28 / 03 / 2024

Üsküdar toplu açılış ve temel atma töreni

Üsküdar toplu açılış ve temel atma töreni

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tenzile Erdoğan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin yanındaki alanda, Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen toplu açılış ve temel atma törenine katıldı.

Üsküdar Belediyesi'nin gayrimenkul satışlarına tepki!

Üsküdar Belediyesi Meclisi’nde, Kısıklı Mahallesi’nde yer alan ve imar planlarında “ilköğretim tesisleri” alanı olarak geçen, toplam büyüklüğü yaklaşık 790 metrekarelik iki parselin, belediye şirketi Üsküdar Personel A.Ş.’nin vergi borçlarına karşılık Maliye Hazinesi’ne devredilmesi kararı verildi.

Ag İnvestment Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi açıldı!

Ag İnvestment Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulazız F M N Alawadhı tarafından açıldı.

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile Yunus  Furkan Akbal tarafından açıldı.

Api Group İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Turizm Seyahat Acentası Üsküdar Şubesi açıldı!

Api Group İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Turizm Seyahat Acentası Üsküdar Şubesi Üsküdar'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Caner Apaydın tarafından açıldı.

Api Group İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Turizm Seyahat Acentası Üsküdar Şubesi açıldı!

Api Group İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Turizm Seyahat Acentası Üsküdar Şubesi bugün Üsküdar'da 1 miilyon 500 bin TL sermaye bedel ile Caner Apaydın tarafından açıldı.

Üsküdar 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı!

Üsküdar ilçesi, 3. Etap Gerigörünüm ve Etkilenme Bölgelerine ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli 07.12.2019 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Revizyon Nazım İmar Planı askıya çıktı.

İktisatevim Gayrimenkul Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi açıldı!

İktisatevim Gayrimenkul Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi bugün Üsküdar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Sadık Sağol tarafından açıldı.

Üsküdar 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği onaylandı!

Üsküdar İlçesi, 1310 ada, 76 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişiklikleri teklifleri; Boğaziçi İmar Yüksek Koordinasyon Kurulu'nun 17.12.2020 tarihli ve 2020/2 sayılı kararı ile onaylandı.

Ema Poyraz İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar Şubesi açıldı!

Ema Poyraz İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar Şubesi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seydiali Poyraz tarafından açıldı.

Hedefevim Gayrimenkul Otomotiv Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi açıldı!

Hedefevim Gayrimenkul Otomotiv Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi bugün Üsküdar'da 120 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Aydın tarafından açıldı.

Üsküdar 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, 1151 Ada 44,74,101,102,193,195,197,198,200,201 Parseller, 802 Ada 5,6,10,11, Parseller, 804 Ada 57 Parsel ile Tescil Dışı Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı NİP ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı UİP Değişikliği askıya çıktı.

Erzurum'da 132 milyon TL'lik toplu açılış töreni!

Erzurum Pasinler'de hayata geçirilen ve toplamda 132 milyon TL'lik yatırım bedeline sahip olan yatırımların toplu açılışı yapıldı.

Tavuk Dünyası 200'üncü restoranını Üsküdar'da açtı!

Tavuk Dünyası, 2019 hedefleri dahilinde yeni şube yatırımlarına hızla devam ediyor. Firma Türkiye’de bulunan 200. restoranının kapılarını İstanbul’un en eski ve nezih semtlerinden olan Üsküdar’da açtı.

Üsküdar toplu açılış ve temel atma töreni Haberi

Üsküdar toplu açılış ve temel atma töreni

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  "Millet sefalet içindeyken, hastane kuyruklarında sabahlarken, çocuğuna kitap defter bulamazken, bunların her işi yolunda gidiyordu. İşte tüm bunlara son verdiğimiz, hortumlarını kestiğimiz için bize karşı birleştiler" dedi.


Erdoğan, Tenzile Erdoğan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin yanındaki alanda, Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen toplu açılış ve temel atma töreninde, Türkiye'nin son 12 yılda elde ettiği demokratik ve ekonomik kazanımların ağır geldiği kesimler olduğunu söyledi.


Bu kesimlerin düzenlerinin bozulduğunu belirten Erdoğan, "Eski Türkiye'de ülkeyi ve milleti istedikleri gibi yönlendiriyor, yağmalıyorlardı. Akşam başka, sabah başka hükümetler görüyorduk. 16 ayda bir bu ülkede hükümet değişiyordu. Bunları gördük. Böyle bir ülkede istikrar, güven olur mu? Biz geldik bu devran değişti" diye konuştu.


Erdoğan, artık seçimlerin zamanında yapıldığına değinerek, konuşmasını şöyle sürdürdü:


"Milletin cebine akması gereken...