27 / 04 / 2024

uzundere 2018 kentsel dönüşüm

uzundere 2018 kentsel dönüşüm

İzmir Uzundere Projesi’nin birinci etabındaki 9 bloğun kaba inşaatları tamamlandı. Yeni konutlarını gezen Uzundereliler, “Hepsine bayıldık” dediler.

İzmir Uzundere kentsel dönüşüm projesinde 2026’ya kadar 3 bin 500 bağımsız bölüm tamamlanacak! 

İzmir Karabağlar Uzundere'deki kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar tam gaz. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, çalışmaları yerinde inceledi ve önemli açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

İzmir Uzundere Kentsel Dönüşüm projesinde 3. Etap için imzalar atıldı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in dirençli kent vizyonu kapsamında Uzundere Kentsel Dönüşüm Alanı’nda bin 422 bağımsız birimi kapsayan üçüncü etabın yapım çalışmalarına start vermek için belediye şirketi İZBETON ile protokole imza atıldı.

İzmir Uzundere Kentsel Dönüşüm projesinde 3. Etap için imzalar atılıyor!

İzmir'de Uzundere'de 20 bin 600 haneyi kapsayan 422 bağımsız birimi etkileyecek olan üçüncü etap yapım çalışmalarına başlanıyor. Büyükşehir Belediyesi 28 Ocak’ta belediye şirketi İZBETON ile protokole imza atacak. Ayrıca kreş, etüt merkezi ve kütüphanenin bulunduğu sosyal tesislerin temeli atılacak.

İzmir Uzundere'deki kentsel dönüşüm projesine tepki!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Aralık ayı olağan Meclisi'nin 3'üncü oturumu yapıldı. Meclis oturumunda ise Uzundere'de yapımı planlanan 4'üncü etap kentsel dönüşüm çalışmaları masaya yatırıldı.

İzmir Uzundere kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Gaziemir Belediyesi Meclis Üyesi ve Kentsel Dönüşüm Komisyonu Başkanı Necati Kırmaz, Uzundere kentsel dönüşüm projesine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Kırmaz, projenin en hızlı şekilde tamamlanarak teslim edilmesi için çalışmaların yapıldığını belirtti.

İzmir Uzundere dönüşüm projesi için geri sayım başladı!

İzmir Karabağlar'a bağlı Uzundere'de hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi için geri sayım başladı. İZBETON'a tam yetkinin verildiği proje Aralık'ta başlayacak. 

İzmir Karabağlar'da kentsel dönüşüm tartışması!

Karabağlar Belediye Meclisi’nde, Büyükşehir'in Uzundere Mahallesi’nde sürdürülen kentsel dönüşüm çalışmasıyla ilgili tartışma çıktı. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu dönüşümle ilgili birlik olma çağrısında bulundu.

İzmir Uzundere kentsel dönüşüm projesine vatandaşlardan tepki!

Uzundere Mahallesi'nde kentsel dönüşümün tamamlanmamasına vatandaşlardan tepki geldi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile konuşan vatandaşlar, projenin hüsrana uğradığını ifade etti. 

İstanbul Süleymaniye'de kentsel dönüşüm ne zaman başlayacak? 

İstanbul'un önemli semtlerinden biri olan Süleymaniye Mahallesi'nde 2018 yılında Katarlılar tarafından kentsel dönüşüm başlayacaktı. Fakat o günden bu yana çalışmalar için henüz bir adım atılmadı. 

İzmir Uzundere 3'üncü etap kentsel dönüşüm projesi için geri sayım başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Uzundere Kentsel Dönüşüm Alanı yeni ihale gerçekleştiriyor. İhalenin tarihi 29 Temmuz olarak belirlendi.

İzmir Uzundere Kentsel Dönüşüm Projesi tam gaz!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 32 hektar büyüklüğündeki Uzundere kentsel dönüşüm alanında bin 422 bağımsız birimin yapımını kapsayan 3'üncü etap için anahtar teslim ihalesini 29 Temmuz tarihinde gerçekleştirecek.

İzmir Uzundere Kentsel Dönüşüm Projesi için yeni ihale!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Uzundere Kentsel Dönüşüm Alanı yeni ihale gerçekleştiriyor. İhalede 1.422 bağımsız birim yenilenecek.

Üsküdar Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm Projesi’nde ikinci etaba geçildi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen talimatla 2018'de start verilen Çamlıca Camii ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 2'nci etaba başlandı. 

uzundere 2018 kentsel dönüşüm Haberi

uzundere 2018 kentsel dönüşüm

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ilk kentsel dönüşüm uygulaması olan Uzundere Projesi’nin birinci etabındaki 9 bloğun kaba inşaatları tamamlandı.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; 280 konut ve 33 iş yerinden meydana gelen 9 blokluk ilk etap konutların 7 bloğunda ince işlerin tamamlandığını, 2 blokta ise altyapı çalışmalarının sürdüğünü kaydeden Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, Uzundere Kentsel Dönüşüm Projesi’ndeki konutların 2018’in yaz aylarında hak sahiplerine teslim edileceğini bildirdiler. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, inşaat çalışmaları hızla devam eden Uzundere’deki ilk etap konutların kura çekimini, 4 Temmuz 2017 tarihinde noter huzurunda gerçekleştirilmişti. Büyükşehir, Karabağlar Uzundere Mahallesi’nde başlattığı dönüşümün ikinci etap ihalesini de sonuçlandırdı. İhaleyi tek başına teklif veren Folkart Yapı Sanayi Ticaret A.Ş....