26 / 04 / 2024

üsküdar kentsel dönüşüm projesi

üsküdar kentsel dönüşüm projesi

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Üsküdar Belediyesi tarafından başlatılan Çamlıca Camisi Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 2. Etap için yıkımlar başladı...

İstanbul'da kentsel dönüşüm tam gaz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla 2018'de start verilen Çamlıca Camii ve Çevresi Kentsel Dönüşüm projesine ilişkin harekete geçildi. TOKİ Başkanı Ömer Bulut, kentler fiziksel ve işlevsel olarak değişir ve dönüşürken, İstanbul'da kentsel dönüşümün daha da önem kazandığını belirtti.

Üsküdar'da kentsel dönüşümle 16 mahalle yenilenecek!

Sinem Bircan, yapımı yıllarca süren raylı sistemler, Harem otogarının Dudullu’ya taşınması projesi ve geniş kapsamlı meydan düzenlemeleri gibi projelerle yıllardır değişim içinde bulunan Üsküdar’da kentsel dönüşümün başlatıldığını belirtiyor.

Üsküdar'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Üsküdar'da 16 mahalleyi kapsayacak ve ilçe nüfusunun yarısını ilgilendirecek kentsel dönüşümün başlamasına ilişkin "Üsküdar İlçesi, 1/5000 Ölçekli Geri Görünüm ve Etkilenme Bölgeleri Koruma Amaçlı Revizyon Nazım İmar Planı" onaylandı.

Üsküdar'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Üsküdar kapsamlı bir dönüşüme giriyor. Mevcut yapılarının bir kısmı yorgun olan ilçe, orijinal dokusu değiştirilmeden sil baştan yenilenecek. Otoparklı binalarla hem trafik rahatlayacak hem de daha geniş yeşil alanlar yer alacak.

Hilmi Türkmen Üsküdar'daki projeleri anlattı!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile birlikte gerçekleştirecekleri ’Kentsel Dönüşüm’, ’Mehmet Çakır Kültür Merkezi’, ’Üsküdar Meydan Düzenlemesi’ devam eden ve yapılacak projelerini anlattı.

Üsküdar'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Boğaz bölgesindeki 14 mahalleyi kapsayan yaklaşık 45 dönüm alanda kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin bilgi verdi. Türkmen, 14 Mayıs 2015'te ilçelerinde kentsel dönüşümün başladığını söyledi.

Üsküdar'da dönüşüm nasıl olacak?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nin aldığı karar sonrası süreci hızlandırmak için çalışmalarını sürdüren Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Yavuztürk Mahallesi ve Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Üsküdar kentsel dönüşümü ne zaman başlıyor?

Üsküdar’da kentsel dönüşüme ilişkin Nazım İmar Planı tadilatı teklifi AK Partili üyelerin “Evet” oyuyla kabul edildi. Belediye Başkanı Hilmi Türkmen Boğaz’daki yapı yoğunluğunu artırmadan ve estetiği bozmayan güzel binalar yapacaklarını belirtti.

Üsküdar kentsel dönüşüm projesi onaylandı!

Üsküdar'da kentsel dönüşümün başlamasına ilişkin imar planı değişikliği teklifi, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde oy çokluğuyla kabul edildi.

Üsküdar'da kentsel dönüşüm mü başlıyor?

Üsküdar'da kentsel dönüşümün başlamasına ilişkin imar planı değişikliği teklifi, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde oy çokluğuyla kabul edildi. İmar Komisyonu Başkan Vekili Timur Soysal, raporun teknik boyutuyla ilgili bilgi verdi.

Üsküdar Meydan projesi esnafa anlatıldı!

ÜSKÜDAR Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar Meydan Projesi kapsamında yapılacak çalışmalar hakkında esnafı bilgilendirdi. Belediye binasında düzenlenen toplantıya bölge esnafının katılımı sağlandı. Toplantıda Hilmi Türkmen açıklamalarda bulundu.

Validebağ Korusu, Yıldız ve Göztepe Parkı gibi olacak!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdarlı muhtarlarla buluştuğu toplantıda Validebağ Korusu, Üsküdar Meydanı ve kentsel dönüşüm projeleri hakkında konuştu. Türkmen, muhtar maaşlarının 750 TL'den 1000 TL'ye çıkacağını müjdeledi.

Üsküdar kentsel dönüşüm mahalleleri 2013!

Tarih ve kültür şehri Üsküdar’da mahalle mahalle kentsel dönüşüm projelerini mercek altına aldık. Yerinde dönüşüm modeli ile yeni yüzüne kavuşacak olan ilçede kentsel dönüşüm belediye binası ile başlayacak….

Üsküdar'daki kentsel dönüşüm konutları 2024'te teslim edilecek!

