29 / 03 / 2024

Uzel Makina kime satıldı

Uzel Makina kime satıldı

UZEL Makina’nın İstanbul Rami’deki traktör üretilen 94 bin metrekarelik ana merkezinin içindeki makine ve ekipmanlarının 225 milyon liraya Vera Varlık Yönetim AŞ’ye satışına itiraz geldi.

Uzel'in ihalesinde esrarengiz olay!

Uzel Makina’nın Rami’deki dev fabrika ve arazisinin ihalesinde ilginç bir olayın yaşandığı ortaya çıktı. Uzel’in icra ihalesinin yapıldığı dakikalarda 5 kişi, kapıları mühürlü durumdaki fabrikaya girdi. Şüphelilerden 2’si olay yerinden kaçarken, 3'ü polise teslim edildi.

Uzel Makina satışına oldu bitti itirazı geldi!

İSTANBUL Rami’de Uzel Makina (traktör fabrikası) 94 bin metrekarelik arsasının satışıyla ilgili yeni iddialar gündeme geliyor.

Uzel Makina’nın İstanbul'daki arazi satışına itiraz geldi!

UZEL Makina’nın İstanbul Rami’deki traktör üretilen 94 bin metrekarelik ana merkezinin içindeki makine ve ekipmanlarının 225 milyon liraya Vera Varlık Yönetim AŞ’ye satışına itiraz geldi.

Önalım hakkı kime karşı kullanılır?

Paylı mülkiyette bir paydaşın taşınmaz üzerindeki payını tamamen veya kısmen üçüncü kişiye satması hâlinde, diğer paydaşlar önalım hakkını kullanabiliyor. Peki, önalım hakkı kime karşı kullanılır? Paydaşa mı alıcıya mı?

Emlak alım satım masrafları kime aittir?

Emlak alım satım işleri için alıcı ve satıcının müracaatının ardından tapu memuru emlak alım satım masraflarının ödenmesini istiyor. Peki, emlak alım satım masrafları kime aittir? İşte yanıtı..

Muvazaalı satış davası kime açılır?

Muvazaalı satışlarda, tapu iptali ve tescili davası açılarak, mirasçıdan kaçırıldığı iddia olunan tapulu gayrimenkulün tapu kaydının iptali istenebiliyor. Peki, muvazaalı satış davası kime açılır?

Enb Yapı İnşaat Alüminyum Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enb Yapı İnşaat Alüminyum Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Yanık tarafından 20 bin TL sermaye ile 3 Eylül'de Çatalca, Elbasan Mahallesi, Kooperatif Caddesi'nde kuruldu.

Verasan Yapı Tekstil Elektronik Makina Dış Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Verasan Yapı Tekstil Elektronik Makina Dış Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Fatih Mehmet Tırımoğlu tarafından 300 bin TL sermaye ile 27 Ağustos'ta Fatih, Hocapaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Banazoğlu İnşaat Makina Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Banazoğlu İnşaat Makina Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sadık Feryat Balkav tarafından 100 bin TL sermaye ile 20 Ağustos'ta Sancaktepe, Atatürk Mahallesi'nde kuruldu.

Miras reddedilirse kime kalır?

Yasal ve atanmış mirasçılar mirası 3 ay içinde reddedebiliyor. Reddi miras işlemleri yazılı veya sözlü beyan ile Sulh Hukuk Mahkemesine yapılıyor. Peki, Medeni Kanun gereğince miras reddedilirse kime kalır?

Sistem Karot İnşaat Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sistem Karot İnşaat Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Köşker tarafından 50 bin TL sermaye ile 20 Ağustos'ta Sancaktepe, Sarıgazi Mahallesi, Namık Kemal Caddesi'nde kuruldu.

Apartman giderleri kime aittir?

Kat Mülkiyeti Kanunu'nda apartman aidatı ile ilgili hususlara yer veriliyor. Apartmandaki ortak giderlerin malikler tarafından ödenmesi gerekiyor. Peki, apartman giderleri kime aittir?

Kat mülkiyeti tapu masrafı kime aittir?

Bir apartmandaki mesken ve işyerleri için kat mülkiyeti hakkı kurulabiliyor. Kat mülkiyeti kurulma aşamasında birtakım masraflar ödeniyor. Peki kat mülkiyeti tapu masrafı ne kadar? Kat mülkiyeti tapu masrafı kime aittir?

Uzel Makina kime satıldı Haberi

Uzel Makina kime satıldı

İflas Masası tarafından 832 milyon TL değer biçilen Uzel Makina’nın fabrika ve gayrimenkulünün 225 milyon TL bedel ile satılması üzerine ihalenin feshi için Uzel Holding başta olmak üzere 6 başvuru yapıldı.Uzel Makina’nın ortağı Uzel Holding tarafından yapılan açıklamada, “Düşük satış, şirketin alacaklı olan işçi, devlet ve bayiler dahil tüm alacaklıların yanı sıra, müflis Uzel Makina’nın da zararına sebebiyet vereceğinden Uzel Makina iflas idaresi de ihalenin feshi için gerekli başvuruyu yaptı” denildi.


FESHİ İNCELENECEK

Uzel Holding’in konuyla ilgili olarak, ortakları oldukları Uzel Makina’nın tüm borçlarını karşılayacak değerdeki fabrika ve gayrimenkulünün düşük değere satıldığı vurgulanan açıklamada, şöyle denildi: “Hukuki prosedür gereği ihalenin feshini inceleyecek olan mahkeme konuyla ilgili kararını verecek. Bu arada olayda suç unsuru olup olmadığını araştıran Uzel Holding gerekir ise bununla...