25 / 04 / 2024

üsküdar Cüneyt Çakır Spor Kompleksi

üsküdar Cüneyt Çakır Spor Kompleksi

Üsküdar Belediyesi'nin Ünalan'da hayata geçirdiği Cüneyt Çakır Spor Kompleksi ve 5 derslikli bilgi evi vatandaşların hizmetine açıldı.

Cüneyt Çakır Spor Kompleksi'nin temeli atıldı!

Üsküdar Belediyesi, çocukların ve gençlerin hem sportif faaliyetler yapabilecekleri, hem de çeşitli alanlarda eğitim faaliyetlerinde bulunabilecekleri Cüneyt Çakır Ünalan Spor Tesisleri ve Bilgi Evi'nin temelini törenle attı.

Üsküdar-Kadıköy-Maltepe Tramvayı'nın tasarımları tamamlandı! İşte Anadolu Yakası'nın ilk cadde tramvayı!

Üsküdar Meydandan başlayarak, Cevizli'ye kadar gidecek olan Üsküdar-Kadıköy Rıhtım-Cevizli Tramvayı'nın tasarımları tamamlandı. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Doç.Dr. Pelin Alpkökin, X sosyal medya hesabından görselleri paylaştı. İşte o paylaşım ve İstanbulluların yorumları...

Üsküdar Salacak’taki kaçak yapıların yıkımında son dakika: Bakanlık engelledi, mahkeme İBB haklı dedi!

İBB’nin Üsküdar Salacak’taki kaçak yapılar ile ilgili yıkım kararına gelen bakanlık engeline, mahkeme tarafından dur denildi. İşte o son dakika gelişmesi...

Rezerv alan ilan edilen Üsküdar 29 Mayıs Sitesi'nde tahliye işleminin yürütmesi durduruldu! 

Üsküdar Çengelköy’de Türkiye Diyanet Vakfı’nın mülkiyet sahipleri arasında olduğu 29 Mayıs Sitesi’nin tahliye işlemi ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Aktarılan detaylara göre rezerv alan ilan edilen sitede tahliye işleminin yürütmesi durduruldu. İşte detaylar...

Üsküdar Proje İnşaat Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Üsküdar Proje İnşaat Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Taha Tosun tarafından kuruldu.

Üsküdar Gerigörünüm ve Etkilenme Bölgesi 1. Etap imar planı askıda!

Üsküdar İlçesi, 1/5000 ölçekli Gerigörünüm ve Etkilenme Bölgeleri Koruma Amaçlı Revizyon Nazım İmar Planı 1. Etap itirazlarına ilişkin 1/5000 ölçekli 22.09.2021 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile Yunus  Furkan Akbal tarafından açıldı.

Üsküdar-Beykoz Metro hattı projesi rafa kaldırıldı!

Beykozlu vatandaşların uzun zamandır beklediği Üsküdar Beykoz metro hattı için üzen haber geldi. İBB Raylı Sistemler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre; proje 2024'ten sonra değerlendirilecek. 

Mesut Özil Üsküdar'da ev yaptırıyor!

Fenerbahçe ile anlaşmak üzere olan yıldız futbolcu Mesut Özil, Üsküdar Kısıklı'da ev yaptırıyor. Kısa süre içerisinde buraya yerleşecek olan Özil, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile komşu olacak.

Üsküdar'daki kaçak yapılarda elektrik, doğalgaz ve su hizmeti kesildi!

Üsküdar Yavuztürk Mahallesi’nde Faruk Kıyım isimli bir vatandaşın 638 metrekarelik arsasına bilgisi dışında verilen imar izniyle yapılan binalardaki elektrik, doğalgaz ve su hizmeti durduruldu...

İBB Üsküdar'daki kaçak yapıyı mühürledi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Üsküdar Acıbadem'de bulunan, Aziz Mahmud Hüdayi Vakfına tahsisli alandaki inşaatı, İmar Planı'na aykırı olduğu gerekçesiyle mühürledi. 

Turer Ulaşım Turizm Hizmetleri ve Petrol Ürünleri Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi açıldı!

Turer Ulaşım Turizm Hizmetleri ve Petrol Ürünleri Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Üsküdar Prof. Dr. Raşit Küçük Kültür ve Spor Merkezi'nin temeli atıldı!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Üsküdar Belediyesi tarafından projelendirilen Prof. Dr. Raşit Küçük Kültür ve Spor Merkezi'nin temelini attı...

Nevbahar Üsküdar: Üsküdar'ın merkezinde yatırım fırsatı!

Nevbahar Üsküdar projesi Üsküdar'ın merkezinde yatırım fırsatı sunuyor. Projede 169 daire 120 mağaza bulunuyor.

üsküdar Cüneyt Çakır Spor Kompleksi Haberi

üsküdar Cüneyt Çakır Spor Kompleksi


Üsküdar Belediyesi tarafından Ünalan’da yapımı tamamlanan,  Türkiye'nin yıllardır yurt dışındaki en önemli markası hâline gelen FIFA Kokartlı hakem Cüneyt Çakır’ın adını taşıyan Spor Kompleksi ve 5 derslikli bilgi evi açıldı.  Ünalan Cüneyt Çakır Spor Kompleksi ve Bilgi Evi’nin açılışına Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler, İstanbul İl Hakem Kurulu Başkanı Aydın Kankaş, Türkiye Futbol Federasyonu eski üyesi Yemen Ekşi, belediye meclisi üyeleri ile Ünalan mahallesi sakinleri katıldı. İlk olarak söz alan İstanbul İl Hakem Kurulu Başkanı Aydın Kankaş, böyle bir tesisin açılışında bulunmanın ayrı bir gurur verdiğini belirterek, "Buranın en güzel yanı dünya hakemliğine damga vurmuş Sayın Cüneyt Çakır hocamın isminin buraya verilmesi. Cüneyt Çakır, Dünya Kupası'nı yönetecek hakemlere verilen seminer için İtalya'da olması dolayısıyla bu...