25 / 04 / 2024

Üsküdar toki

Üsküdar toki

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, bölgedeki projeleri, yatırımları ve kentsel dönüşümü anlattı. Türkmen,

TOKİ Özevim Sitesi projesi için düğmeye bastı! Üsküdar'a 293 konutluk yeni proje geliyor!

Dar gelirli aileler için yeni konut projelerini Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Üsküdar Özevim Sitesi kentsel dönüşüm projesi için start verdi. Projenin ihalesi yarın yapılacak.

Üsküdar Özevim Sitesi'ni TOKİ dönüştürecek! 293 yeni konut geliyor!

Dar gelirliler için yeni konut projelerine hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Üsküdar Özevim Sitesi kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı. İşte detaylar...

TOKİ Üsküdar Kirazlıtepe projesinin detayları belli oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Üsküdar Kirazlıtepe projesinin detayları belli oldu.

TOKİ Üsküdar Bulgurlu arsasına 472.1 milyon TL teklif!

TOKİ'nin İstanbul Üsküdar Bulgurlu Mahallesi'ndeki arsa ihalesinin ikinci oturumu tamamlandı. En yüksek teklifi, 1 milyar 242 milyon 500 bin TL toplam gelir, 472 milyon 150 bin TL da idare payı ile Esta İnşaat ile A Yapı İş Ortaklığı verdi.

Akiş GYO TOKİ Üsküdar arsa ihalesini kazanamadı!

Akiş GYO'nun katıldığı TOKİ Üsküdar Bulgurlu Mahallesi Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesi aleyhine sonuçlandı.

TOKİ'nin Üsküdar arsasına 11 teklif!

TOKİ'nin İstanbul Üsküdar Bulgurlu Mahallesi'nde bulunan 41 bin 570 metrekarelik arsasının gelir paylaşımı modeliyle ihalesinin ilk oturumu gerçekleştirildi.

TOKİ Üsküdar Bulgurlu ihalesine en yüksek teklif Akiş GYO'dan!

TOKİ İstanbul İli Üsküdar İlçesi Bulgurlu Mahallesi'nde yer alan arsası için bugün saat 11:00'da Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesini gerçekleştirdi.

Akiş GYO, TOKİ Üsküdar Bulgurlu ihalesine katılıyor!

Akiş GYO İstanbul Üsküdar Bulgurlu Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesine katılmaya karar verdi.

İdealist GYO TOKİ Üsküdar Bulgurlu ihalesine katılacak!

Alp Karasar İnşaat A.Ş. & İdealist GYO A.Ş. İş Ortaklığı TOKİ'in Üsküdar Bulgurlu Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı işi ihalesine katılıyor.

TOKİ Üsküdar Bulgurlu ihalesi bugün!

TOKİ İstanbul İli Üsküdar İlçesi Bulgurlu Mahallesi Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesi bugün saat 11:00'da gerçekleşecek.

İdealist GYO TOKİ'nin Üsküdar Bulgurlu arsa ihalesine katılacak!

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün KAP'a yapılan yazılı açıklamaya göre İdealist GYO TOKİ'nin Üsküdar Bulgurlu arsa ihalesine katılacak.

TOKİ Üsküdar Kirazlıtepe ve Ferah Mahalleleri'ni dönüştürecek!

Toplu Konut İdaresi Başkenlığı ve Üsküdar Belediyesi ortaklığında gerçekleştirilecek olan Üsküdar Kirazlıtepe ve Ferah Mahalleleri kentsel dönüşüm projesi için belli oldu.

TOKİ Üsküdar'da kentsel dönüşüme gidiyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Üsküdar'da dönüşüme gidiyor. Kirazlıtepe ve Ferah Mahalleleri'nde gerçekleştirilecek kentsel dönüşüm projesi için teknik danışmanlık hizmeti alınacak.

Üsküdar toki Haberi

Üsküdar toki

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, ilçede birçok projeyi hayata geçirdiklerini ve yeni projeleri de işleme koymak üzere olduklarını söyledi. Başkan Türkmen soruları şöyle yanıtladı: 


Geride bıraktığınız yılın ikinci yarısında Üsküdar Meydan Projesi konusunda ilk adım atıldı. Bu proje hakkında bilgi verebilir misiniz? 


Metro projesinin tamamlanmasının ardından, Üsküdarlılara hak ettikleri muhteşem meydanı sunmak için çalışmalarımızı hızlandıracağız. Denize sıfır, tamamen yayalaştırılmış, tertemiz bir alan ile Üsküdar eşsiz bir meydana kavuşacak. Üsküdar'a bir kez gelen bir kez daha gelmek isteyecek. Yayalaşma ve meydan düzenleme çalışmalarımızda işe, Üsküdar'ın bir dünya şehri olarak akla gelmesini sağlayacak modernlikte, toplumun her kesimini kucaklayan bir meydan hedefiyle başlıyoruz. Ahmediye Meydanı'ndan başlayan yaya akışı, Hakimiyeti Milliye Caddesi meydana açılacak. Bir yandan Üsküdar'ımızın dokusuna ve tarihine uygun ticaret alanları, işletmeler, zanaat...