25 / 04 / 2024

Üsküdar arsa fiyatları

Üsküdar arsa fiyatları

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, İhsaniye Mahallesi'nde yer alan boş parsel konumundaki arsa vasıflı gayrimenkul 9 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Üsküdar'da 4.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Mülkiyeti Üsküdar Belediye Başkanlığı'na ait olan 17,966,46 metrekarelik arsa 4 milyon 500 bin TL geçici teminat bedeli ile satışa çıkarıldı.

Üsküdar Burhaniye'de 3 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Anadolu satış memurluğu, Üsküdar ilçesi, Burhaniye Mahallesi, Tunuslu Mahmut Paşa mevkinde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın ihale bedeli 3 milyon TL olarak belirlendi.

Marmaray, metro ve Avrasya Tüneli, Üsküdar'ı değerlendirdi!

Marmaray, metro ve Avrasya tüneli gibi büyük projelerin Üsküdar'ı cazibe merkezi yaptı. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, "İstanbul'un taşı toprağı altın' diyorlar ya, Üsküdar'ın da taşı toprağı yakut." dedi.

Büyük projeler Üsküdar'da arsa fiyatlarını artırdı!

Marmaray, metro ve Avrasya tüneli gibi büyük projelerin Üsküdar`ı cazibe merkezi yaptı.Hilmi Türkmen, "İstanbul'un taşı toprağı altın' diyorlar ya, Üsküdar'ın da taşı toprağı yakut. Çamlıca civarındaki arsa fiyatları yüzde 300-500 civarında arttı" dedi.

Üsküdar'da arsa fiyatları yüzde 500 arttı!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, "İstanbul'un taşı toprağı altın' diyorlar ya, Üsküdar'ın da taşı toprağı yakut. Raylı sistemler ve Çamlıca Cami Üsküdar'daki emlak fiyatlarını artırdı. Çamlıca civarındaki arsa fiyatları yüzde 300-500 civarında artt

Üsküdar Belediyesi'nden 5.4 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

İstanbul İli, Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar'ın Abdullahağa ve Çengelköy mahallelerinde bulunan 2 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların satış bedeli 5 milyon 400 bin TL olarak belirlendi.

İBB'den Üsküdar'da 3 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Üsküdar'da bulunan 430,38 metrekare yüzölçümlü arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 3 milyon 12 bin 660 TL olarak belirlendi.

Üsküdar'da İBB'den 3 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Üsküdar'da yer alan konut alanındaki arsayı 12 Kasım'da satışa çıkarıyor. Söz konusu arsanın fiyatı 3 milyon 12 bin 660 TL olarak belirlendi.

Üsküdar Belediyesi, 7 ilçedeki arsa ve arazileri satıyor!

Üsküdar Belediye Başkanlığı, Beykoz, Çekmeköy, Eyüpsultan, Maltepe, Sultanbeyli, Şile ve Üsküdar'da yer alan 9 adet arsa ve araziyi satıyor. Peki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? Satış ihalesi ne zaman? 

İGDAŞ, Üsküdar'da arsa satıyor! Ticaret ve konut imarlı arsanın fiyatı 1.3 milyar TL!

İstanbul Üsküdar'da yer alan 14 bin 258 metrekarelik dev arsa 1.3 milyar TL'ye satılıyor. İGDAŞ, ihale tarihini açıkladı. İşte ayrıntılar...

Üsküdar Belediyesi konut imarlı arsa satacak! 

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Çengelköy'de yer alan konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 1.824 metrekare alana sahip.

Üsküdar Belediyesi arsa ve 5 katlı bina satacak! 

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Güzeltepe ve Ahmediye'de yer alan arsa ve 5 katlı binayı satışa çıkardı.

Üsküdar Belediyesi, bina ve arsa satıyor! Fiyatı gören inanamadı! İhalesi 13 Nisan'da!

Üsküdar Belediyesi, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Ahmediye ve Altunizade mahallelerinde yer alan bina ve arsayı satıyor. Peki Üsküdar'daki bina ile arsanın fiyatları ne kadar? 

İstanbul'da imarlı arsa arayanlar dikkat! Üsküdar Belediyesi iki ilçede altı arsa satacak! 

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Şile ve Büyükçekmece'de yer alan altı adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsaların satış ihalesi 2 Mart tarihinde yapılacak.

Üsküdar Belediyesi, 220 milyon TL'lik bina ve 60 milyon TL'lik arsa satacak!

Üsküdar Belediyesi, ek bütçe teklifi hazırladı ve belediye meclisine sundu. Ek bütçenin, 220 milyon liralık bina ve 60 milyon liralık arsa satışlarından karşılanacağı açıklandı...

Üsküdar Belediyesi'nden 12.5 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Çekmeköy Ömerli'de bulunan 3 arsayı satıyor. Gayrimenkullerin satış bedeli 12 milyon 563 bin 570 TL olarak belirlendi.

Üsküdar'da 19 milyon TL'ye arsa satışı!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, Üsküdar Kısıklı'da bulunan 1.645 metrekarelik arazisini 18 milyon 950 bin TL tahmini bedelle satışa çıkardı. 

Üsküdar Belediye Başkanlığı'ndan 148 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Çekmeköy ilçesinin Ömerli mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 14 milyon 817 bin 920 TL olarak belirlendi. 

Nevbahar Üsküdar Şehir Terasları fiyatları!

Nevbahar Üsküdar projesinde şehir teraslı daireler satışa çıktı. Peki Nevbahar Üsküdar Şehir Terasları fiyatları ne kadar? İşte Nevbahar Üsküdar Şehir Terasları fiyat listesi...

Üsküdar'da arsa soygunu!

Üsküdar çevresinde Çanakkale Köprüsü etrafından arsa satıyorum diyen Ramazan B. Üsküdar birçok kişiyi dolandırdı...

Nevbahar Üsküdar fiyatları!

Nevbahar Üsküdar fiyatları haberimizde yer alıyor. Proje 1.2 milyar TL'lik yatırımla hayata geçiriliyor.

Üsküdar arsa fiyatları Haberi

Üsküdar arsa fiyatları

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, İhsaniye Mahallesi'nde yer alan boş parsel konumundaki arsa vasıflı gayrimenkul icradan satışa sunuldu. Satışa konu olan gayrimenkul için  9 milyon 500 bin TL bedel isteniyor. 

Özellikleri : İstanbul İl, Üsküdar İlçe, İhsaniye Mahalle/Köy, 1335 Ada, 147 Parsel, 448,51 m2 yüz ölçümlü arsa nitelikli taşınmazın tamamı. Mahallen Salacak Mah., Bestekar Selahattin Pınar Sok., numara 88'e isabet eden boş parseldir. Parsel üzerinde, bina ve sanat yapısı bulunmamakta ve boş parsel konumundadır. Topoğrafik olarak, doğudan batı yöne doğru azalan bir eğime sahip olup, ekonomik inşaat yapımına uygun durumdadır. Belediye alt yapı hizmetlerinin bulunduğu ve ulaşım imkanı olumlu özellikte olan taşınmaz,Harem otogara yakın mesafede deniz manzaralı parseldir.

Adresi : İstanbul İl, Üsküdar İlçe, İhsaniye Mahalle,Salacak Mah., Bestekar Selahattin Pınar Sok., numara...