28 / 03 / 2024

üsküdar kat otoparkını su bastı

üsküdar kat otoparkını su bastı

Dün sabah İstanbullu ani bastıran sel ile kaçacak yer aradı. Başakşehir’de araçta mahsur kalanlar oldu, Beyoğlu Piyalepaşa Bulvarı suyla doldu. Üsküdar’daki kat otoparkını su bastı...

Üsküdar Gerigörünüm ve Etkilenme Bölgesi 1. Etap imar planı askıda!

Üsküdar İlçesi, 1/5000 ölçekli Gerigörünüm ve Etkilenme Bölgeleri Koruma Amaçlı Revizyon Nazım İmar Planı 1. Etap itirazlarına ilişkin 1/5000 ölçekli 22.09.2021 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

Üsküdar'da patlamanın yaşandığı bina yıkılıyor!

İstanbul Üsküdar Valide Atik Mahallesi Abacı Dede Sokak'ta yer alan ve  patlama yaşanan 3 katlı bina yıkılıyor.

Üsküdar'da 5 bin konutluk dev dönüşüm başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından İstanbul Üsküdar'da hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. "Üsküdar'da Büyük Dönüşüm 5000 Yeni Konut Projesi' kentsel dönüşüm programına Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve TOKİ Başkanı Ömer Bulut katıldı.

Üsküdar Validebağ Korusu'na otopark yapılmasına tepki!

Validebağ Gönüllüleri, Üsküdar'ın Altunizade Mahallesi’nde yer alan Validebağ Korusu'na Üsküdar Belediyesi tarafından 500 araçlık otopark yapılmasına ilişkin açıklamada bulundu.

Api Group İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Turizm Seyahat Acentası Üsküdar Şubesi açıldı!

Api Group İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Turizm Seyahat Acentası Üsküdar Şubesi bugün Üsküdar'da 1 miilyon 500 bin TL sermaye bedel ile Caner Apaydın tarafından açıldı.

İktisatevim Gayrimenkul Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi açıldı!

İktisatevim Gayrimenkul Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi bugün Üsküdar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Sadık Sağol tarafından açıldı.

Ema Poyraz İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar Şubesi açıldı!

Ema Poyraz İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar Şubesi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seydiali Poyraz tarafından açıldı.

Hedefevim Gayrimenkul Otomotiv Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi açıldı!

Hedefevim Gayrimenkul Otomotiv Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi bugün Üsküdar'da 120 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Aydın tarafından açıldı.

Üsküdar farklılığını kaybetmeden dönüşüyor!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında önemli açıklamalarda bulundu.  Hilmi Türkmen, " Bina bazlı kentsel dönüşüm yapılmasına karşıyız" dedi…

Turer Ulaşım Turizm Hizmetleri ve Petrol Ürünleri Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi açıldı!

Turer Ulaşım Turizm Hizmetleri ve Petrol Ürünleri Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Üsküdar Şubesi açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Üsküdar Şubesi bugün 4 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Çamlıca’ya seyirlik kule, Üsküdar’a yer altı otoparkı!

AK Parti’nin yeniden aday gösterdiği Üsküdar Belediye Başkanı Türkmen, trafik sorunu için yer altı otoparkı yapacaklarını, Çamlıca Kulesi’nin İstanbul’un yeni incisi olacağını belirtti. 

Üsküdar'daki 4 mahalleye otopark müjdesi!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, yeni dönemde hayata geçireceği projelerini anlattı. Türkmen, ''Acıbadem, Bulgurlu Mahallesi, Selimiye Stadı'nın altına bir otopark düşünüyoruz. Çengelköy'de bir otopark projemiz var'' diye konuştu.

üsküdar kat otoparkını su bastı Haberi

üsküdar kat otoparkını su bastı

Dün sabah İstanbullu ani bastıran sel ile kaçacak yer aradı. Başakşehir’de araçta mahsur kalanlar oldu, Beyoğlu Piyalepaşa Bulvarı suyla doldu. Üsküdar’daki kat otoparkını su bastı.


İSTANBUL, yine yaz yağmuruna teslim oldu. Sabah 08.30 sıralarında Terkos Gölü üzerinde yerel ve ani olarak gelişen şiddetli yağış Küçükçekmece, İkitelli bölgesinde başlayarak tüm İstanbul’u etkisi altına aldı. Feriköy, Bağcılar, Esenler de bazı gecekondular kullanılamaz hale gelirken, Dolapdere’de sel suları asfalt kaldırdı. Hızlı hareket eden bulutlar kısa sürede Anadolu bölgesine geçerek yağış Üsküdar, Ümraniye ilçeleri üzerinde etkili oldu. Yağış yerleşim alanlarının da özellikle Terkos, Sazlıdere, Alibey, Elmalı ve Ömerli su toplama havzalarına yağış bıraktı. Bölgesel olarak başlayan yağış 60 dakikada metrekareye 60-70 kilogram yağış bıraktı. 


1 SAATTE KARA, DENİZ OLDU


İstanbul’u etkisi altına alan sağanak yağıştan en...