18 / 04 / 2024

Üstgeçitler

Üstgeçitler

İstanbul ’da ana arterler üzerindeki yaya üst geçitlerini kaldırma çalışması sürüyor. Sirkeci ve Pertevniyal ’in ardından İTÜ Ayazağa 'daki üst geçit de kaldırılıyor. Alternatif yollar kullanılacak.

Üstgeçitler sağlıklı değil!

Avcılar’da geçen hafta, damperi açık bir tankerin üstgeçide çarpmasıyla meydana gelen, bir kişinin öldüğü kazanın ardından özellikle E5 güzergâhı üzerinde bulunan çok sayıdaki üstgeçit tartışmalara yol açtı...

1939 yılında Maraş'a Yiğitler Bulvarı, köprü ve sinema binası yapılmış!

Kahramanmaraş'a 1939 yılında Yiğitler Bulvarı, köprü ve sinema binası yapılmış.

Bursa'da kentsel dönüşüm kapsamında, 65 adet konut hak sahiplerine teslim edildi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yıldırım ilçesi Yiğitler Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm alanında gerçekleştirilen 1. etap projesinde tamamlanan 65 konut ve 2 iş yerinin teslim töreni yapıldı.

Türk Kahvesi makinesini bu fiyatlara bakmadan almayın! Fakir Türk Kahve makineleri ne kadar? 2 Ağustos fiyat listesi

Günden güne daha da gelişmiş teknolojiler ile karşımıza çıkan Türk Kahvesi makinelerinde çeşitler artıyor. Türk Kahvesi Makinelerinin öncülüğünü yapan Fakir’ de ise fiyatlar ne durumda? İşte detaylar…

Yiğitler Barajı Projesi'nin akıbeti meclis gündeminde!

Yiğitler Barajı Projesi için yapılan harcama tutarı ve projenin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ'den Buca'ya 2 yeni okul! İhalesi bugün!

İzmir ili Buca İlçesi Yiğitler Mahallesi (Vali Rahmi Bey İlkokulu) 32 Derslikli Eğitim Binası ve Çiğli İlçesi Küçük Çiğli Mahallesi (80Yıl Küçükçiğli İlkokulu) 24 Derslikli Eğitim Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün yapılıyor.

TOKİ'den İzmir Buca'ya 2 yeni okul müjdesi! İhalesi yarın!

İzmir ili Buca İlçesi Yiğitler Mahallesi (Vali Rahmi Bey İlkokulu) 32 Derslikli Eğitim Binası ve Çiğli İlçesi Küçük Çiğli Mahallesi (80Yıl Küçükçiğli İlkokulu) 24 Derslikli Eğitim Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den İzmir Buca'ya 2 yeni okul!

İzmir ili Buca İlçesi Yiğitler Mahallesi (Vali Rahmi Bey İlkokulu) 32 Derslikli Eğitim Binası ve Çiğli İlçesi Küçük Çiğli Mahallesi (80Yıl Küçükçiğli İlkokulu) 24 Derslikli Eğitim Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 22 Ocak 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Bursa'da kentsel dönüşüm için anlaşmaya varıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı. Yiğitler, Esenevler ve 75. Yıl mahallelerinde hayata geçirilmesi planlanan dönüşüm modeli için anlaşmaya varılan hak sahipleriyle ilk imzalar atıldı.

Bursa'da kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Yıldırım’ın Yiğitler, Esenevler ve 75. Yıl Mahallelerinde kentsel dönüşüm çalışmaları için düğmeye bastı.

Özbaşyiğitler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Özbaşyiğitler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi bugün 600 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Frank Gehry mimarisi!

1970'lerde Los Angeles'ta bir mahallede yaşıyorsunuz. Etrafınıza koloni dönemi mimari tarzında inşa edilmiş "normal" binalar var. Derken bir gün mimarın biri geliyor ve oluklu çelik, ekspoze kiriş ve bağlantılar, örgü telinden yapılmış çitler, eğilimli cam yüzeyler kullanarak evini yeniliyor...

İzmir Kemalpaşa Yiğitler Barajı için acele kamulaştırma yapılacak!

İzmir-Kemalpaşa Yiğitler Barajı işinin yapımı amacıyla bazı alanlar Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılacak.. 

Yiğitler Kimya Elektrik Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yiğitler Kimya Elektrik Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ertığrul Harım tarafından kuruldu. 

Üstgeçitler Haberi

Üstgeçitler

Dev metropol İstanbul’da görüntü kirliliğine neden olan üst geçitleri kaldırma işlemleri devam ediyor. Sirkeci ve Pertevniyal’in ardından İTÜ Ayazağa’daki üst geçit de tarihe karışıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, hem yayaların daha rahat geçişini sağlayabilmek hem de görüntü ferahlığı oluşturmak amacıyla İTÜ Ayazağa Metro İstasyonu önündeki yaya üst geçidini de kaldırıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden (İBB) yapılan yazılı açıklamaya göre, önceki gün başlayan üst geçidi kaldırma çalışmaları kapsamında Maslak Büyükdere Caddesi, 2 gün süreyle gece 00.00 - 06.00 saatleri arası araç trafiğine kapatılacak. 


ALTERNATİF YOLLARI KULLANIN

Trafik akışı alternatif yollardan sağlanacak. Söz konusu bölgede vatandaşların kullandıkları İTÜ Ayazağa Metro İstasyonu alt geçidi bulunduğundan, yaya üst geçidinin kaldırılmasının ardından yayaların geçişlerinde herhangi bir aksama olmayacak. Açıklamaya göre, ana arterler üzerinde bulunan yaya üst geçitlerini kaldırma...