29 / 03 / 2024

Üsküdar kafe inşaatı

Üsküdar kafe inşaatı

Üsküdar Çamlıca Libadiye Caddesi'nin Şeker Maslak Sokağı ile kesiştiği köşede bulunan alan üzerinde kafe inşaatı başladı. CHP’li Hüseyin Sağ, kafenin kaçak olarak inşa edildiğini iddia etti.

Üsküdar Proje İnşaat Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Üsküdar Proje İnşaat Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Taha Tosun tarafından kuruldu.

Sk Sinan Kaya İnşaat Taahhüt Proje Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sk Sinan Kaya İnşaat Taahhüt Proje Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Kaya tarafından kuruldu.

Darılma İnşaat Gıda Otomotiv Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Darılma İnşaat Gıda Otomotiv Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Selahattin Darılma tarafından kuruldu.

Üsküdar İnvest İnşaat Taahhüt Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üsküdar İnvest İnşaat Taahhüt Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İrfan Ayyıldız ve Mustafa Aktaş tarafından kuruldu.

Üsküdar Küçüksu Çocuk Köyü inşası bu yaz başlıyor!

Üsküdar Belediyesi tarafından inşa edilecek olan Küçüksu Çocuk Köyü, inşaatı bu yaz başlıyor. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, köyün Üsküdar'da eşi benzeri olmayacağını dile getirdi. 

Üsküdar Ct İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Üsküdar Ct İnşaat Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 40 bin TL sermaye bedeli ile Cabir Tellioğlu tarafından kuruldu.

Api Group İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Turizm Seyahat Acentası Üsküdar Şubesi açıldı!

Api Group İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Turizm Seyahat Acentası Üsküdar Şubesi Üsküdar'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Caner Apaydın tarafından açıldı.

Api Group İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Turizm Seyahat Acentası Üsküdar Şubesi açıldı!

Api Group İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Turizm Seyahat Acentası Üsküdar Şubesi bugün Üsküdar'da 1 miilyon 500 bin TL sermaye bedel ile Caner Apaydın tarafından açıldı.

Ema Poyraz İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar Şubesi açıldı!

Ema Poyraz İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar Şubesi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seydiali Poyraz tarafından açıldı.

Ofis Üsküdar İnşaat Mimarlık Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ofis Üsküdar İnşaat Mimarlık Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Vildan Sofu tarafından kuruldu.

Üsküdar Tibaş Parkı'nda durdurma kararı verilen inşaat devam mı ediyor?

İstanbul Üsküdar'daki Tibaş Parkı’nda yapılan yurt inşaatın yargının durdurma kararına rağmen devam edilmesi vatandaşlardan tepki alıyor. Avukat Onur Cingil, "Devletin mahkemesini tanımayanlar bu kaçak inşaata devam ettiler" dedi...

İzmir Karaburun'da yapılaşma izni olmayan meydanda inşaat başladı!

İzmir Karaburun'da Çevre ve Şehircilik Bakanlığı izni olmadan yapılaşma yapılamayan ilçe meydanında CHP’li Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan kafe inşaatına başladı...

Üsküdar Kirazlıtepe dönüşüm projesinin inşaatı tam gaz!

Üsküdar Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm projesi ile inşaatı süren Kirazlıtepe dönüşüm bölgesinin ilk etabındaki 500 konutun inşası hızla devam ediyor.

Üsküdar kafe inşaatı Haberi

Üsküdar kafe inşaatı

Üsküdar Çamlıca Libadiye Caddesi'nin Şeker Maslak Sokağı ile kesiştiği köşede bulunan alanda başlanılan kafede hummalı bir inşaat çalışması başladı. 


İmar planlarında “yeşil alan” olan çam ağaçları arasındaki kafenin bulunduğu arazide iş makineleri kazı yaptı. Eski kafe binası pergola sistemi ile genişletildi.


İBB'nin CHP'li Meclis Üyesi Hüseyin Sağ, sit alanında kaçak inşaatı başladığını ifade etti. Sağ, “İBB zabıtaları ‘Bizi aşar' diyerek işlem yapmadı. Çünkü kafe, Üsküdar eski Belediye Başkanı Mustafa Kara'nın yeğenine ait bir zincir. O yüzden Üsküdar Belediyesi'nin şimdiki başkanı da ‘vefa borcum var' diyerek dokunmuyor” iddiasında bulundu.


Arazideki çam ağaçlarının da inşaattan zarar gördüğünü açıklayan Sağ, “Bu inşaat kesinlikle kaçak. Hem yeşil alan, hem sit alanı. Burada kaçak ‘kafekondu' yapıyorlar” ifadelerini...