

Duyan o markete koştu: 4 lt Ayçiçek yağı 109,90 TL'ye, 4 kg un 30,90 TL'ye, 1 kg Doğuş çay 75,90 TL'ye düştü

Bu market indirimi başka! Fiyatlar teker teker düştü; 4 lt Ayçiçek yağı 109,90 TL, 4 kg un 30,90 TL, 1 kg Doğuş çay 75,90 TL... Acele edin, tükenmeden alın...

1 dolar tam bu kadar olacak! 4 gün sonra dolarda dananın kuyruğu kopacak! Yastık altında doları olanlar hemen bakın

Dolar kurundaki son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Milyonlarca kişinin gözü dolar kurunda. Seçimden sonra doların ne olacağı merak ediliyor. 1 dolar tam bu kadar olacak! 4 gün sonra dolarda dananın kuyruğu kopacak! Yastık altında doları olanlar hemen bakın!

Şok'ta bu hafta Su Arıtma Cihazı,TV Sehpası,Akıllı Robot ve daha neler neler! 1-4 Nisan 2023 aktüel ürünler kataloğu

Yeni aya girmemizle marketler yeni aya özel aktüel ürünlerini duyuruyor. Bu marketlerden birisi de ŞOK market. 1-4 Nisan 2023 tarihleri arasında geçerli olacak indirimli ürünlere halkın teveccühü fazla oldu. İşte ŞOK 1-4 Nisan 2023 aktüel ürünler kataloğu

Uşakta 4 tesisin temeli atıldı Haberi

Uşakta 4 tesisin temeli atıldı

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Uşak Belediyesi'nce düzenlenen sahur programında toplu açılış ve temel atma törenlerine katıldı. Taşyaran Vadisi'ni Tabiat Parkı ilan eden Bakan Eroğlu, yatırım protokolünü imzaladı. Bakan Eroğlu'nu, Uşak Valiliği önünde Vali Ahmet Okur, Belediye Başkanı Nurullah Cahan, İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Yusuf Yalçın, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik ve daire müdürleri karşıladı.


120 MİLYON LİRALIK YATIRIM

Bakan Eroğlu, Vali Ahmet Okur'u makamında ziyaretinin ardından düzenlediği basın toplantısında, Uşak'a 18 proje sözü vererek, Uşakİzmir Karayolu üzerinde Yenişehir Köyü civarında bulunan Taşyaran Vadisi'ni Tabiat Parkı İlan ederek, projeyi imzaladı. Türkiye'de bir ilke imza atan Bakan Eroğlu, sahurda bakanlığına bağlı 6 yatırımın temelini atıp açılış yaptı. Valilikteki basın toplantısında gece saatinde herkesi rahatsız ettiğinden...