19 / 04 / 2024

üsküdar eyüp motor saatleri

üsküdar eyüp motor saatleri

Haliç Köprüsü çalışmaları nedeniyle seferler durdurulmuştu...

Üsküdar Belediyesi, 7 ilçedeki arsa ve arazileri satıyor!

Üsküdar Belediye Başkanlığı, Beykoz, Çekmeköy, Eyüpsultan, Maltepe, Sultanbeyli, Şile ve Üsküdar'da yer alan 9 adet arsa ve araziyi satıyor. Peki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? Satış ihalesi ne zaman? 

Üsküdar Küçük Çamlıca Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Küçük Çamlıca (Bulgurlu) Mah., 2792 Ada 1 Parselin Doğusunda Kalan Tescil Dışı Alan Ve 2792 Ada 2 Parsele İlişkin, 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı NİP Değişikliği İle 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Üsküdar Devlet Hastanesi yıkılıyor!

Üsküdar Devlet Hastanesi’nin yıkılıp yeniden inşa edilmesi kararı alındı. Yeni hastane inşaatı için hazırlanan imar planları İBB Meclisi’nde oyçokluğu ile onaylandı.

Üsküdar 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, 1151 Ada 44,74,101,102,193,195,197,198,200,201 Parseller, 802 Ada 5,6,10,11, Parseller, 804 Ada 57 Parsel ile Tescil Dışı Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı NİP ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı UİP Değişikliği askıya çıktı.

Üsküdar Üçpınarlar revize yol projesi imar değişikliği askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Üsküdar İlçesi, Üçpınarlar Caddesi Revize Yol Projesi'ne ilişkin imar değişikliğini bugün askıya çıkardı..

Üsküdar Bulgurlu Mahallesi imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Üsküdar Bulgurlu Mah. 77 Ada 11-12-15-79-80 (77 ada 5 parsel) ve 1083 ada 73-76 (1083 ada 56 parsel) parseller ve Bir Kısım Kadastral Boşluk Alanına İlişkin 1/5000 ölçekli NİP ve 1/1000 ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı...

Nezih Küçükerden, Üsküdar Meydan projesini değerlendirdi!

Cumhuriyet Halkı Partisi Üsküdar Belediye Meclis Üyesi Nezih Küçükerden, “Biz ekmek davasındayız. Bize binanın otopark olacağını, binanın yıkılıp meydan projesi kapsamında değerlendirileceğini söylediler. Üsküdar’ın meydana değil, ticari alana ihtiyacı var.'' dedi.

İlber Ortaylı'dan Üsküdar'daki öğrenci yurdu inşaatına tepki!

İstanbul'un Üsküdar ilçesindeki Mimar Sinan'ın eseri, 450 yıllık Atik Valide Külliyesi'nin dibine beton dökülüp öğrenci yurdu inşasına başlanmıştı. Prof. Dr. İlber Ortaylı bu olaya büyük tepki gösterdi.

Üsküdar Atik Valide Külliyesi'ne yurt mu inşa ediliyor?

İstanbul Üsküdar'daki Mimar Sinan'a ait Atik Valide külliyesinde büyük bir skandal yaşanıyor. 450 senelik külliyenin dibine beton atıp öğrenci yurdu inşa ediliyor.

Üsküdar'da atıklar enerjiye dönüştürülecek!

Üsküdar Belediyesi’nin geri dönüşüm alanında geliştirdiği "Atıklarınız Çöp Olmasın Enerjiye Dönüşsün'' temalı yeni toplama modeli için anlaşma sağlanan 8 firmayla protokol imzalandı.

Üsküdar Pırlanta Çamlıca'da cazip seçenekler sunuluyor!

Erkan İnşaat'ın İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar ilçesi Kısıklı bölgesinde hayata geçirdiği Pırlanta Çamlıca projesinde satışlar devam ediyor. Projede birbirinden cazip seçenekler sunuluyor.

Üsküdar Burhaniye Mahallesi kentsel dönüşüm için müracaat etti!

Üsküdar Burhaniye Mahallesinde Boğaz Geri Görünüm Bölgesinde deprem riski taşıyan binalar yıkılıp yenileri yapılacak Başkan Hilmi Türkmen'i makamında ziyaret eden Dr. Adnan Odabaş ile Mimar Mehmet Çito, projeleri hakkında sunum yaptı.

Eyüp’teki İSKİ çalışmaları masaya yatırıldı!

Eyüp ilçe sınırları içerisinde yapılan İSKİ çalışmaları düzenlenen bir toplantıda masaya yatırıldı. Eyüp İSKİ Şube Müdürlüğü’nde düzenlenen Koordinasyon Toplantısı’na, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın da katıldı...

üsküdar eyüp motor saatleri Haberi

üsküdar eyüp motor saatleri
Haliç Köprüsü restorasyon çalışmaları sebebiyle Üsküdar - Eyüp Şehir Hatları motor seferlerine ara verilen, seferler tekrar başladı. Seferler 07.30'da...