Marmara'da beklenen olası deprem kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. İstanbul'un en eski yerleşim yerlerinden biri olan Üsküdar'da da çalışmalar tam gaz devam ediyor. 

Üsküdar 29 Mayıs Sitesi'nde kentsel dönüşüm nöbeti: Rezerv alan ilan edilmişti, tahliye için 29 gün süre verildi!

Üsküdar Çengelköy’de bulunan 29 Mayıs Sitesi'nde kentsel dönüşüm nöbeti başladı. Evlerini tahliye etmek için 29 gün süre tanınan site sakinleri, Bakanlığa çağrıda bulunarak rezerv alan kararının iptal edilmesini talep etti. İşte ayrıntılar...

Üsküdar'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! Hangi mahalledeki kentsel dönüşüm ne zaman bitecek? 

Üsküdar'ın farklı mahallelerinde kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Peki hangi mahalledeki kentsel dönüşüm ne zaman bitecek? 

Emlak Konut GYO Üsküdar Bulgurlu kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı! Projeyi hangi firmalar inşa edecek? 

Emlak Konut GYO Üsküdar Bulgurlu Altınköy-2 Sitesi  Kentsel Dönüşüm Projesi için resmen imzalar atıldı. Peki Emlak Konut GYO Üsküdar Bulgurlu projesini hangi firmalar inşa edecek? İşte merak edilen ayrıntılar...

TOKİ'den Malatya'ya 541 konutluk kentsel dönüşüm projesi müjdesi!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmayı sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Malatya'a 541 kentsel dönüşüm projesi inşa edecek.

Çamlıca Cami Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 2. Etap yıkım töreni yarın!

Üsküdar’da “Büyük Dönüşüm” sloganıyla sürdürülen ve depreme dayanıklı olmayan binaların yıkımıyla hayata geçirilen kentsel dönüşüm faaliyetleri tam gaz devam ediyor. Çamlıca Camii Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 2. Etabı için 32 binanın yıkımı yarın gerçekleştirilecek.

Üsküdar belediye başkanına kentsel dönüşüm için sınırsız yetki tanındı!

Üsküdar'daki Mehmet Akif Ersoy ve Yavuztürk mahallelerinin kentsel dönüşüm sürecine ilişkin dikkat çeken bir karar alındı.

Üsküdar Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 3. Etap ihalesi yapıldı!

Üsküdar ilçesi Kirazlıtepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin 666 konut, 20 adet ticari bağımsız birim, 24 derslikli okul, bilgi evi, muhtarlık ve aile sağlığı merkezi gibi sosyal donatı alanlarına sahip 3'üncü etabı Turgut A.Ş tarafından hayata geçirilecek. 

Darıca kentsel dönüşüm projesinde tapular teslim edildi!

Kocaeli Darıca'da hayata geçen kentsel dönüşüm projesi dahilinde tapular hak sahiplerine teslim edildi.

Üsküdar'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Üsküdar’da “Büyük Dönüşüm” sloganıyla hızla sürdürülen ve depreme dayanıksız binaların yıkımıyla başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları, meyvelerini veriyor. Erguvan Evleri'nin teslimleri yapıldı.

Üsküdar Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm Projesi’nde ikinci etaba geçildi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen talimatla 2018'de start verilen Çamlıca Camii ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 2'nci etaba başlandı. 

Hilmi Türkmen'den kentsel dönüşüm tepkisi!

Önceki gün Üsküdar'da gerçekleşen kentsel dönüşüm programına katılan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen dönüşüm çalışmalarına yönelik açıklamalarda bulundu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a kentsel dönüşüm teşekkürü!

Üsküdar Burhaniye, Kirazlıtepe ve Ferah mahallelerinin sakinleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a kentsel dönüşüm teşekküründe bulundu.

üsküdar kentsel dönüşüm projesi Haberi

üsküdar kentsel dönüşüm projesi

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Üsküdar Belediyesi tarafından başlatılan Çamlıca Camisi Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 2. etabı kapsamında, depreme dayanıksız binalar yıkılıyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Şehit Osman Sokak'ta yer alan binaların yıkım çalışmaları öncesinde mahalle sakinleriyle buluştu.

Mahalle sakinleriyle bir araya gelen Hilmi Türkmen burada yaptığı açıklamada, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın kentsel dönüşüm kapsamında adeta seferberlik ilan ettiğini dile getirdi.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen yaptığı açıklamada yapılan çalışmaların en hareketli bölgesinin Üsküdar ve Çamlıca Camisi'nin eteklerinde kalan mahalleler olduğunu kaydederek, "Bu mahallelerde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı öncülüğünde, Üsküdar Belediyesi olarak Türkiye'de başka bir yerde örneği olmayan, vatandaşlarımız...