19 / 04 / 2024

üsküdardaki gecekonduların yıkımı bittimi

üsküdardaki gecekonduların yıkımı bittimi

Üsküdar’da anlaşmalı olarak boşaltılan 16 gecekondunun yıkımına başlandı. Çevik kuvvet ekiplerinin geniş güvenlik önlemi aldığı mahallede, önemli bir gerginlik yaşanmadı. Vatandaşlar da boşalttıkları eşyaları kamyonetlerle başka adreslere taşıyor...

Zonguldak Karaelmas’ta eski binanın yıkımına tepki!

Zonguldak’ta Karaelmas Mahallesi Rıza Ulusman Sokak’ta eski bir binanın yıkım çalışmalarına başlandı. Vatandaşlar ise yıkıma tepki gösterdi. 

Bursa'da 15 dükkanın yıkımı gerçekleşti!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi Çarşıbaşı Kentsel Tasarım projesi kapsamında Pirinç Han’ın arkasında bulunan yaklaşık 350 yıllık Esir Dede Türbesi etrafındaki 15 dükkanının yıkımını gerçekleştirdi. 

Marmaris'te imara aykırı binaların yıkımı devam ediyor!

Muğla Marmaris'te imara aykırı olduğu bildirilen yapıların yıkımına devam edildi. 

Antalya'daki kaçak villanın yıkımında yeni gelişme!

Antalya Demre Üçağız Yarımadası'nda İngiliz Cloudya Jamey Hankes'in 10 yıl önce satın aldığı villanın yıkımıyla ilgili mahkeme yürütmenin durdurulması kararı verdi.

Muratpaşa'da kaçak metruk binanın yıkımı gerçekleşti!

Antalya Muratpaşa Belediyesi, ilçede bulunan metruk kaçak binaların yıkımına devam ediyor. 

Bursa İnegöl'de kaçak yapıların yıkımı gündemde!

Bursa İnegöl Belediyesi Ekim ayı olağan meclisi ikinci oturum toplantısı Pazartesi günü yapıldı. 7 gündem maddesiyle açılan mecliste, kaçak yapıların yıkımında encümen kararı alındı.

Kırklareli'nde 130 metruk binanın yıkımı başladı!

Kırklareli Valiliği'nce "Çevre seferberliği" kapsamında şehirde yer alan 130 metruk binanın yıkımı tamamlandı.

Giresun Dereli'deki hasarlı yapıların yıkımı tamamlandı!

Giresun'un Dereli ilçesinde 22 Ağustos’ta meydana gelen sel ve heyelandan ağır hasar gören ve kentsel dönüşüm kapsamındaki ilçe merkezindeki bütün binaların yıkımı yapıldı. Dereli'nin en kısa sürede inşasına başlanıp, önümüzdeki yıl Haziran ayında hak sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Giresun Dereli'de riskli binaların yıkımına devam edildi!

Giresun Dereli'de, sel ve heyelandan zarar gören riskli binaların yıkımı devam ediyor.

Giresun'da riskli binaların yıkımına başlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Giresun'da yaşanan sel sonrasında taşınmaların başladığını belirtti ve "Bugün sabah 4 binanın yıkımını gerçekleştirdik" dedi...

Şile'de 40 kaçak yapının yıkımına başlandı!

İstanbul Şile'de, kamuya ait hazine taşınmazları üzerine inşa edilen 40 kaçak yapının yıkımına başlandı.

Avrasya GYO Edirne'de arsa üzerindeki yapıların yıkımı tamamlandı!

Avrasya GYO Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mahallesi Soğukkuyu mevkii 2261 ada 16 parsel değerleme raporu hakkında açıklama yaptı. Projenin yapılacak olduğu arsa üzerinde bulunan yapıların yıkım işlemleri tamamlandı.

Muğla'daki 1584 kaçak yapının yıkımı tamamlanıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının denetimlerinde Muğla'daki imar barışına aykırı yapılar tespit edilip, yıkımı gerçekleştiriliyor. Bodrum, Marmaris, Milas, Ortaca ve Fethiye başta olmak üzere tüm ilçelerde belirlenen 1584 kaçak yapının yıkımı tamamlanıyor.

üsküdardaki gecekonduların yıkımı bittimi Haberi

üsküdardaki gecekonduların yıkımı bittimi


Sultan Murat, Küçüksu ve Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan ve bir inşaat firmasına satılan arazi üzerindeki 16 gecekondunun yıkım çalışmalarına sabah saatlerinde başlandı. Herhangi bir tepkiye karşı yıkım yapılacak bölgede çevik kuvvet polisleri geniş güvenlik önlemi aldı. İnşaat firmasının 14 gecekondu sahibiyle anlaştığı diğer iki gecekondu sahibiyle de anlaşma aşamasında olduğu öğrenildi. Bazı gecekondu sahipleri eşyalarını daha önce boşaltırken bazı vatandaşlar da sabah saatlerinde boşaltmaya başladı. İlk önce sokağa çıkartılan eşyalar daha sonra kamyonetlerle başka adreslere taşındı. Boşaltma işlemi tamamlanan binalar iş makineleriyle yıkıldı. Yıkım sırasında iş makinesinin bazı ağaçları devirerek zarar verdiği görüldü. Söz konusu bölgede zabıta, doğalgaz ve elektrik ekibi de önlem aldı. Nöbet sırasında üşüyen çevik kuvvet polisleri de ateş yakarak ısınmaya...