26 / 04 / 2024

üsküdar Abdullah Ağa Vakfı Oteli

üsküdar Abdullah Ağa Vakfı Oteli

18 yıldır otel yapılması istenen Abdullah Ağa Vakfı'nın Altunizade arazisi üzerinde planlanan otel projesi için düğmeye basıldı..

Üsküdar Ünalan, Örnek, Esatpaşa ve Fetih mahallelerinin yükseklik sınırlaması plan tadilatı askıda!

Üsküdar ilçesi, Ünalan, Örnek, Esatpaşa ve Fetih Mahallerine yükseklik sınırlamasına ilişkin 1/5000 ölçekli 15.04.2023 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Üsküdar Belediyesi Küçük Çamlıca'daki rekreasyon alanını satışa çıkardı! Fiyatı resmen dudak uçuklattı!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Küçük Çamlıca'da yer alan rekreasyon alanını satışa çıkardı. Söz konusu rekreasyon alanının fiyatı adeta dudak uçuklattı.

İstanbul depremi en çok bu ilçeleri vuracak! Üsküdar, Sultanbeyli, Adalar, Tuzla... Tek tek açıklandı! 

İstanbul İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından 2021 yılında tamamlanan İstanbul İl Afet Risk Azaltma Planı'nın verileri şok etti. İstanbul depremi en çok bu ilçeleri vuracak! Üsküdar, Sultanbeyli, Adalar, Tuzla... Tek tek açıklandı! 

Emlak Konut GYO Üsküdar Bulgurlu kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı! Projeyi hangi firmalar inşa edecek? 

Emlak Konut GYO Üsküdar Bulgurlu Altınköy-2 Sitesi  Kentsel Dönüşüm Projesi için resmen imzalar atıldı. Peki Emlak Konut GYO Üsküdar Bulgurlu projesini hangi firmalar inşa edecek? İşte merak edilen ayrıntılar...

A11 Gayrimenkul Ve Otelcilik Anonim Şirketi Üsküdar Bosphorus Şubesi açıldı!

A11 Gayrimenkul Ve Otelcilik Anonim Şirketi Üsküdar Bosphorus Şubesi 10 milyon TL sermaye bedeli ile Hasret Devrim Çulha tarafından açıldı.

Üsküdar Belediyesi'nin gayrimenkul satışlarına tepki!

Üsküdar Belediyesi Meclisi’nde, Kısıklı Mahallesi’nde yer alan ve imar planlarında “ilköğretim tesisleri” alanı olarak geçen, toplam büyüklüğü yaklaşık 790 metrekarelik iki parselin, belediye şirketi Üsküdar Personel A.Ş.’nin vergi borçlarına karşılık Maliye Hazinesi’ne devredilmesi kararı verildi.

Ag İnvestment Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi açıldı!

Ag İnvestment Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulazız F M N Alawadhı tarafından açıldı.

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile Yunus  Furkan Akbal tarafından açıldı.

Üsküdar'daki 5 katlı köşk icradan satışa çıkarıldı!

T.C İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi, Üsküdar Hacı Hesna Hatun Mahallesi'nde yer alan 5 katlı tarihi köşkü icradan satışa çıkardı.

Api Group İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Turizm Seyahat Acentası Üsküdar Şubesi açıldı!

Api Group İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Turizm Seyahat Acentası Üsküdar Şubesi Üsküdar'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Caner Apaydın tarafından açıldı.

Api Group İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Turizm Seyahat Acentası Üsküdar Şubesi açıldı!

Api Group İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Turizm Seyahat Acentası Üsküdar Şubesi bugün Üsküdar'da 1 miilyon 500 bin TL sermaye bedel ile Caner Apaydın tarafından açıldı.

İktisatevim Gayrimenkul Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi açıldı!

İktisatevim Gayrimenkul Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi bugün Üsküdar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Sadık Sağol tarafından açıldı.

Üsküdar Belediyesi'nden kentsel dönüşüm plan iptali açıklaması!

Geçtiğimiz günlerde Üsküdar'da 16 mahalleyi kapsayan kentsel dönüşüm planlarının iptali üzerine basında çıkan haberler sonrasında konuyla ilgili Üsküdar Belediyesi'nden açıklama geldi.

üsküdar Abdullah Ağa Vakfı Oteli Haberi

üsküdar Abdullah Ağa Vakfı Oteli

Yıllardır tartışmalara konu olan Abdullahağa Vakfı Üsküdar Altunizade arazisi üzerinde planlanan otel projesi için düğmeye basıldı. Bakanlık tarafından “Çevresel Etki Değerlendirmesi Gerekli Değildir” kararı alınan otel projesi 98 milyon 750 bin TL'ye mal olacak.

332 odalı olarak planlanan Abdullah Ağa Vakfı Altunizade Oteli, 8 bin 822,09 metrekarelik tapulu alanda yükselecek.

Proje kapsamında 5 adet bodrum kat, zemin kat, 3 adet normal kat ve çatı katı yapılacak. Standart odalar 23 metrekare oda ve 5,2 metrekare banyo; apartlar ise 45 metrekare ile 93 metrekare arasında değişkenlik gösterecek. Çatı katında ise 135,8 metrekarelik alanda ofisler olacak.

Toplam inşaat alanı 50 bin 838,1 metrekare olan otelin 5. bodrum kat ve 4. bodrum katına sırasıyla 103 ve 83 araç kapasiteli olmak üzere toplam 186 araç kapasiteli otopark...