23 / 04 / 2024

Uzundere anahtar teslimleri

Uzundere anahtar teslimleri

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşümdeki ilk konut dağıtımını Uzundere’de gerçekleştirdi. Uzundere'de anahtar teslimleri yapıldı. 

Rams Garden Bahçelievler'de anahtar teslimleri başladı!

İstanbul Bahçelievler’de hayata geçirilen Rams Garden'da anahtar teslimleri başladı. Erken teslim fırsatı ve peşinde yüzde 20 indirim fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Folkart Vega'da anahtar teslimleri başladı!

Folkart Vega projesinde anahtar teslimlerine söz verilen tarihte start verildi. 12 Ekim 2018 tarihinde lansmanı yapılan projeye yatırım yapanlar dolar ve Euro’dan çok daha fazla getiri sağladı...

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nda anahtar teslimleri yapıldı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun temelini attığı KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları projesi beklenenden 5 ay önce bitirildi. Projedeki konutların anahtar teslimleri yapıldı. 

Yücesoy Mahalle'de anahtar teslimleri başladı!

İzmir'in en büyük inşaat şirketlerinden biri olan Yücesoy Mühendislik tarafından hayata geçirilen Yücesoy Mahalle projesinde anahtar teslimleri başladı

Evora Denizli'de anahtar teslimleri başladı!

Teknik Yapı tarafından Denizli'de hayata geçirilen Evora Denizli'nin ilk etabında anahtar teslimleri başladı 1.556 dairenin yer aldığı projede 520 daire teslim edildi. 

Kayseri Kocasinan Yunus Emre'de anahtar teslimleri başladı!

Kayseri Kocasinan Belediyesi tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi dahilinde 336 konutun anahtar teslimi başladı.

Uzundere’de kentsel dönüşüm tamamlanıyor! 

Türkiye’deki ilk uzlaşmalı ve yerinde dönüşüm projesi olan Uzundere'de, ikinci etap anahtar teslimleri başladı. 

Folkart Incity'de anahtar teslimleri başladı!

Bornova Yeni Kent Merkezi Bölgesi’nde bulunan Folkart Incity projesinin inşaatı, teknik ekiplerin özverili çalışmaları ile tamamlandı. Projede anahtar teslimleri başladı.

Folkart Time anahtar teslimleri 2018! 

2016 yılında inşaatı başlayan Folkart Time projesinde anahtar teslimleri başladı.  İzmir  Bornova'da hayata geçirilen projede 360 daire, 271 ofis, 48 dükkan ve kolej alanı yer alıyor. 

Folkart Time projesinde anahtar teslimleri başladı!

Türkiye’nin en büyük inşaat firması olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Folkart, 2016 yılında inşaatına başladığı Folkart Time projesini tamamlayarak, anahtar teslimlerine başladı.

Uzundere'de anahtar teslimleri yapıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşümdeki ilk konut dağıtımını Uzundere’de gerçekleştirdi. Uzundere'de anahtar teslimleri yapıldı. 

Seba Suites anahtar teslimleri Aralık 2019'da!

Seba Suites anahtar teslimleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 15 ve 11 katlı iki bloktan meydana gelen projede 144 daire ve 23 adet ticari birim bulunuyor. 

Kastamonu TOKİ Roman Konutları'nın anahtar teslimi yapıldı!

Kastamonu Araç İlçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Roman Konutları projesindeki dairelerin anahtar teslimleri yapıldı. 

Uzundere anahtar teslimleri Haberi

Uzundere anahtar teslimleri

Kentsel dönüşümde Türkiye’ye örnek bir model uygulayan İzmir Büyükşehir Belediyesi, ilk konut teslimini Uzundere’de yaptı. Uzundere Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap anahtar teslimi kalabalık bir törenle gerçekleşti. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre törende açıklamalar yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Bu projede bizimle birlikte yol yürüyen, bize inanan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Evleriniz hayırlı uğurlu olsun. Güle güle oturun. Çocuklarınız parklarda, spor alanlarında, yeşil alanlarda özgürce oynasın. Uzun ömürlü, sağlıklı bir yaşam olsun" dedi.

Kentsel dönüşümün hızlanması, ekonominin büyümesiyle doğru orantılı olduğunu söyleyen Başkan Kocaoğlu, "Ekonomi ne kadar büyürse konut talebi ve inşaat o kadar hızlı olur. Maalesef bugün ülkemiz bir krizin içinden geçmektedir. Kentsel dönüşümde hızımızı sürdüreceğiz ama ihale zamanımızı da ekonomiye göre ayarlamak zorundayız. Kentsel dönüşümde, gıdım...