28 / 03 / 2024

Uzel Makina rami arsası

Uzel Makina rami arsası

UZEL Makina’nın İstanbul Rami’deki traktör üretilen 94 bin metrekarelik ana merkezinin içindeki makine ve ekipmanlarının 225 milyon liraya Vera Varlık Yönetim AŞ’ye satışına itiraz geldi.

Rams City Haliç satışta! Rams Global'den Uzel Traktör Fabrikası arazisine 603 konutluk yeni proje!

Uzel Traktör Fabrikası’nın Rami'deki arazisinde hayatas geçirilen Rams City Haliç projesi satışa çıktı. Projede toplam 603 adet konut yer alıyor. 

Rams City geliyor! Uzel Traktör Fabrikası’nın Rami'deki arazisine 603 konutluk yeni proje!

Uzel Traktör Fabrikası’nın Rami'deki arazisine toplamda 603 konutun yer aldığı yeni bir konut projesi inşa edilecek İşte detaylar...

Uzel'in ihalesinde esrarengiz olay!

Uzel Makina’nın Rami’deki dev fabrika ve arazisinin ihalesinde ilginç bir olayın yaşandığı ortaya çıktı. Uzel’in icra ihalesinin yapıldığı dakikalarda 5 kişi, kapıları mühürlü durumdaki fabrikaya girdi. Şüphelilerden 2’si olay yerinden kaçarken, 3'ü polise teslim edildi.

Uzel Makine'nin arazisine yine alıcı çıkmadı!

İstanbul Rami’de 93.5 dönümlük arazi üzerine kurulu olan Uzel Makine Traktör Fabrikası’nın bina ve arazisinin satışına ilişkin olarak yapılan ikinci ihalede de alıcı çıkmadı.

Uzel Makine'nin arazisi ve fabrika binası bugün satılıyor!

İstanbul Rami’de toplam 93.5 dönümlük arazi üzerinde yer alan  Uzel Makine Traktör Fabrikası’nın bina ve arazisinin ihalesi bugün düzenlenecek.

Uzel'in arazisine ve fabrikasına alıcı çıkmadı!

İstanbul Rami’de 93.5 dönümlük arazi üzerinde bulunan Uzel Makine Traktör Fabrikası’nın bina ve arazisinin satışına alıcı çıkmadı.

Uzel'in arazisi ve fabrika binası bugün satılıyor!

İstanbul Rami'de bulunan Uzel Makine Traktör Fabrikası'nın bina ve arazisi bugün satılıyor. 93.5 dönümlük arazi üzerinde bulunan taşınmazların bedeli 446 milyon 139 bin 553 lira olarak belirlendi.

Uzel Makina satışına oldu bitti itirazı geldi!

İSTANBUL Rami’de Uzel Makina (traktör fabrikası) 94 bin metrekarelik arsasının satışıyla ilgili yeni iddialar gündeme geliyor.

Uzel Makine'nin icra ihalesinin iptal talebine mahkemeden ret!

UZEL’in, İstanbul Rami’deki bina ve arsalarının satıldığı icra ihalesinin iptali için açılan davada mahkeme ret kararı verdi. Dava dosyasına göre, 832 milyon liralık arsa ve binalar 225 milyon liraya satıldı.

Uzel Makina’nın İstanbul'daki arazi satışına itiraz geldi!

UZEL Makina’nın İstanbul Rami’deki traktör üretilen 94 bin metrekarelik ana merkezinin içindeki makine ve ekipmanlarının 225 milyon liraya Vera Varlık Yönetim AŞ’ye satışına itiraz geldi.

Vera Varlık, Uzel Makine'nin İstanbul'daki arazisini aldı!

Uzel Makine'nin İstanbul- Rami'deki traktör üretilen 94 bin metrekarelik ana merkezi, makine ve ekipmanlarıyla birlikte 225 milyon liraya Vera Varlık Yönetim A.Ş.'ye satıldı.

Önder Uzel'den icralık Uzel Traktör Fabrikası açıklaması!

İstanbul Rami'de bulunan Uzel Traktör Fabrikası'nın, alacaklıların isteği üzerine 382.7 milyon TL'ye icradan satışa çıkarılması ile ilgili olarak Uzel Yönetim Kurulu Başkanı Önder Uzel şu açıklamaları yaptı...

Uzel Makine'nin Eyüp'teki traktör fabrikası icradan satışa çıkarıldı!

Dünyanın en büyük 10 traktör üreticisi içindeyken vârisler arasındaki miras kavgası yüzünden iflas eden Uzel Makine’nin Eyüp Rami’de bulunan traktör fabrikası, borçları nedeniyle icradan satışa çıkarıldı.

Uzel Makina rami arsası Haberi

Uzel Makina rami arsası

İflas Masası tarafından 832 milyon TL değer biçilen Uzel Makina’nın fabrika ve gayrimenkulünün 225 milyon TL bedel ile satılması üzerine ihalenin feshi için Uzel Holding başta olmak üzere 6 başvuru yapıldı.Uzel Makina’nın ortağı Uzel Holding tarafından yapılan açıklamada, “Düşük satış, şirketin alacaklı olan işçi, devlet ve bayiler dahil tüm alacaklıların yanı sıra, müflis Uzel Makina’nın da zararına sebebiyet vereceğinden Uzel Makina iflas idaresi de ihalenin feshi için gerekli başvuruyu yaptı” denildi.


FESHİ İNCELENECEK

Uzel Holding’in konuyla ilgili olarak, ortakları oldukları Uzel Makina’nın tüm borçlarını karşılayacak değerdeki fabrika ve gayrimenkulünün düşük değere satıldığı vurgulanan açıklamada, şöyle denildi: “Hukuki prosedür gereği ihalenin feshini inceleyecek olan mahkeme konuyla ilgili kararını verecek. Bu arada olayda suç unsuru olup olmadığını araştıran Uzel Holding gerekir ise bununla...