17 / 04 / 2024

Uzel Makine arsası

Uzel Makine arsası

Hazırlanan rapora göre değeri 832 milyon lira olan Uzel Makine’nin 225 milyon liraya satılmasına ilişkin tartışmalar sürüyor. Bu kez, ihalenin iptaline isteyen, iflas masası memurları ile, iflas müdürü karşı karşıya geldi

Uzel'in bina ve arazisinin satışı iptal!

Uzel Makine Traktör Fabrikası bina ve arazisinin, 1. İflas Müdürlüğü'nde 15 Mayıs tarihinde yapılan ihalede ipotek alacaklısı Vera Varlık'a 223 milyon 700 bin liraya satışı İstanbul 5 İcra Mahkemesince iptal edildi...

Uzel'in fabrika binası ve arazisi yeniden satışta!

Uzel Makine Traktör Fabrikası'nın bina, arazisi ile makine ve teçhizatları açık artırma usulü ile yeniden satışa çıkarıldı. 15 Nisan 2019 günü gerçekleşecek ihalede satış bedeli 446 milyon 139 bin TL'ye olarak belirlendi.

Uzel Makine'nin arazisine yine alıcı çıkmadı!

İstanbul Rami’de 93.5 dönümlük arazi üzerine kurulu olan Uzel Makine Traktör Fabrikası’nın bina ve arazisinin satışına ilişkin olarak yapılan ikinci ihalede de alıcı çıkmadı.

Uzel Makine'nin arazisi ve fabrika binası bugün satılıyor!

İstanbul Rami’de toplam 93.5 dönümlük arazi üzerinde yer alan  Uzel Makine Traktör Fabrikası’nın bina ve arazisinin ihalesi bugün düzenlenecek.

Uzel'in arazisine ve fabrikasına alıcı çıkmadı!

İstanbul Rami’de 93.5 dönümlük arazi üzerinde bulunan Uzel Makine Traktör Fabrikası’nın bina ve arazisinin satışına alıcı çıkmadı.

Uzel'in arazisi ve fabrika binası bugün satılıyor!

İstanbul Rami'de bulunan Uzel Makine Traktör Fabrikası'nın bina ve arazisi bugün satılıyor. 93.5 dönümlük arazi üzerinde bulunan taşınmazların bedeli 446 milyon 139 bin 553 lira olarak belirlendi.

Uzel Makine'nin arazisi 446 milyon TL'ye icradan satışta!

Bir dönem Türkiye’nin en köklü sanayi şirketleri arasında yer alan Uzel Makine’nin Topçular'da bulunan 97 dönümlük arazisi ve fabrika binası icradan satışa çıkarıldı. 

Uzel Makine'nin arazisi 446 milyona icradan satılacak!

Bir dönem Türkiye’nin en köklü sanayi şirketlerinden biri olan Uzel Makine’nin Bayrampaşa'da yer alan 97 dönümlük arazisi ve fabrika binası yeniden icradan satışa çıkarıldı...

Uzel Makine'nin fabrikası yeniden satışa çıkacak!

Yargıtay, Uzel Traktör Fabrikası'yla ilgili son noktayı koydu. İhalesinin feshine ilişkin kararın onaylandığı fabrika ve 94 dönümlük arazi yeniden satışa çıkacak.

Uzel Makine'nin satışı Yargıtay'dan döndü!

Yargıtay, İstanbul Bayrampaşa’da 97 bin metrekare alan üzerinde bulunan Uzel’in satışına ilişkin kararı bozdu. 832 milyon lira değer biçilen arazi ve fabrika binaları 225 milyon liraya bir varlık yönetim şirketine satılmıştı. Uzel’in toplam borcu ise 650 milyon TL seviyesinde olarak belirlenmişti.

Uzel Makina satışına oldu bitti itirazı geldi!

İSTANBUL Rami’de Uzel Makina (traktör fabrikası) 94 bin metrekarelik arsasının satışıyla ilgili yeni iddialar gündeme geliyor.

Uzel Makine'nin icra ihalesinin iptal talebine mahkemeden ret!

UZEL’in, İstanbul Rami’deki bina ve arsalarının satıldığı icra ihalesinin iptali için açılan davada mahkeme ret kararı verdi. Dava dosyasına göre, 832 milyon liralık arsa ve binalar 225 milyon liraya satıldı.

Uzel Makine’nin satılmasına ilişkin tartışmalar bitmiyor!

Hazırlanan rapora göre değeri 832 milyon lira olan Uzel Makine’nin 225 milyon liraya satılmasına ilişkin tartışmalar sürüyor. Bu kez, ihalenin iptaline isteyen, iflas masası memurları ile, iflas müdürü karşı karşıya geldi

Uzel Makine arsası Haberi

Uzel Makine arsası

Hazırlanan rapora göre değeri 832 milyon lira olan Uzel Makine’nin 225 milyon liraya satılmasına ilişkin tartışmalar sürüyor. Bu kez,  ihalenin iptaline isteyen, iflas masası memurları ile, iflas müdürü karşı karşıya geldi. İflas müdürü, ‘memurların böyle bir yetkisi yok’ diyerek mahkemeye başvurdu. İcra Hukuk Mahkemesi, ‘Memurların bu davayı açması masanın menfaatine’ diyerek müdürün başvurusunu geri çevirdi.


Yüzlerce işçi ve alacaklının, satışını beklediği Uzel Makine binası ve arazisi ile ilgili tartışmalar sürüyor. Geçtiğimiz günlerde yapılan icra ihalesinde, Uzel Makine 225 milyon liraya Vera Varlık A.Ş. isimli bir firmaya satıldı. 


MASAYI ZARARA UĞRATIYORLAR

Bu satışa, iflas masası memurları Av. Nalan D. Göçmen, Av. Nuray Sözer, Erkan Subaşı, itiraz etti. Yapılan itiraz başvurusunda ihalenin iptali istendi. Dava başvuru dilekçesinde,  832 milyon lira değer biçilen yerin 225...