25 / 04 / 2024

üsküdar ulaşım projeleri

üsküdar ulaşım projeleri

Üsküdar Belediyesi 2017 yılı bütçesi, belediye meclisinde görüşülerek oy çokluğuyla kabul edildi. Metro hattının 2020’ye yetiştirilmesi hedefleniyor. Diğer projede ise, biri metro diğeri lastik tekerlekli araçlar için tünel olacak.

Üsküdar-Çekmeköy-Ümraniye metrosu Eylül'de açılacak!

Üsküdar Belediye Başkanı Türkmen: "Üsküdar-Çekmeköy-Ümraniye metrosu 2016 yılının son çeyreğinde eylül-ekim gibi hizmete açılacak. Projeler hizmete geçtikten sonra da Üsküdar'daki emlak fiyatları yeniden yüzde 30-40 düzeyinde artacak" dedi.

Vakıflar Genel Müdürlüğünden Üsküdar Kuzguncuk'taki arsaya yönelik iddialara cevap!

 Vakıflar Genel Müdürlüğü, Üsküdar Kuzguncuk'taki bir arsanın kiralanmasıyla ilgili iddiaların gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Üsküdar'da bina yıkım çalışmasında 2 işçi yaralandı!

Üsküdar'da bir binanın yıkım çalışmasında kopan beton blok sonucunda 2 işçi yaralandı. Tedavi altına alınan işçilerin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Üsküdar'da kentsel dönüşüm kapsamında boşaltılan bina çöktü!

İstanbul Üsküdar’da kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Mimar Sinan Mahallesinde kentsel dönüşüm kapsamında yenilenmek için boşaltılan bina çıkım çalışmaları esnasında çöktü...

Üsküdar Kısıklı 1/5000 koruma amaçlı nazım imar planı tadilatı askıda!

Üsküdar İlçesi, Kısıklı Mahallesi, 785 ada, 21 ve 22 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli koruma amaçlı nazım imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

İBB Üsküdar'daki kaçak yapıyı mühürledi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Üsküdar Acıbadem'de bulunan, Aziz Mahmud Hüdayi Vakfına tahsisli alandaki inşaatı, İmar Planı'na aykırı olduğu gerekçesiyle mühürledi. 

Üsküdar Kirazlıtepe dönüşüm projesinin inşaatı tam gaz!

Üsküdar Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm projesi ile inşaatı süren Kirazlıtepe dönüşüm bölgesinin ilk etabındaki 500 konutun inşası hızla devam ediyor.

Turer Ulaşım Turizm Hizmetleri ve Petrol Ürünleri Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi açıldı!

Turer Ulaşım Turizm Hizmetleri ve Petrol Ürünleri Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Üsküdar'da 3.3 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralık yurt!

İstanbul Vakıflar 2.Bölge Müdürlüğü İstanbul İli Üsküdar ilçesi Çengelköy Mahallesi'nde bulunan taşınmazın kiralanması ve işletilmesi için ihale yapılacak. Mülkün muhammen kira bedeli 3 milyon 286 bin TL olarak belirlendi.

Ulaşım projeleri zamanında hizmete açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, ulaşım yatırımlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Turhan, ''İhalelerde şartımız "Parayı yurt dışından getireceksin" oluyor'' diye konuştu.

Nevbahar Üsküdar: Üsküdar'ın merkezinde yatırım fırsatı!

Nevbahar Üsküdar projesi Üsküdar'ın merkezinde yatırım fırsatı sunuyor. Projede 169 daire 120 mağaza bulunuyor.

ÇamlıYaka Konakları'na ulaşım dopingi!

ÇamlıYaka Konakları projesi, tüm etapları tamamlanarak hizmete açılan Üsküdar – Ümraniye – Çekmeköy Metro Hattı ile birlikte kolay ulaşım ve erişilebilirlik sunan alternatiflerine bir yenisini daha ekledi.

Üsküdar Geri Görünüm ve Etkilenme Bölgeleri 3. Etap imar planı askıda!

Üsküdar Geri Görünüm ve Etkilenme Bölgelerine ilişkin (3.Etap ) itiraz 1/5000 ölçekli koruma amaçlı nazım imar planı askıya çıkarıldı...

Üsküdar Geri Görünüm ve Etkilenme Bölgeleri 2. Etap imar planı askıda!

Üsküdar Geri Görünüm ve Etkilenme Bölgelerine ilişkin (2. Etap) itiraz 1/5000 ölçekli imar planı bugün askıya çıktı...

üsküdar ulaşım projeleri Haberi

üsküdar ulaşım projeleri

Üsküdar Belediyesi 2017 yılı bütçesi, belediye meclisinde görüşülerek oy çokluğuyla kabul edildi. İlçede planlanan yatırım ve projeler ile müdürlük harcama kalemlerini içeren 410 milyonluk bütçe meclisten geçti. Başkan Hilmi Türkmen toplantıda, Üsküdar'da hayata geçirilecek 2 büyük projeyi de ilk kez açıklayarak, Üsküdar-Beykoz arasına metro hattı ve Harem-Beylerbeyi-Küçüksu Tüneli'nin yapılacağı müjdesini verdi. Başkan Türkmen, "Raylı sistem Üsküdar'dan Beykoz'a kadar uzanacak. Marmaray'ın hemen çıkışından başlayarak yer altından Beykoz'a yeni bir metro hattı inşa edilecek. Proje 2019'a yetişmese de 2020-2021'e yetiştirilmesi amaçlanıyor. Şimdiden halkımıza hayırlı olsun" diye konuştu.


Başkan Hilmi Türkmen, Üsküdar'a yapılacak bir diğer büyük projenin de Harem'den başlayarak yine Beykoz'a kadar uzanan bir tünel olduğunu söyledi. Türkmen, "Bu proje de yine Harem'den başlayacak. Beylerbeyi Stadı'nın olduğu yerin hemen oradan çıkacak ve...