25 / 04 / 2024

Üzüm İnşaat Meram kentsel dönüşüm

Üzüm İnşaat Meram kentsel dönüşüm

2012 yılında sektöre giren ve 12 farklı projeye imza atan Üzüm İnşaat, Meram Kovanağzı’da gerçekleşecek olan kentsel dönüşüm projesi kapsamında yatırımlarını sürdürüyor.

Özışık İnşaat Bartın'da depreme dayanıklı ve nitelikli konutlar için düğmeye bastı!

Ambalajdan döküme kadar birçok farklı sektörde faaliyet gösteren Işıklar Holding şirketlerinden Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Bartın’daki 24 bin 500 metrekarelik konut projesi için düğmeye bastı.

Akyüz Yapım İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyüz Yapım İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Emre Eker tarafından kuruldu.

Ers Geri Dönüşüm İnşaat Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ers Geri Dönüşüm İnşaat Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta Esin Gürbüz tarafından kuruldu.

Güneşyüz Yalıtım İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Güneşyüz Yalıtım İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi Büyükçekmece'de Hakan Güleryuz tarafından kuruldu!

Söz Yapım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Söz Yapım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Levent Sözügüzel tarafından kuruldu.

Hn Kardeşler Geri Dönüşüm İnşaat İnşaat Malzemesi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hn Kardeşler Geri Dönüşüm İnşaat İnşaat Malzemesi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Mustafa Han tarafından kuruldu.

Birliköz Grup İnşaat Dekorasyon Gayrimenkul Ve Oto Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birliköz Grup İnşaat Dekorasyon Gayrimenkul Ve Oto Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mirfet Kartal tarafından kuruldu.

Atlas Çözüm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlas Çözüm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Dündar tarafından kuruldu.

Çelebi Zâde İnşaat Gayrimenkul Yatırım Limited  Şirketi kuruldu!

Çelebi Zâde İnşaat Gayrimenkul Yatırım  Limited  Şirketi Fatih’te  10 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Taleb Çelebi kuruldu.

Jest İstanbul Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Jest İstanbul Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Mert Paker ve İbrahim Akaşkın tarafından kuruldu.

Awehıll Turizm Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Awehıll Turizm Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Şenol Gözütok  ve İlk Yapı İnşaat Ticaret Anonim Şirketi  tarafından kuruldu.

Anıl Kentsel Dönüşüm İnşaat Şirketi kuruldu!

Anıl Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi  Beylikdüzü’nde  2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Yenidoğan tarafından kuruldu.

Hane Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hane Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da 450 bin TL sermaye bedeli ile Halit Gürbüz tarafından kuruldu.

Üzüm İnşaat Meram kentsel dönüşüm Haberi

Üzüm İnşaat Meram kentsel dönüşüm


2012 yılında sektöre giren ve 12 farklı projeye imza atan Üzüm İnşaat, Meram Kovanağzı’da gerçekleşecek olan kentsel dönüşüm projesi kapsamında yatırımlarını sürdürüyor. 12 projesini Selçuklu bölgesinde gerçekleştiren Üzüm İnşaat, kentsel dönüşüm ile Meram'a da kalitesini taşıyacak. Bu kapsamda geçtiğimiz gün Anemon Otel'de arsa sahipleri ile bir araya gelen ve projenin detayları hakkında bilgilerin veren Üzüm İnşaat, 6 blok 192 daireden oluşacak projesini tanıttı. Üzüm İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Sami Üzüm ve Mimar Ebubekir Saydam'ın yaptığı sunumlar ile arsalarına yapılacak projenin içeriğini dinleyen arsa sahipleri bölgelerinin gelişimi noktasında memnuniyetlerini dile getirdi. Üzüm inşaat kalitesinin Selçuklu'da yaşanmaya başladığına dikkat çeken Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Sami Üzüm, aynı kaliteyi Meram'a da taşımak için mücadele ettiklerinin altını çizdi. Dairelerin yerleşimlerinden metrekarelerine kadar...