19 / 04 / 2024

üsküdarın 2b sorunu çözüldü mü

üsküdarın 2b sorunu çözüldü mü

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, tam 28 yıldır 2B sorunu ile boğuşan yaklaşık 16 bin vatandaşa verdiği ‘Bu can bu tende olduğu sürece verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz’ sözünü tutarak, çeyrek asırdır süren sıkıntılara son verdi.

Üsküdar'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! Hangi mahalledeki kentsel dönüşüm ne zaman bitecek? 

Üsküdar'ın farklı mahallelerinde kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Peki hangi mahalledeki kentsel dönüşüm ne zaman bitecek? 

Üsküdar'ın 8 mahallesindeki riskli yapılara ilişkin plan notu ilavesi askıya çıkarıldı!

Üsküdar ilçesi, 1/5000 ölçekli Merkez, Örnek, Esatpaşa, Fetih, Altunizade, Kısıklı, Bulgurlu Mahalleleri ile Ünalan Mahallesi ve Güneyi Riskli Yapılara ilişkin Plan Notu İlavesi 15.10.2021 tasdik tarihli Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Üsküdar Belediyesi'nin 4 arazi satışına tepki!

Üsküdar Belediyesi biri Tuzla'da ve diğer üçü de Üsküdar’ın en merkezi noktalarında bulunan toplam dört arazisini satışa sundu. Arazilerin muhammen bedelleri de belli oldu.

Üsküdar Validebağ Korusu'na otopark yapılmasına tepki!

Validebağ Gönüllüleri, Üsküdar'ın Altunizade Mahallesi’nde yer alan Validebağ Korusu'na Üsküdar Belediyesi tarafından 500 araçlık otopark yapılmasına ilişkin açıklamada bulundu.

Ofis Üsküdar İnşaat Mimarlık Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ofis Üsküdar İnşaat Mimarlık Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Vildan Sofu tarafından kuruldu.

Nevbahar Üsküdar'ın şehir terasları satışta!

Nevbahar Üsküdar projesinde şehir teraslı daireler satışa çıktı. İndirimli fiyatlarla satışa sunulan dubleks dairelerden satın almak isteyenler yüzde 0,56 vade oranıyla 120 ay taksit imkanından yararlanabiliyor.

Nevbahar Üsküdar'ın lansmanı yapıldı!

Kalyon Grup imzası ile Üsküdar'da hayata geçirilen Nevbahar Üsküdar projesinin lansmanı yapıldı.

Nevbahar Üsküdar'ın lansmanı 30 Eylül'de!

Kalyon Grup tarafından Üsküdar'da inşa edilen Nevbahar Üsküdar'ın lansmanı 30 Eylül'de gerçekleştirilecek. Projenin inşaat çalışmaları devam ediyor...

Nevbahar Üsküdar: Üsküdar'ın merkezinde yatırım fırsatı!

Nevbahar Üsküdar projesi Üsküdar'ın merkezinde yatırım fırsatı sunuyor. Projede 169 daire 120 mağaza bulunuyor.

Üsküdar'daki dev arsa satışa çıkarıldı!

Üsküdar'ın aynı zamanda deprem alanı, sağlık alanı olarak da kullanılan son yeşil alanı İBB tarafından satışa çıkarıldı...

Üsküdar Kirazlıtepe'de kentsel dönüşüm başladı!

Üsküdar’ın Kirazlıtepe Mahallesi'nde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkımlar başladı. Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, başlatılan projenin 24 ayda tamamlanacağını açıkladı.

Üsküdar Belediyesi'nden 24 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar'ın Küplüce Mahallesi'ndeki arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 24 milyon TL olarak belirlendi.

Üsküdar Cumhuriyet Mahallesi imar planı askıda!

Üsküdar'ın Cumhuriyet Mahallesi'ndeki 45 ada, 4 parselin komşuluğundaki tescil dışı alan ile çevresine ( USK-38) ilişkin imar planı 21 Mayıs'ta askıya çıktı..

üsküdarın 2b sorunu çözüldü mü Haberi

üsküdarın 2b sorunu çözüldü mü


Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, tam 28 yıldır 2B sorunu ile boğuşan yaklaşık 16 bin vatandaşa verdiği ‘Bu can bu tende olduğu sürece verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz’ sözünü tutarak, çeyrek asırdır süren sıkıntılara son verdi.Tapularına kavuşan Dalgıçkent sitesi sakinleriyle ‘Selfie’ çekerek onların mutluluklarına ortak oldu.


SÖZÜMÜZÜ TUTTUK 2B SORUNU BİTMİŞTİR


Yapılan tapu dağıtım töreni ile ilk aşama olarak, Yavuztürk Mahallesi'nden bulunan Dalgıçkent Site sakinlerinin tapuları teslim edildi. Törende konuşma yapan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, "Sözümüzü tuttuk. Üsküdar'da 2B sorunu bitmiştir" dedi.


Üsküdar Belediyesi, Yavuztürk ve Çengelköy’de bulunan Dalgıçkent,Yeşilyamaç, Kayıkent, Rastkent, Mavi Kartal, Yaşamkent, Ata-2 gibi bazı kooperatif sitelerinde 28 yıldır devam eden 2B sorununu çözdü.


Sancaklar Düğün Salonu'nda yapılan tapu dağıtım töreni ile Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ilk aşamada Yavuztürk Mahallesinde...