25 / 04 / 2024

Üsküdar 2015 projeleri

Üsküdar 2015 projeleri

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile birlikte gerçekleştirecekleri ’Kentsel Dönüşüm’, ’Mehmet Çakır Kültür Merkezi’, ’Üsküdar Meydan Düzenlemesi’ devam eden ve yapılacak projelerini anlattı.

Kadir Topbaş'tan Üsküdar Belediyesi'ne ziyaret!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’a Üsküdar Belediyesinin yaptığı ve inşaatı devam eden projeler hakkında bilgi veren Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen maketler üzerinde inşaatların yerlerini gösterdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Üsküdar'da toplu açılış yaptı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen toplu açılış ve temel atma törenine katıldı. Törende İmam hatip okullarından öğrenci yurtlarına ve engelsiz yaşam merkezlerine kadar 10 kalem eserin temeli atıldı.

Üsküdar'daki 200 bin konutun yarısı 2024'te yenilenmiş olacak!

Kentsel dönüşüm projeleri kapsamında İstanbul'da çalışmalar hızlandırıldı. İstanbul'un eski yerleşim yerlerinden biri olan Üsküdar'da kentsel dönüşümün radarına girdi. İlçede 10 yılda 30 bin konut yenilendi. 200 bin konutun yarısı ise 2024'te yenilenmiş olacak.

Üsküdar'da gökdelen yok! Site inşa etmek yasak!

Üsküdar’da 4 yıldan beri belediye başkanlığı yapan Hilmi Türkmen, ilk dönem gerçekleştirdiği projeleri ve yeni dönem için planlarını açıkladı.

Üsküdar'daki 9 dev proje açıldı!

Çavuşdere Belediye Meydanı’nda Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve binlerce Üsküdarlı tarafından karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar'ı geleceğe taşıyacak dev projeleri hizmete açtı...

Üsküdar'daki dev projeler yarın açılıyor!

Türkiye’ye örnekle gösterilen projeleri kazandıran Üsküdar'da birbirinden değerli çok sayıda proje hizmete açılacak.

Üsküdar'da kentsel dönüşüm yok, örnek dönüşüm var!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, bölgedeki projeleri, yatırımları ve kentsel dönüşümü anlattı. Türkmen,

Üsküdar'da markalı konut projeleri tam gaz!

Avrasya Tüneli ve Marmaray gibi dev ulaşım yatırımları sayesinde Avrupa yakasındaki tarihi yarımadaya yakınlaşan Üsküdar, yatırımcıların yeni gözdesi oldu. Üsküdar’da markalı konut projeleri, sağlık ve turizm yatırımları tam gaz sürüyor. Belediye ise, tarihe ve doğaya saygılı bir dönüşüm planlıyor.

Üsküdar Sultanbeyli metro ihalesi Ağustos'ta!

2015 yılının Ekim ayında açıklanan Sultanbeyli’ye gidecek Üsküdar Çekmeköy Sultanbeyli yeni metro hattının ihalesi Ağustos’ta yapılacak.

Akiş GYO Üsküdar'daki 3 gayrimenkulünün değerlemesini yayınladı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Üsküdar 3 adet parsele ilişkin 2015 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. İşte Akiş GYO'nun değerleme raporu.

Hilmi Türkmen Üsküdar'daki projeleri anlattı!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile birlikte gerçekleştirecekleri ’Kentsel Dönüşüm’, ’Mehmet Çakır Kültür Merkezi’, ’Üsküdar Meydan Düzenlemesi’ devam eden ve yapılacak projelerini anlattı.

Üsküdar'da icradan 6.5 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul İli Üsküdar İlçesi'nde bulunan arsa İstanbul Anadolu İcra Dairesi tarafından 9 Kasım 2015 günü saat 11:30 ile 11:40 arası açık artırma usulüyle ihale edilecek.

TOKİ Üsküdar'da 173 adet konut yaptıracak!

İstanbul Üsküdar 173 adet konut ve 8 adet dükkan inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 15 Ekim 2015 tarihinde saat 14.30'da gerçekleşecek.

Üsküdar'da icradan 3.8 milyon TL'ye satılık bina!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi'nde bulunan bina İstanbul Anadolu 10.İcra Dairesi tarafından 2 Kasım 2015 günü saat 12:00 ile 12:10 arasında açık artırma usulüyle ihale edilecek.

Üsküdar'da icradan 2.9 milyon TL'ye satılık bina!

İstanbul İli Üsküdar İlçesi'nde bulunan iki katlı tarihi ahşap bina İstanbul Anadolu Sulh Mahkemesi tarafından 10 Eylül 2015 günü saat 10:00 ile 10:10 arasında açık artırma usulüyle ihale edilecek.

Üsküdar 2015 projeleri Haberi

Üsküdar 2015 projeleri

Üsküdar Belediye Meclisi, 2016 Mali Yılı Bütçesi ve Stratejik Plan ile Performans Programı’nı görüşmek üzere Ekim ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda Stratejik Plan ile yine Stratejik Planda yer alan amaç ve hedeflere bağlı olarak hazırlanan Performans Programı da oy çokluğuyla kabul edildi. Üsküdar Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen bütçe görüşmelerine, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Başkan Yardımcıları, Ak Parti ve CHP Meclis üyelerinin yanı sıra Üsküdar Belediyesi birim müdürleri de katıldı. İlçede planlanan yatırım ve projeler ile müdürlük harcama kalemlerini içeren 380 milyon liralık 2016 yılı bütçesi meclise sunuldu. Yapılan oylamada bütçe oy çokluğuyla meclisten geçti.


Bütçe çalışmalarını değerlendiren Başkan Hilmi Türkmen, bu dönem İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile birlikte gerçekleştirecekleri ’Kentsel Dönüşüm’, ’Mehmet Çakır Kültür ve spor Merkezi’, ’Üsküdar Meydan Düzenlemesi’...