19 / 04 / 2024

uzel makine istanbuldaki arazisini sattı

uzel makine istanbuldaki arazisini sattı

Uzel Makine'nin İstanbul- Rami'deki traktör üretilen 94 bin metrekarelik ana merkezi, makine ve ekipmanlarıyla birlikte 225 milyon liraya Vera Varlık Yönetim A.Ş.'ye satıldı.

Uzel'in bina ve arazisinin satışı iptal!

Uzel Makine Traktör Fabrikası bina ve arazisinin, 1. İflas Müdürlüğü'nde 15 Mayıs tarihinde yapılan ihalede ipotek alacaklısı Vera Varlık'a 223 milyon 700 bin liraya satışı İstanbul 5 İcra Mahkemesince iptal edildi...

Uzel'in fabrika binası ve arazisi yeniden satışta!

Uzel Makine Traktör Fabrikası'nın bina, arazisi ile makine ve teçhizatları açık artırma usulü ile yeniden satışa çıkarıldı. 15 Nisan 2019 günü gerçekleşecek ihalede satış bedeli 446 milyon 139 bin TL'ye olarak belirlendi.

Uzel'in ihalesinde esrarengiz olay!

Uzel Makina’nın Rami’deki dev fabrika ve arazisinin ihalesinde ilginç bir olayın yaşandığı ortaya çıktı. Uzel’in icra ihalesinin yapıldığı dakikalarda 5 kişi, kapıları mühürlü durumdaki fabrikaya girdi. Şüphelilerden 2’si olay yerinden kaçarken, 3'ü polise teslim edildi.

Uzel Makine'nin arazisine yine alıcı çıkmadı!

İstanbul Rami’de 93.5 dönümlük arazi üzerine kurulu olan Uzel Makine Traktör Fabrikası’nın bina ve arazisinin satışına ilişkin olarak yapılan ikinci ihalede de alıcı çıkmadı.

Uzel Makine'nin arazisi ve fabrika binası bugün satılıyor!

İstanbul Rami’de toplam 93.5 dönümlük arazi üzerinde yer alan  Uzel Makine Traktör Fabrikası’nın bina ve arazisinin ihalesi bugün düzenlenecek.

Didem Uzel New York'tan ev aldı!

Eski Model Didem Uzel ve işadamı eşi Selim Sarı New York Manhattan'da yeni bir ev aldı. Çiftin, yeni evleri için 3 milyon dolar ödediği öğrenildi.

Ankara-Niğde Otoyolu’nda makine ve ekip sayısı arttı!

Toplam 330 kilometreden oluşan Ankara-Niğde Otoyolu projesinde yapım çalışmaları hızlandı. 2020'de açılması planlanan projede makine ve ekip sayısı arttı.

Uzel'in arazisine ve fabrikasına alıcı çıkmadı!

İstanbul Rami’de 93.5 dönümlük arazi üzerinde bulunan Uzel Makine Traktör Fabrikası’nın bina ve arazisinin satışına alıcı çıkmadı.

Uzel'in arazisi ve fabrika binası bugün satılıyor!

İstanbul Rami'de bulunan Uzel Makine Traktör Fabrikası'nın bina ve arazisi bugün satılıyor. 93.5 dönümlük arazi üzerinde bulunan taşınmazların bedeli 446 milyon 139 bin 553 lira olarak belirlendi.

Uzel’in dev arazisi ve fabrika binası yarın satılıyor!

Bir dönem, yüzde 45’lik pazar payı ile Türkiye’nin en büyük traktör üreticisi olan Uzel’in dev arazisi ve fabrika binası yarın satışa çıkarılıyor.

Uzel Makine'nin arazisi 446 milyon TL'ye icradan satışta!

Bir dönem Türkiye’nin en köklü sanayi şirketleri arasında yer alan Uzel Makine’nin Topçular'da bulunan 97 dönümlük arazisi ve fabrika binası icradan satışa çıkarıldı. 

Uzel Makine'nin arazisi 446 milyona icradan satılacak!

Bir dönem Türkiye’nin en köklü sanayi şirketlerinden biri olan Uzel Makine’nin Bayrampaşa'da yer alan 97 dönümlük arazisi ve fabrika binası yeniden icradan satışa çıkarıldı...

Uzel Makine'nin fabrikası yeniden satışa çıkacak!

Yargıtay, Uzel Traktör Fabrikası'yla ilgili son noktayı koydu. İhalesinin feshine ilişkin kararın onaylandığı fabrika ve 94 dönümlük arazi yeniden satışa çıkacak.

uzel makine istanbuldaki arazisini sattı Haberi

uzel makine istanbuldaki arazisini sattı
İTO kayıtlarına göre 6 yönetim kurulu üyesi bulunan şirket, dört yıl önce kuruldu. İstanbul 1. İflas Masası'nın kabul ettiği borç listesine göre Uzel Makine'nin faiz hariç 243 milyon 205 bin lira borcu bulunuyor.

Uzel Traktör Fabrikası icradan 382.7 milyon TL'ye satılıyor!


MİRAS KAVGASI SATTIRDI


Geçmişi 1800'lü yıllara dayanan aile şirketi Uzel Makine, aile içinde yaşanan anlaşmazlıklardan dolayı batmanın eşiğine geldi. Baba Ahmet Uzel'in 5 Ekim 1998'de vefatının ardından tüm miras anne, kızı ve oğullarına kaldı. Ancak anne ve çocukları arasında başlayan miras kavgası, şirketi olumsuz etkileyince şirket iflas etti. Araziyi almak için KİPTAŞ da teklif vermişti. Dev arazinin yeni sahibi Vera Varlık Yönetim A.Ş.'nin İTO kayıtlarında Memduh Öztürk, Mustafa Doğan, Halil Alper Aköz, Ekin Özoran, Ahmet Ecmel Ayral ve Cevdet Erkanlı'dan...