27 / 04 / 2024

üzümlü toki ihaleleri

üzümlü toki ihaleleri

TOKİ Erzincan İli Üzümlü İlçesi, Altınbaşak Beldesi, 363 Adet Tarımköy Konutu, T4-A Ticaret Binası İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi bugün gerçekleştirilecek

Milli Emlak'tan 3 ilde Nisan 2024 fırsatı! 130 bin liradan başlayan fiyatlarla KDV'den muaf arsa ve arazi satacak! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Balıkesir, İzmir ve Afyonkarahisar'da 3 gayrimenkul satacak. Söz konusu satış ihaleleri Nisan ayı içerisinde gerçekleştirilecek.

İstanbul'da 5 bin 126 bağımsız bölümlük dönüşüm projelerinin temeli atıldı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının hız kesmeden devam ettiği Zeytinburnu Merkezefendi Mahallesi'nde "5 bin 126 Bağımsız Bölümlük Kentsel Dönüşüm Projeleri Temel Atma ve Yıkım Töreni" gerçekleştirildi. 

Milli Emlak'tan İzmir ve 1 şehirde daha KDV'den muaf arsa fırsatı! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, İzmir ve Afyonkarahisar'da yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu satış ihaleleri 4 Nisan ve 25 Nisan tarihlerinde yapılacak.

Bursa ve Kayseri'de 4 arsa satılacak!

Bursa ve Kayseri'de yer alan dört adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Söz konusu satış ihaleleri 31 Ocak 2024 tarihinde yapılacak.

Ankara ve Edirne'deki 412 gayrimenkul kiraya verilecek! 

Ankara ve Edirne'de bulunan toplam 412 gayrimenkulü kiraya verilecek. Söz konusu kiralama ihaleleri 25 Ocak tarihinde yapılacak.

TOKİ'den 8 ile 2 bin 241 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut idaresi Başkanlığı 2 bin 241 yeni konut için düğmeye bastı. Söz konusu projelerin ihaleleri yıl sonuna kadar gerçekleştirilecek.

Milli Eğitim Bakanlığı LGS örnek soruları yayımladı...

Milli Eğitim Bakanlığı, tarafından Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınava hazırlık yapan öğrencilerin çalışmalarına destek olmak amacı ile hazırlanan örnek soru ve çözümlü videoları yayımladığını açıkladı. İşte haberin ayrıtıntıları...

Konut tercihleri Z kuşağı ile değişiyor! Z Kuşağının mekana olan bağımlılığı bitiyor mu? 

Konut tercihleri değişirken, kiralık konut piyasasında da arz sorunu devam ediyor. Peki konut tercihleri nasıl değişti? Z Kuşağının mekana olan bağımlılığı bitiyor mu? 

TOKİ Trabzon Sürmene projesi yarın ihaleye çıkıyor! Tam 214 yeni konut için düğmeye basıldı!

TOKİ Trabzon Sürmene projesi yarın resmen ihaleye çıkıyor. Üzümlü Mahallesi'nde inşa edilecek olan tam 214 yeni konut için düğmeye basıldı.

Afet bölgesindeki TOKİ ihaleleri iptal mi oluyor? Müteahhitlerden yüksek maliyet tepkisi! 

Afet bölgesine ve çeşitli kentlere inşa edilmesi planlanan toplu konut ihalelerinde ‘belirsizlik’ iptalleri gündeme geldi. İptal sebepleri arasında ‘yüksek maliyetler’ ve ‘ihaleye teklif veren firma olmaması’ yer alıyor. 

TOKİ ihaleleri neden iptal oluyor? Tek tek açıklandı! Hemen bu son dakika detayına bakın!

TOKİ ihaleleri neden iptal oluyor? Tek tek açıklandı... Hemen bu son dakika detaylarına bakın...

Çankırı Şabanözü’ne TOKİ’den 60 ucuz konut!

TOKİ'nin Çankırı Şabanözü projesinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Çankırı Şabanözü projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çankırı Şabanözü 2022 sosyal konut projesi...

Bilecik için acele kamulaştırma kararı!

Bilecik ili sınırları içerisinde Gölpazarı Üzümlü KÖK-Üzümlü Enerji Nakil Hattı'nın yapımı amacıyla güzergaha isabet eden taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

üzümlü toki ihaleleri Haberi

üzümlü toki ihaleleri


Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan İli Üzümlü İlçesi, Altınbaşak Beldesi, 363 Adet Tarımköy Konutu, T4-A Ticaret Binası İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi bugün yapılacak..


Erzincan İli Üzümlü İlçesi, Altınbaşak Beldesi, 363 Adet Tarımköy Konutu, T4-A Ticaret Binası İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer alıyor.


İhale Kayıt Numarası : 2017/203130

1-İdarenin

a) Adresi : İstanbul Hizmet Binası Atakent Mah. 221 Sok. No.5 34307 Halkalı KÜÇÜKÇEKMECE/İSTANBUL

b) Telefon ve faks numarası : 2124954040 – 2124700316

c) Elektronik Posta Adresi :

ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-İhale konusu yapım işinin

a) Niteliği, türü ve miktarı : Konvansiyonel Kalıp Sistemi...