19 / 04 / 2024

ütopya inşaat faaliyet raporu

ütopya inşaat faaliyet raporu

Ütopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret A.Ş, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı yazılı açıklama ile 1 Ocak 2013 ve 30 Eylül 2013 dönemine ait dokuz aylık faaliyet raporunu yayınladı...

Güven Güleşçe: İnşaat ve doğalgaz sektörlerinde faaliyet gösteren şirketlerim var!

Fenerbahçe İş Adamları Derneği (FBİAD) Başkanı Güven Güleşçe, derneğe ilişkin ve kendisiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Güven Güleşçe, makine mühendisi olduğunu ancak inşaat, doğalgaz ve sektörlerinde faaliyet gösteren şirketleri olduğunu söyledi.

Kazakistan'da inşaat alanında faaliyet gösteren işletmelerin çalışmalarına izin verildi!

Kazakistan'da bugün itibarıyla ülkedeki ulaştırma, depolama, tarım, otomobil, inşaat ve finans alanında faaliyet gösteren işletmelerin sıhhi kurallara sıkı bir biçimde uyulması şartıyla çalışmasına izin verildi.

Özbekistan'da inşaat sektöründe 824 yabancı şirket faaliyet gösteriyor!

Türkiye, Özbekistan'da yabancı sermayeyle en çok şirket kuran ülkeler listesinde 3'üncü sırada yer aldı. Özbekistan Devlet İstatistik Komitesi'nden yapılan açıklamada ülkede faaliyet gösteren 824 yabancı sermayeli işletmelerin, inşaat sektöründe faaliyet gösterdikleri belirtildi...

İnşaat sektöründe son 3 yılın en zayıf Ağustos ayı yaşandı!

Türkiye Hazır Beton Birliği, "Hazır Beton Endeksi" 2018 Ağustos Ayı Raporu’nu açıkladı. Son 4 aydır inşaat faaliyetlerindeki yavaşlama nedeniyle Faaliyet Endeksi ağustos ayında Bayram tatilinin de etkisi ile yılın en düşük performansını sergiledi...

YDA İnşaat faaliyet raporunu yayınladı!

YDA İnşaat faaliyet raporu, finansal tablo ve sorumluluk beyanını yayınladı...

İnşaat sektöründe aile şirketleri farkını ortaya koyuyor!

İCK Yapı’yı gelecek nesillere hazırlayan Cemal Kuru, yurt genelindeki aile şirketlerinin yüzde 16’sının inşaat sektöründe faaliyet gösterdiğini, geçmiş tecrübelere ve emeğe saygı duyan kişilerden oluşan aile şirketlerinin ön plana çıktığını söyledi..

Torbalı'da inşaat malzemelerine yapılan zamlara şikayet!

İzmir Torbalı’da faaliyet gösteren müteahhitler demir, çimento, beton gibi inşaat malzemelerine gelen zamları fahiş buldular ve Torbalı Ticaret Odası (TTO) yetkililerine şikayet ettiler.

İnşaat sektörünün nabzı İsveç’te attı!

BTSO'nun Küresel Fuar Acentesi Projesi kapsamında inşaat sektöründe faaliyet gösteren firmaların oluşturduğu 45 kişilik heyet, İsviçre'de buluştu. 

Konya Göztepe Konutları'nın inşaatında sona gelindi!

Komyapı Sille’de bin 500 konutluk yeni bir yaşam alanı hayata geçiriliyor. Bera Holding’in inşaat sektöründe faaliyet gösteren şirketi Komyapı’nın yeni projesi Göztepe Konutları'nda inşaat tüm hızıyla devam ediyor.

GTO'dan inşaat sektörüne dış pazarlama açılım projesi!

GTO inşaat sektöründe faaliyet gösteren firmaların uluslararası pazarlardaki rekabet güçlerinin attırılmasına katkı sağlamak amacıyla hazırladığı “Gaziantep İnşaat sektörünün Dış Pazarlara Açılımı” projesiyle ilgili olarak firma temsilcileri bilgilendirildi.

Sakarya'da inşaat malzemecileri ihtisas bölgesine kavuşuyor!

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyet gösteren ve çoğunluğunu inşaat malzemeleri toptan ve perakende ticareti ile iştigal eden firmaların oluşturduğu 13. Meslek Komitesi İnşaat Malzemecileri İhtisas Bölgesi için çalışmalarını hızlandırdı.

Başyazıcı İnşaat'tan 2 yeni yatırım!

Et, tekstil, gayrimenkul, inşaat, gıda, turizm, otelcilik, AVM ve perakende sektörlerinde faaliyet gösteren Başyazıcı Grup, inşaaqt sektöründe yatırıma odaklandı. Firma, 2 yeni kentsel dönüşüm yatırımına başlamayı planlıyor.

İngiliz inşaat şirketi Carillion batıyor!

Liverpool'un stat yenileme projesi, kamu hastaneleri, telekomünikasyon, petrol ve gaz altyapılarının inşaatı gibi pek çok alanda faaliyet gösteren İngiliz inşaat şirketi Carillion batıyor.

ütopya inşaat faaliyet raporu Haberi

ütopya inşaat faaliyet raporu


Ütopya İnşaat'tan yapılan açıklama şöyle:


01/01/2013 - 30/09/2013 döneminine ait faaliyet raporumuz ilişikte pdf dosya olarak verilmektedir.     


Faaliyet raporu için tıklayın


Mali tablolar için