19 / 04 / 2024

Uzel Makine satışı

Uzel Makine satışı

Bir dönem Türkiye’nin en köklü sanayi şirketleri arasında yer alan Uzel Makine’nin Topçular'da bulunan 97 dönümlük arazisi ve fabrika binası icradan satışa çıkarıldı. 

Uzel Makine'nin satışı Yargıtay'dan döndü!

Yargıtay, İstanbul Bayrampaşa’da 97 bin metrekare alan üzerinde bulunan Uzel’in satışına ilişkin kararı bozdu. 832 milyon lira değer biçilen arazi ve fabrika binaları 225 milyon liraya bir varlık yönetim şirketine satılmıştı. Uzel’in toplam borcu ise 650 milyon TL seviyesinde olarak belirlenmişti.

Uzel Makine’nin satılmasına ilişkin tartışmalar bitmiyor!

Hazırlanan rapora göre değeri 832 milyon lira olan Uzel Makine’nin 225 milyon liraya satılmasına ilişkin tartışmalar sürüyor. Bu kez, ihalenin iptaline isteyen, iflas masası memurları ile, iflas müdürü karşı karşıya geldi

BİM’den üst üste ağustos indirimleri geldi! Bingo toz deterjan 165 TL’ye, Omo makine temizleyici 38,50 TL’ye düştü!

BİM, ağustos ayında da indirimli satışlarına devam ediyor. Bu kapsamda, 4 Ağustos Cuma günü Bingo toz deterjan 165 TL’ye, Omo makine temizleyici 38,50 TL’ye, çamaşır suyu 11,25 TL’ye düşecek. İşte 8 Ağustos Salı BİM fiyat listesi...

Rams City Haliç satışta! Rams Global'den Uzel Traktör Fabrikası arazisine 603 konutluk yeni proje!

Uzel Traktör Fabrikası’nın Rami'deki arazisinde hayatas geçirilen Rams City Haliç projesi satışa çıktı. Projede toplam 603 adet konut yer alıyor. 

Fakir Türk Kahve Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 04 Şubat 2023 fiyat listesi

Fakir Türk Kahve Makinesi keyifle kahve içeceğiniz kahveleri en iyi kıvamda yapar. Kahve makine almak isteyenler bu haberimize mutlaka baksın.  Peki Fakir Türk Kahve Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Uzel'in fabrika binası ve arazisinin Vera Varlık'a satışı TBMM'de!

İflas eden bir fabrikanın bulunduğu arazinin bir inşaat şirketine satılması meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Mardin Kızıltepe'de 25.4 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Kızıltepe İcra Dairesi Müdürlüğü, Mardin ili, Kızıltepe ilçesi, Yukarıazıklı Mahallesi 133 ada 3 parseldeki fabrika ve makine tesisatlarını 25 milyon 363 bin 789 TL'ye icradan satıyor...

Odunpazarı'nda 9.2 milyon TL'ye icradan satılık fabrika binası!

Eskişehir 6. İcra Dairesi Müdürlüğü ,Eskişehir ili, Odunpazarı ilçesi, Yassıhöyük Mahallesi, 109 ada, 1 parselde yer alan fabrika binası, ek bina, makine ve ekipmanlarını 9 milyon 242 bin 840 TL'ye icradan satıyor...

Uzel'in bina ve arazisinin satışı iptal!

Uzel Makine Traktör Fabrikası bina ve arazisinin, 1. İflas Müdürlüğü'nde 15 Mayıs tarihinde yapılan ihalede ipotek alacaklısı Vera Varlık'a 223 milyon 700 bin liraya satışı İstanbul 5 İcra Mahkemesince iptal edildi...

Milyonluk yağma! Uzel'in fabrikası talan edildi!

Türkiye’nin en büyük traktör fabrikasıyken, aile üyeleri arasındaki anlaşmazlık nedeniyle kapısına kilit vurulan ve 223.7 milyon TL'ye satılan Uzel'in fabrikası talan edildi.

Uzel'in fabrika binası ve arazisi 223.7 milyon TL'ye satıldı!

İstanbul'da bulunan Uzel Traktör Fabrikası'nın arazisi ve binasının satış ihalesi gerçekleşti. İhaleyi 223 milyon 700 bin TL’ye ipotek alacaklısı Vera Varlık aldı.

Uzel'in fabrika binası ve arazisi yeniden satışta!

Uzel Makine Traktör Fabrikası'nın bina, arazisi ile makine ve teçhizatları açık artırma usulü ile yeniden satışa çıkarıldı. 15 Nisan 2019 günü gerçekleşecek ihalede satış bedeli 446 milyon 139 bin TL'ye olarak belirlendi.

Uzel Makine'nin arazisine yine alıcı çıkmadı!

İstanbul Rami’de 93.5 dönümlük arazi üzerine kurulu olan Uzel Makine Traktör Fabrikası’nın bina ve arazisinin satışına ilişkin olarak yapılan ikinci ihalede de alıcı çıkmadı.

Uzel Makine'nin arazisi ve fabrika binası bugün satılıyor!

İstanbul Rami’de toplam 93.5 dönümlük arazi üzerinde yer alan  Uzel Makine Traktör Fabrikası’nın bina ve arazisinin ihalesi bugün düzenlenecek.

Uzel'in arazisine ve fabrikasına alıcı çıkmadı!

İstanbul Rami’de 93.5 dönümlük arazi üzerinde bulunan Uzel Makine Traktör Fabrikası’nın bina ve arazisinin satışına alıcı çıkmadı.

Uzel Makine satışı Haberi

Uzel Makine satışı

İstanbul İli, Bayrampaşa İlçesi, Topçular Mahallesi'nde yer alan  Uzel Makine’nin fabrika binası ve arsası 446 milyon 139 bin TL bedel ile icradan satışa sunuldu. 

4 parselden meydana gelen 97 dönümlük dev arazi ve fabrika binası için ilk ihale tarihi 5 Ekim 2018 olarak belirlendi. Eğer ilk ihalede alıcı çıkmazsa, ihale 7 Kasım günü yeniden yapılacak. 

Taşınmazın Özellikleri: Tapu kaydına göre İstanbul İli, Bayrampaşa İlçesi, Topçular Mahallesi, Maltepe’ye giden yol Mevkii, 434 ada, 224 Parsel de kayıtlı 5.047,00 m2 tarla vasıflı taşınmazın tamamı, İstanbul İli, Eyüp İlçesi, Topçular mah. Edirne Kapı – Rami Şosesi Mevkii, 162 ada, 16 parselde kayıtlı 13.928,00 m2 kargir fabrika vasıflı taşınmazın tamamı, İstanbul İli, Eyüp İlçesi, Topçular mah. Edirne Kapı – Rami Şosesi Mevkii, 162...