24 / 04 / 2024

üsküdar mahallelerinde tapu

üsküdar mahallelerinde tapu

Üsküdar Belediyesi, Örnek, Esatpaşa ve Ünalan mahallerindeki 1200'e yakın Hazine parselindeki hak sahipleri, tapu sevinci yerine şok yaşadı.

Üsküdar'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! Hangi mahalledeki kentsel dönüşüm ne zaman bitecek? 

Üsküdar'ın farklı mahallelerinde kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Peki hangi mahalledeki kentsel dönüşüm ne zaman bitecek? 

Üsküdar Belediyesi, bina ve arsa satıyor! Fiyatı gören inanamadı! İhalesi 13 Nisan'da!

Üsküdar Belediyesi, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Ahmediye ve Altunizade mahallelerinde yer alan bina ve arsayı satıyor. Peki Üsküdar'daki bina ile arsanın fiyatları ne kadar? 

Üsküdar Sultan Murat Mahallesi'nin sakinlerinden tapu tepkisi!

Üsküdar Bahçelievler Sultan Murat’ta orman vasfı iptal edilen 1038 ada 102 parselde tapu almak içih hak kazanan 750 hak sahibi bulunuyor. Ancak, Hazine tarafından, harcını yatıran, bütün belgelerini temin eden bu hak sahiplerine tapularının verilmediği ileri sürüldü. 

Üsküdar Bahçelievler Mahallesi'ndeki tapu sorunu TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Av. Mahmut Tanal, Üsküdar'da Bahçelievler Mahallesi Sultan Murat Caddesi üzerinde ikamet eden vatandaşların tapu sorununa ilişkin soru önergesi verdi. 

Üsküdar, mega projelerle merkez konumuna geldi!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Üsküdar'ın boğaz mahallelerinde 30 yılı aşkın süredir süren imar planı sona erdirildi. Böylece Üsküdar'ın mahalli dokusunu bozmayacak şekilde kentsel dönüşüm uygulamalarına geçilmesinin önündeki en büyük engel ortadan kalktı." dedi.

Üsküdar'ın tapu sorunu meclis gündeminde!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Üsküdar'ın imar ve tapu sorununu Nisan ayından sonra tekrar Meclise taşıdı. TBMM toplantısında söz alan Tanal, halkın mağduriyetini dile getirdi.

Üsküdar Ata 2 Kooperatifi'nden daire alacaklar dikkat!

Üsküdar ATA 2 Kooperatifi 1023 ada 102 parselden daire satın alacak vatandaşların daha sonra kötü bir sürprizle karşılaşmamak için tapu kaydını ve davaları iyice incelemeleri kendi yararlarına olacaktır.

Üsküdar Mihrimah Sultan Misafirhanesi binası kaçak mı?

İSTANBUL’da Üsküdar Belediyesi tarafından, TÜRGEV’e tahsis edilen Mihrimah Sultan Misafirhanesi’nin, tapu kayıtlarında ‘arsa’ olarak yer aldığı ortaya çıktı. Üsküdar Belediyesi Meclis Üyesi Erdal Tüfekçi binanın kaçak olduğunu savundu.

Üsküdar imar ve tapu sorunu Mecliste!

İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, 4 Nisan 2016 tarihinde yapılan Türkiye Büyük Millet Meclisinin 66'ncı Birleşiminde Üsküdar imar ve tapu sorununu Meclise taşıdı..

Üsküdar Belediyesi'nden 2-B mağdurlarına tapu müjdesi!

Üsküdar’da 28 yıldır adeta yılan hikayesine dönen 2B sorunu çözüme kavuştu. İlk adım olarak Yavuztürk Mahallesi’nde bulunan Dalgıçkent Sitesi’ndeki 386 konut sahibi tapularına kavuşma mutluluğu yaşayacak.

Üsküdar Belediyesi'nden 5.4 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

İstanbul İli, Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar'ın Abdullahağa ve Çengelköy mahallelerinde bulunan 2 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların satış bedeli 5 milyon 400 bin TL olarak belirlendi.

Üsküdar'da 1 milyon 180 bin TL'ye icradan satılık 11 adet dükkan!

Üsküdar Bulgurlu'da arsa paylı 11 bodrum kat ve dükkan toplam 1 milyon 180 bin liraya satılıyor...

Üsküdar'da Bilim Merkezi ve Gözlem Evi kurulacak!

Üsküdar Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, hafriyat çalışmalarına başlanan ve bu yıl içinde temeli atılması planlanan Ünalan Bilim Merkezi ve Gözlem Evi'nin 2013-2014 eğitim döneminde hizmete girmesi planlanıyor

üsküdar mahallelerinde tapu Haberi

üsküdar mahallelerinde tapu


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın oturduğu Emniyet Mahallesi'ne 5 kilometre mesafedeki mahallelerde tapuları verme aşamasına gelen belediyenin koyduğu 'arsa rayiç değerleri' 100 milyon YTL'lik fatura çıkardı.


ÜSKÜDAR'ın 'kenar mahalleleri' Örnek, Esatpaşa ve Ünalan'da Belediye ile vatandaşın arası 'tapu' yüzünden açıldı. Hazine parselleri üzerinde 1970'lerde yapılaşan; Örnek, Esatpaşa ve Ünalan'da, 1200'e yakın mülkün sahibi 'resmi sahibi' olmaya aday vatandaşlara tapularını verme aşamasına gelen belediyenin bu mahallelerde uygulama kararı aldığı 'rayiç bedellerin' İstanbul'un bazı lüks semtlerindeki arsa metrekare fiyatlarını da...