25 / 04 / 2024

Üsküdar Piramit iletişim

Üsküdar Piramit iletişim

Üsküdar Piramit Yapı Denetim Limited Şirketi  Üsküdar’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Şahan İdikurt tarafından kuruldu.

Üsküdar'da kentsel dönüşüm hedefi 5 yılda 50 bin konut!

Yerel seçim kapsamında çalışmalarına hız kesmeden devam eden Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen hedeflerinin 5 yılda 50 bin konut yenilemek olduğunu söyledi. 

Üsküdar'daki kentsel dönüşüm konutları 2024'te teslim edilecek!

Marmara'da beklenen olası deprem kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. İstanbul'un en eski yerleşim yerlerinden biri olan Üsküdar'da da çalışmalar tam gaz devam ediyor. 

Üsküdar'daki 200 bin konutun yarısı 2024'te yenilenmiş olacak!

Kentsel dönüşüm projeleri kapsamında İstanbul'da çalışmalar hızlandırıldı. İstanbul'un eski yerleşim yerlerinden biri olan Üsküdar'da kentsel dönüşümün radarına girdi. İlçede 10 yılda 30 bin konut yenilendi. 200 bin konutun yarısı ise 2024'te yenilenmiş olacak.

Fibertork İletişim Ve Altyapı Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Fibertork İletişim Ve Altyapı Hizmetleri Limited Şirketi Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Osman Akgün tarafından kuruldu.

Üsküdar Piramit Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Üsküdar Piramit Yapı Denetim Limited Şirketi  Üsküdar’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Şahan İdikurt tarafından kuruldu.

Üsküdar Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 3. Etap ihalesi yapıldı!

Üsküdar ilçesi Kirazlıtepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin 666 konut, 20 adet ticari bağımsız birim, 24 derslikli okul, bilgi evi, muhtarlık ve aile sağlığı merkezi gibi sosyal donatı alanlarına sahip 3'üncü etabı Turgut A.Ş tarafından hayata geçirilecek. 

Fahrettin Altun Üsküdar'daki o arsayı 12 kat yüksek fiyata kiralamış!

İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un, Üsküdar'daki dairesinin yanında yer alan mezbelelik arsanın Altun tarafından yıllık 3.100 TL'ye kiraladığı ortaya çıktı.

Üsküdar-Beykoz Metro Hattı'na ilk kazma iki yıl içinde vurulacak!

Seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya gelen Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın, Üsküdar-Tokatköy Metro Hattının durak ve güzergâh tablosunu Beykozlular'a anlattı.

Barbaros Üsküdar Konutları satış ofisi!

Barbaros Üsküdar Konutları satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Yeşil GYO tarafından hayata geçirilen projede ön talep toplanıyor. 

NEF Nakkaştepe iletişim bilgileri!

3 katlı 4 blok şeklinde yükselen NEF Nakkaştepe projesi Üsküdar, Nakkaştepe'de inşa edilecek. Projede konutlardan meydana gelecek. İşte NEF Nakkaştepe iletişim bilgileri...

Üsküdar Kirazlıtepe ve Ferah Mahalleleri'nde dönüşüm başlıyor!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Kirazlıtepe ve Ferah Mahalleleri Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Teknik Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 11:00'da yapılacak.

Okkalar İnşaat'ın PR ajansı Feveran İletişim oldu!

İnşaat sektöründe 40 yıllık tecrübesiyle Okkalar İnşaat ve İklimlendirme sektörünün gelişmesi için faaliyet gösteren ve sektör temsilcilerini buluşturan İklimlendirme Soğutma Klima İmalatçıları Derneği (İSKİD), 360 derece entegre iletişim hizmeti için Feveran İletişim’i tercih etti.

Üsküdar'da kentsel dönüşümle 16 mahalle yenilenecek!

Sinem Bircan, yapımı yıllarca süren raylı sistemler, Harem otogarının Dudullu’ya taşınması projesi ve geniş kapsamlı meydan düzenlemeleri gibi projelerle yıllardır değişim içinde bulunan Üsküdar’da kentsel dönüşümün başlatıldığını belirtiyor.

Üsküdar Piramit iletişim Haberi

Üsküdar Piramit iletişim

Üsküdar Piramit Yapı Denetim Limited Şirketi  Üsküdar’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Şahan İdikurt tarafından kuruldu.

Üsküdar Piramit Yapı Denetim Limited Şirketi konusu:
CAN VE MAL GÜVENLİĞİNİ TEMİNEN İMAR PLANINA, FEN SANAT VE SAĞLIK KURALLARINA STANDARTLARA UYGUN KALİTELİ YAPI YAPILMASI İÇİN PROJE VE YAPI DENETİMİ YAPILMAKTADIR. ŞİRKET BU AMACINI GERÇEKLEŞTİRİRKEN YAPI DENETİM VE İLGİLİ YASALARIN AMİR VE HÜKÜMLERİNE AYNEN UYAR.

Adres: BARBAROS MAH.GÜLBAHÇE SK.B2 BLOK NO:10 İÇ KAPI NO:3 ÜSKÜDAR