28 / 03 / 2024

Üsküdar Belediyesi kira

Üsküdar Belediyesi kira

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen yaptığı açıklamada taksi durakları ve küçük esnaf dahil ilçedeki tüm kira ve ecrimisil alacaklarını 2 ay boyunca almayacaklarını duyurdu.

Üsküdar Belediyesi 27 milyon TL'ye parsel satıyor!

İstanbul'da tarihi ilçelerinden biri olan Üsküdar'da seçimlerin yaklaşması ile belediye bazı parselleri satışa çıkardı.

Üsküdar Belediyesi, 7 ilçedeki arsa ve arazileri satıyor!

Üsküdar Belediye Başkanlığı, Beykoz, Çekmeköy, Eyüpsultan, Maltepe, Sultanbeyli, Şile ve Üsküdar'da yer alan 9 adet arsa ve araziyi satıyor. Peki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? Satış ihalesi ne zaman? 

Üsküdar Belediyesi'nden Şile'de satılık arsa! İstanbul'da imarlı arsa arayanlar dikkat!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, İstanbul Şile Domali'de yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 21 Aralık tarihinde yapılacak.

Üsküdar Belediyesi'nden satılık 7 konut!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, İstanbul Üsküdar'da yer alan 7 adet konutu satışa çıkardı. Konutların satış ihalesi 7 Aralık'ta yapılacak.

Üsküdar Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık bina!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Mimar Sinan Mahallesi'nde yer alan binayı kiraya verecek. Kiralama ihalesi 23 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Üsküdar Belediyesi, Şile'deki konut imarlı arsayı satıyor! Arsa arayanlar şimdi bakın!

İstanbul Üsküdar Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Şile ilçesi, Domalı Mahallesinde yer alan konut imarlı arsayı satıyor. Peki Şile'de yer alan arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Üsküdar Belediyesi 40 adet konut satacak! Konut fiyatları tek tek belli oldu!

İstanbul ili, Üsküdar Belediye Başkanlığı’na ait 40 adet konut satışa çıkarıldı. Açık artırma ile satılacak konutların ihalesi 9 Kasım’da yapılacak.

İstanbul Üsküdar Belediyesi Çengelköy'de konut imarlı arsa satacak!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı Çengelköy Güzeltepe'de yer alan 1.436,57 metrekarelik arsayı satışa çıkardı. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihaleye ilişkin tüm detaylar...

Üsküdar'da 11 adet 3+1, 4+1, 5+1 daire satılıyor! Belediyeden Kasım fırsatı! 

İstanbul Üsküdar Belediyesi, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Yavuztürk Mahallesi, 1640 ada 4 parselde yer alan 11 adet 3+1, 4+1, 5+1 daireyi satıyor. Peki Üsküdar'da yer alan konutların fiyatları ne kadar? 

Üsküdar Belediyesi 2 adet dükkanı satıyor! İhalesi 28 Eylül'de! 

İstanbul Üsküdar Belediyesi, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Burhaniye Mahallesi'nde yer alan 2 adet dükkanı satıyor. Peki Üsküdar'da yer alan dükkanların fiyatları ne kadar? İşte merak edilenler...

Üsküdar Belediyesi konut imarlı arsa satacak! 

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Çengelköy'de yer alan konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 1.824 metrekare alana sahip.

Üsküdar Belediyesi Küçük Çamlıca'daki rekreasyon alanını satışa çıkardı! Fiyatı resmen dudak uçuklattı!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Küçük Çamlıca'da yer alan rekreasyon alanını satışa çıkardı. Söz konusu rekreasyon alanının fiyatı adeta dudak uçuklattı.

Üsküdar Belediyesi arsa ve 5 katlı bina satacak! 

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Güzeltepe ve Ahmediye'de yer alan arsa ve 5 katlı binayı satışa çıkardı.

Üsküdar Belediyesi kira Haberi

Üsküdar Belediyesi kira

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, taksi durakları ve küçük esnaf dahil Üsküdar'daki tüm kira ve ecrimisil alacaklarını 2 ay boyunca almayacaklarını açıkladı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Başkan Türkmen, Twitter hesabından paylaştığı mesajında, şu ifadelere yer verdi:

"Dün Harem Otogarı’ndaki kiracılarımızdan 2 ay kira almayacağımızı duyurmuştuk. Genel duyuruyu da şimdi yapalım; 2 ay boyunca Üsküdar geneli tüm kira ve ecrimisil alacaklarımızı almıyoruz. Buna taksi durakları ve tüm küçük esnaflarımız da dahil. Bu süreci el ele verip aşacağız."

Gelirini kaybeden kiracıya kolaylık...