24 / 04 / 2024

uzun vadeli ev kiralama

uzun vadeli ev kiralama

Dünya genelinde internet üzerinden haftalık, aylık ya da daha uzun vadeli ev kiralama siteleri yükselişte. Bu da otellerden ilginin bu evlere kaymasına neden oluyor.

Konut almak isteyenlere müjde! Ocak 2024 180 ay vadeli 1.5 milyon TL konut kredisi!

Konut sahibi olmak, birçok insanın hayalini süsleyen önemli adımlardan biridir. Buna göre, Finansbank ve Garanti BBVA, uzun vadeli konut kredisi kampanyaları ile bu hayali gerçeğe dönüştürecek. İşte haberin ayrıntılar...

Borsada düşüşler ve yükselişler bitmez: Kazanan doğru hissede uzun vadeli yatırım yapanlar olur!

Değer Yatırımcısı Yasin Özdemir, X sosyal medya hesabından Borsada yaşanan düşüş ve yükselişler ile ilgili açıklama yaptı ve "Kazanan kesinlikle doğru hissede uzun vadeli yatırım yapanlardır" dedi. İşte Özdemir'in o paylaşımı ve vatandaşların yorumları...

Warren Buffett Türkiye'de yaşasaydı uzun vadeli yatırımcı olur muydu?

Finansal Muhbir Ahmed Gürkan, X sosyal medya hesabından "Warren Buffett Türkiye'de yaşasaydı uzun vadeli yatırımcı olur muydu?" sorusunu yanıtladı ve konuya ilişkin değerlendirmelerde bulundu. İşte Ahmed Gürkan'ın o paylaşımı ve vatandaşlardan gelen yanıtlar...

Garanti Bankası'ndan 20 yıl vadeli konut kredisi kampanyası! Evi olmayan kalmasın!

Garanti Bankası, tüm vatandaşlara ev sahibi olma imkanı sunmak için 240 ay vadeli konut kredisi seçeneği sunuyor. Bu kredi seçeneği, uzun vadeli bir ödeme planı sunarak ev sahibi olma hayallerini gerçekleştirmek isteyenler için büyük bir fırsat.

Bu oranlar bir daha gelmez! Ev sahibi olmak isteyenler kaçırmayın! Sinpaş’ın son kampanyasına bakmadan ev almayın!

Sinpaş ev sahibi olmak isteyenlere oldukça cazip bir kampanya sunuyor. Orta gelirli vatandaşlara yönelik başlatılan kampanya kapsamında; ‘hemen teslim’ seçeneğinin yanı sıra düşük faizli ve uzun vadeli ödeme fırsatı sunuluyor.

Ziraat’ten çiftçiye müjde! 600 bin TL’ye kadar uzun vadeli ve düşük faizli tarım kredisi verilecek!

Vatandaşa uzun vadeli ve düşük faizli destek kredileri veren Ziraat Bankası büyükbaş hayvancılık için “Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var” projesini hayata geçirdi. İşte projeye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Türkiye, 20 yıl vadeli borcu kimden alacak?

Merkez Bankası Başkanı Kocatopçu'nun "Hazine 20 yıllık tahvil çıkarmayı düşünmeli" sözlerinin üzerinden başlayan tartışma büyüyor. Türkiye uzun vadeli borcu dışardan bulabilir mi? İçerde bu tahvilleri alabilecek kim var? Bankalar buna zorlanırsa finans krizi yaşanır mı? İşte kulislerde konuşulanlar.

Bankalardan son dakika açıklaması! 10 yıl vadeli, 1 yıl geri ödemesiz ucuz kredi geliyor!

Bankalardan son dakika kredi duyurusu geldi. Kredi Garanti Fonu (KGF) kefaletiyle sunulacak, toplam 60 milyar Türk Lirası'nı bulacak ucuz ve uzun vadeli kredi paketinin hazırlıklarında sona gelindi...

YDA İnşaat'ın uzun vadeli ulusal kredi notu AA!

YDA İnşaat'ın Uzun Vadeli Ulusal Kredi Derecelendirme Notu AA (Trk) , Kısa Vadeli Ulusal Kredi Derecelendirme Notu A-1+ (Trk) ve görünümü stabil olarak teyit edildi. 

Ata GYO'nun uzun vadeli kredi notu BBB!

Ata GYO'nun kredi derecelendirme süreci sonucunda, şirket "Yatırım Yapılabilir" kategoride  derecelendirerek; Uzun Vadeli Ulusal Notu BBB+, Kısa Vadeli  Ulusal Notu A-3, her iki not görünümü ise "Negatif" olarak belirlendi.

Deniz GYO'nun uzun vadeli kredi notu AA!

Deniz GYO'nun KOBİRATE Uluslararası Kredi Derecelendirme ve Kurumsal Yönetim Hizmetleri A.Ş. tarafından yürütülen kredi derecelendirme süreci sonucunda; Uzun Vadeli Ulusal Notu AA-, Kısa Vadeli Ulusal Notu A-1, görünümleri ise olumlu olarak belirlendi. 

İŞ GYO'nun uzun vadeli kredi notu AA!

İş GYO'nun SAHA Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme Hizmetleri A.Ş., yaptığı gözden geçirme sonucunda Şirketimizi "yatırım yapılabilir" kategori içerisinde değerlendirerek Uzun Vadeli (Ulusal) Notu (TR) AA, Kısa Vadeli (Ulusal) Notu A1+, görünümleri "Stabil" olarak teyit etti. 

Akiş GYO'nun uzun vadeli kredi notu BBB!

Akiş GYO'nun ulusal uzun vadeli kredi notu yatırım yapılabilir seviye olan 'BBB (tur)' olarak, görünümünü ise negatif oldu. 

uzun vadeli ev kiralama Haberi

uzun vadeli ev kiralama

Dünya genelinde internet üzerinden haftalık, aylık ya da daha uzun vadeli ev kiralama siteleri yükselişte. Bu da otellerden ilginin bu evlere kaymasına neden oluyor. Business Insider sitesi ise bu uygulamalarda yer alan gecelik ücreti en yüksek evleri sıraladı. Kura göre fiyatı her gün değişiklik gösterebiliyor. İşte o evler:


1-) Bu ev İspanya'nın Valencia kentinde yer alıyor. Gecelik ücreti 1603 dolar.



2-) İsviçre'deki bu göl manzaralı lüks evin gecelik ücreti 287 dolar.



3-) Hırvatistan, Split'teki bu beş yatak odalı evin gecelik fiyatı 1731 dolar.



4-) Paris'in kuzeyindeki Bury kasabasında yer alan Manoir de Bury adlı bu evde bir gece kalmanın bedeli 1084 dolar.



5-) İspanya'daki Kanarya Adaları'nda yer alan bu evin gecelik ücreti 683 dolar.



6-) Yine Hırvatistan'da yer alan bu...