18 / 04 / 2024

Uzel Makina arazi satışı

Uzel Makina arazi satışı

UZEL Makina’nın İstanbul Rami’deki traktör üretilen 94 bin metrekarelik ana merkezinin içindeki makine ve ekipmanlarının 225 milyon liraya Vera Varlık Yönetim AŞ’ye satışına itiraz geldi.

Baykar Makina'nın Arnavutköy'deki arazisi Özel Endüstri Bölgesi oldu!

İnsansız hava aracı projeleriyle ön planda olan Baykar Makina'ya ait arazi, Cumhurbaşkanı Kararı'yla İstanbul Özel Endüstri Bölgesi kapsamına alındı. Özel endüstri bölgelerine dahil edilen firmalar önemli imkanlar buluyor. 

Uzel'in ihalesinde esrarengiz olay!

Uzel Makina’nın Rami’deki dev fabrika ve arazisinin ihalesinde ilginç bir olayın yaşandığı ortaya çıktı. Uzel’in icra ihalesinin yapıldığı dakikalarda 5 kişi, kapıları mühürlü durumdaki fabrikaya girdi. Şüphelilerden 2’si olay yerinden kaçarken, 3'ü polise teslim edildi.

Uzel Makine'nin arazisine yine alıcı çıkmadı!

İstanbul Rami’de 93.5 dönümlük arazi üzerine kurulu olan Uzel Makine Traktör Fabrikası’nın bina ve arazisinin satışına ilişkin olarak yapılan ikinci ihalede de alıcı çıkmadı.

Uzel Makine'nin arazisi ve fabrika binası bugün satılıyor!

İstanbul Rami’de toplam 93.5 dönümlük arazi üzerinde yer alan  Uzel Makine Traktör Fabrikası’nın bina ve arazisinin ihalesi bugün düzenlenecek.

Uzel'in arazisine ve fabrikasına alıcı çıkmadı!

İstanbul Rami’de 93.5 dönümlük arazi üzerinde bulunan Uzel Makine Traktör Fabrikası’nın bina ve arazisinin satışına alıcı çıkmadı.

Uzel'in arazisi ve fabrika binası bugün satılıyor!

İstanbul Rami'de bulunan Uzel Makine Traktör Fabrikası'nın bina ve arazisi bugün satılıyor. 93.5 dönümlük arazi üzerinde bulunan taşınmazların bedeli 446 milyon 139 bin 553 lira olarak belirlendi.

Uzel Makine'nin fabrikası yeniden satışa çıkacak!

Yargıtay, Uzel Traktör Fabrikası'yla ilgili son noktayı koydu. İhalesinin feshine ilişkin kararın onaylandığı fabrika ve 94 dönümlük arazi yeniden satışa çıkacak.

Uzel Makine'nin satışı Yargıtay'dan döndü!

Yargıtay, İstanbul Bayrampaşa’da 97 bin metrekare alan üzerinde bulunan Uzel’in satışına ilişkin kararı bozdu. 832 milyon lira değer biçilen arazi ve fabrika binaları 225 milyon liraya bir varlık yönetim şirketine satılmıştı. Uzel’in toplam borcu ise 650 milyon TL seviyesinde olarak belirlenmişti.

Uzel Makina satışına oldu bitti itirazı geldi!

İSTANBUL Rami’de Uzel Makina (traktör fabrikası) 94 bin metrekarelik arsasının satışıyla ilgili yeni iddialar gündeme geliyor.

Uzel Makina’nın İstanbul'daki arazi satışına itiraz geldi!

UZEL Makina’nın İstanbul Rami’deki traktör üretilen 94 bin metrekarelik ana merkezinin içindeki makine ve ekipmanlarının 225 milyon liraya Vera Varlık Yönetim AŞ’ye satışına itiraz geldi.

Uzel Makine'nin İstanbul'daki arazi satışının feshi istenecek!

Vera Varlık Yönetimi’nin 832 milyon TL değerindeki fabrika ve araziyi 225 milyon TL’ye aldığını söyleyen Türkan Uzel, “Rant peşine düştüler” diyerek ihalenin feshini isteyeceklerini açıkladı

Arazi değerlemeleri için değerleme şirketlerine başvurulmuyor!

Eva Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, kentsel dönüşümde arazi değerlemeleri yapılırken gayrimenkul değerleme şirketlerine hiç başvurulmadığını vurguladı

Uzel Makina borçlarını fabrika ve arazi satarak ödeyecek!

Türk sanayisinin en köklü ve en büyük kuruluşlarından Uzel Makine artık yolun sonuna geldi. İstanbul 1. İflas Müdürlüğü 2012/10 dosya kararıyla şirketin iflasını açtı

Uzel Makina arazi satışı Haberi

Uzel Makina arazi satışı

İflas Masası tarafından 832 milyon TL değer biçilen Uzel Makina’nın fabrika ve gayrimenkulünün 225 milyon TL bedel ile satılması üzerine ihalenin feshi için Uzel Holding başta olmak üzere 6 başvuru yapıldı.Uzel Makina’nın ortağı Uzel Holding tarafından yapılan açıklamada, “Düşük satış, şirketin alacaklı olan işçi, devlet ve bayiler dahil tüm alacaklıların yanı sıra, müflis Uzel Makina’nın da zararına sebebiyet vereceğinden Uzel Makina iflas idaresi de ihalenin feshi için gerekli başvuruyu yaptı” denildi.


FESHİ İNCELENECEK

Uzel Holding’in konuyla ilgili olarak, ortakları oldukları Uzel Makina’nın tüm borçlarını karşılayacak değerdeki fabrika ve gayrimenkulünün düşük değere satıldığı vurgulanan açıklamada, şöyle denildi: “Hukuki prosedür gereği ihalenin feshini inceleyecek olan mahkeme konuyla ilgili kararını verecek. Bu arada olayda suç unsuru olup olmadığını araştıran Uzel Holding gerekir ise bununla...