25 / 04 / 2024

üsküdar Nakkaştepe Millet Bahçesi

üsküdar Nakkaştepe Millet Bahçesi

Üsküdar'da 50 bin metrekarelik bir alanda kurulan Nakkaştepe Millet Bahçesi bugün hizmete açılıyor. Bahçede tasarlanan "uçan teras" tüm İstanbul’u ayaklar altına sererek gelenlere seyir zevki sunacak..

Üsküdar Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 3. Etap ihalesi yapıldı!

Üsküdar ilçesi Kirazlıtepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin 666 konut, 20 adet ticari bağımsız birim, 24 derslikli okul, bilgi evi, muhtarlık ve aile sağlığı merkezi gibi sosyal donatı alanlarına sahip 3'üncü etabı Turgut A.Ş tarafından hayata geçirilecek. 

Nef Nakkaştepe ön talep topluyor! Yeni proje!

Son 4 senede, 18 projede 6 binin üzerinde konut teslimi yapan Nef, Nakkaştepe projesi için düğmeye bastı. Proje Üsküdar Kuzguncuk'ta hayata geçiriliyor.

TOKİ Üsküdar Kirazlıtepe projesinin detayları belli oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Üsküdar Kirazlıtepe projesinin detayları belli oldu.

Üsküdar Kirazlıtepe Mahallesi’ndeki kentsel dönüşümde son durum!

Üsküdar Kirazlıtepe Mahallesi’nde kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. İlçedeki çalışmaları koronavirüs de durduramadı. Bölge sakinleri inşaatta maskesiz 100'e yakın işçinin çalıştığını belirtti..

Üsküdar Kirazlıtepe dönüşüm projesinin inşaatı tam gaz!

Üsküdar Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm projesi ile inşaatı süren Kirazlıtepe dönüşüm bölgesinin ilk etabındaki 500 konutun inşası hızla devam ediyor.

Üsküdar'daki Selimiye Hamamı millet kütüphanesi olacak!

Üsküdar'da bulunan tarihi Selimiye Hamamı, millet kütüphanesi olarak hizmet verecek. Tarihi hamamın restorasyonu tamamlanıyor.

Üsküdar Kirazlıtepe kentsel dönüşümde inşaat başladı!

Üsküdar Belediye Başkanı Türkmen, "İlk etapta 501 konut, 48 dükkanın temelini atıyoruz ki projenin tamamı yaklaşık bin 900 bağımsız bölüme tekabül ediyor. İnşallah etap etap onların da temelini atacağız." dedi...

Nakkaştepe Millet Bahçesi bugün açılıyor!

Üsküdar'da 50 bin metrekarelik bir alanda kurulan Nakkaştepe Millet Bahçesi bugün hizmete açılıyor. Bahçede tasarlanan "uçan teras" tüm İstanbul’u ayaklar altına sererek gelenlere seyir zevki sunacak..

Üsküdar Esentepe Camisi'nin yerine yenisi yapılacak!

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Üsküdar Kirazlıtepe'de riskli olduğu için yıkılan Esentepe Camisi'nin yerine yenisinin yapılacağını açıkladı. Turan ''Can güvenliği söz konusu olduğu için orası yıkıldı. Daha güzelini yapacağız'' şeklinde konuştu.

Türkiye’nin ilk millet kıraathanesi Üsküdar'da açılıyor!

Hürriyet yazarlarından Ertuğrul Özkök, Üsküdar'da hayata geçirilen millet kıraathanesini gezdi...

Nakkaştepe terası millet bahçesi oldu!

Üsküdar'ın Nakkaştepe bölgesindeki 50 dönümlük askeri arazi ‘Millet Bahçesi’ olarak düzenlendi. İstanbul'un en değerli arazisi konumunda bulunan alan, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan tarafından açılacak.

Üsküdar Kirazlıtepe Merkez Camii'nin temeli atıldı!

Üsküdar Belediyesi'nin hayata geçireceği Kirazlıtepe Merkez Camii’nin temeli atıldı.

Üsküdar Kirazlıtepe'de kentsel dönüşüm başladı!

Üsküdar’ın Kirazlıtepe Mahallesi'nde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkımlar başladı. Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, başlatılan projenin 24 ayda tamamlanacağını açıkladı.

üsküdar Nakkaştepe Millet Bahçesi Haberi

üsküdar Nakkaştepe Millet Bahçesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Üsküdar Belediyesi’nin hayata geçirdiği projelerin açılış törenine katılacak. Üsküdar Belediyesi Hizmet Binası, Nevmekân Sahil Millet Kıraathanesi, Nakkaştepe Millet Bahçesi, Üsküdar Bilim Merkezi, Üsküdar Engelsiz Yaşam Merkezi, Üsküdar Belediyesi Nikâh Sarayı, Çavuşdere Spor Sarayı, İstanbul Resimleri Müzesi ve Valide Sultan Gemisi projeleri bugün hizmete açılacak. 

Milliyet Gazetesi, Nakkaştepe Millet Bahçesi'nde açılış öncesi son durumunu yerinde inceledi. Alanda hummalı bir çalışma devam ediyor.

50 bin metrekarelik bir alana kurulan Nakkaştepe Millet Bahçesi’nin büyük bölümü Boğaz manzaralı. Piknik alanları, açık ve kapalı oyun sahaları, macera adası, spor aletleri, yaya yürüyüş yolları, etkinlik çayırı, biyolojik gölet, uçan ahşap yollar, ahşap seyir terasları, mini spor sahası, çocuklar için doğal keyif atölyeleri ve kamp ile okçuluk alanlarının yer aldığı park,...