29 / 03 / 2024

Utç Yapı Ve İnşaat Kimin

Utç Yapı Ve İnşaat Kimin

Utç Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Utku Özçelik tarafından 30 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Utç Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Utç Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Utku Özçelik tarafından 30 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Hepta Yapı ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Hepta Yapı ve Gayrimenkul Limited Şirketi, Hakan Yıldız tarafından 400 bin TL sermaye ile 20 Ağustos 'ta Üsküdar, Cumhuriyet Mahallesi, Çimen 2. Sokak' ta kuruldu.

Forum Proje Yapı Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Forum Proje Yapı Ve İnşaat Anonim Şirketi Uğur Gazanker ve Uğraş Sakyatan tarafından 100 bin TL sermaye ile 30 Temmuz 2015 tarihinde Şişli'de kuruldu.

Oğuzfidan İnşaat Yapı Ve Dekorasyon Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oğuzfidan İnşaat Yapı Ve Dekorasyon Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Özel Fidan tarafından 20 bin TL sermaye ile 29 Temmuz 2015 tarihinde Tuzla'da kuruldu.

Boralar Yapı Ve Proje Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Boralar Yapı Ve Proje Hizmetleri Limited Şirketi Cihan Akyıldız ve Volkan Bora tarafından 10 bin TL sermaye ile 24 Temmuz 2015 tarihinde Kadıköy'de kuruldu.

Canzade Yapı ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Canzade Yapı ve Ticaret Anonim Şirketi, Muratcan Özcan Yönetim Kurulu Üyeliği' nde 150 bin TL sermaye ile 3 Temmuz'da Ortaköy, Mecidiye Mahallesi' nde kuruldu.

Medbir Yapı Ve Bilişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Medbir Yapı Ve Bilişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi Mehmet Dündar ve Bekir Akkuş tarafından 500 bin TL sermaye ile 26 Haziran 2015 tarihinde Şişli'de kuruldu.

Dos Danışmanlık Gıda Yapı Ve Dekorasyon Malzemeleri Ticaret Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Dos Danışmanlık Gıda Yapı Ve Dekorasyon Malzemeleri Ticaret Sanayi Anonim Şirketi Murat Kirkit tarafından 50 bin TL sermaye ile 22 Haziran 2015 tarihinde Kadıköy'de kuruldu.

Battaloğlu Konut Yapı ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Battaloğlu Konut Yapı ve İnşaat Limited Şirketi Serhat Özdemir tarafından 100 bin TL sermaye ile 18 Haziran 2015 tarihinde Arnavutköy'de kuruldu.

Model Aydın Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Model Aydın Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi; Servet Aydın tarafından 10 bin TL sermaye ile 8 Haziran'da Üsküdar, Cumhuriyet Mahallesi' nde kuruldu.

Nükte Mimarlık Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nükte Mimarlık Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ümit Urun tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile İstanbul Sultanbeyli'de 1 Haziran'da kuruldu.

6. Van İnşaat Yapı ve İş Makineleri Fuarı ziyaretçilerini ağırlıyor!

Ortadoğu Expo Fuar ve Kongre Merkezi’nde bu yıl 6’ncısı düzenlenen İnşaat Yapı ve İş Makineleri Fuarı üçüncü gününde ziyaretçilerini ağırladı. Fuara 85 firmanın belirtildi.

Van 6. İnşaat Yapı ve İş Makineleri Fuarı başladı!

Van’da Ajans Asya Fuarcılık tarafından organize edilen 6. İnşaat Yapı ve İş Makineleri Fuarı törenle açıldı. Fuara 85 firmanın katılım sağladığına değinen Güler, “Biz bu rakamı çok önemsiyoruz. " dedi.

Utç Yapı Ve İnşaat Kimin Haberi

Utç Yapı Ve İnşaat Kimin



Utç Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi 30 bin TL sermaye ile bugün Utku Özçelik tarafından kuruldu. 


Utç Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-   İNŞAAT  1-   Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü küçük ve büyük yapılar,her türlü tesisat işleri, her türlü, okul, hastane, hava meydanları, limanlar, sulama kanalları, köprü, yol, sınai yapı ve fabrika inşaat işlerini taahhüt etmek yapmak ve yaptırmak veya emaneten yapımcı olarak bu işleri üslenmek. 2-   Bina ve inşaatların, eski eserlerin ve surların, yolların ve barajların bakım onarım ve tamir hizmetlerini yapmak. Bina ve İnşaatlarının...