29 / 03 / 2024

Uzundere dönüşüm projesi

Uzundere dönüşüm projesi

İzmir Uzundere Projesi’nin birinci etabındaki 9 bloğun kaba inşaatları tamamlandı. Yeni konutlarını gezen Uzundereliler, “Hepsine bayıldık” dediler.

Uzundere Dönüşüm Projesi 2018'de tamamlanacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Uzundere’deki çalışmaları son sürat sürüyor. Bölgedeki hak sahipleri, depreme dayanıklı evleri dört gözle bekliyor

Uzundere dönüşüm projesi İzmir için dönüm noktası!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Güzelbahçe Dört Mevsim Konakları Projesi Başkanı Emekli Albay Soner Aydın ile birlikte İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu makamında ziyaret etti. Aslan ziyarette Uzundere dönüşüm projesiyle ilgili açıklamalarda bulundu...

Uzundere'de kentsel dönüşüm kapsamında 23 bina yıkıldı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu, "Biz burada ne mal sahibini müteahhide, ne de müteahhidi mal sahiplerine bırakıyoruz. Biz burada hakem oluyoruz, adalet dağıtıyoruz, hak koruyoruz" dedi.

İzmir Uzundere dönüşüm projesi için geri sayım başladı!

İzmir Karabağlar'a bağlı Uzundere'de hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi için geri sayım başladı. İZBETON'a tam yetkinin verildiği proje Aralık'ta başlayacak. 

İzmir Uzundere Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ilk kentsel dönüşüm projesi olan Uzundere 1. Etap'taki yeni evleri ziyaret eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu projeyle ilgili açıklamalar yaptı.

Uzundere Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi 28 Aralık'ta!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Uzundere'deki sağlıksız yapıları dönüştürmek amacıyla Uzundere Kentsel Dönüşüm Projesi ihale ediliyor..

Uzundere Kentsel Dönüşüm Projesi 2. ihalesi iptale edildi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Uzundere Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ikinci etap ihalesine yine teklif veren firma çıkmadı. İhale bir kez daha iptal edildi. 

Uzundere dönüşüm projesi İzmir için dönüm noktası!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Güzelbahçe Dört Mevsim Konakları Projesi Başkanı Emekli Albay Soner Aydın ile birlikte İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu makamında ziyaret etti. Aslan ziyarette Uzundere dönüşüm projesiyle ilgili açıklamalarda bulundu...

İzmir'deki kentsel dönüşüm projesi ihaleye çıkıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karalar'da Uzundere ve Yurtoğlu mahallelerindeki 32 hektarlık alanı kapsayan kentsel dönüşüm projesi için "yüzde 100 uzlaşma" sağlayarak yapım ihalesine çıkıyor.

Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar devam ediyor!

Keçiören'i gecekondu sorunundan kurtararak modern şehir yapılarına kavuşturacak Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar sürüyor. Projenin ilk etabında bin 600 konut inşa ediliyor...

Köysel dönüşüm projesi nedir?

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin açıklamalarına göre köy ve kırsal alanlarda da dönüşüm başlatılacak. Peki, köysel dönüşüm projesi nedir? Köysel dönüşüm projesi nasıl olacak?

Kırsal dönüşüm projesi nasıl olacak?

Şehirdeki riskli binaların yıkılıp yeniden inşa edilmesini amaçlayan kentsel dönüşüm projesinin ardından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından kırsal dönüşüm projesi geliştiriliyor. Peki, kırsal dönüşüm projesi nasıl olacak?

Tüpraş Fuel Oil Dönüşüm Projesi bugün açılıyor!

Tüpraş İzmit Rafinerisi'nin yanında yaptırılan ve yaklaşık 3 milyar dolara mal olan Fuel Oil Dönüşüm Projesi, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılacağı törenle açılacak.

DKY İnşaat Kağıthane'de kentsel dönüşüm projesi gerçekleştirecek!

Karizma Beşler'in 1945'te kurulduğu Kağıthane'deki 10 dönüm arazide dönüşüm projesi gerçekleştirecek olan DKY İnşaat'ın Başkanı Ali Dumankaya, "Metrekare birim fiyatı 6 bin liradan başlatmak istiyoruz" dedi.

Nevşehir Kalesi Dönüşüm Projesi'nde 754 konutun yapımı devam ediyor!

Nevşehir Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ) işbirliğinde gerçekleştirilen Nevşehir Kalesi ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde 754 konuttan oluşan yeni bir semt daha yükseliyor.

Piyalepaşa kentsel dönüşüm projesi hakkında her şey!

Polat Holding şirketi Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından Beyoğlu'nda hayata geçirilen Piyalepaşa kentsel dönüşüm projesi ne zaman bitecek? Satışlar ne zaman başlayacak? Fiyat ne olacak? Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Kaan Yücel anlatıyor...

Uzundere dönüşüm projesi Haberi

Uzundere dönüşüm projesi

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ilk kentsel dönüşüm uygulaması olan Uzundere Projesi’nin birinci etabındaki 9 bloğun kaba inşaatları tamamlandı.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; 280 konut ve 33 iş yerinden meydana gelen 9 blokluk ilk etap konutların 7 bloğunda ince işlerin tamamlandığını, 2 blokta ise altyapı çalışmalarının sürdüğünü kaydeden Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, Uzundere Kentsel Dönüşüm Projesi’ndeki konutların 2018’in yaz aylarında hak sahiplerine teslim edileceğini bildirdiler. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, inşaat çalışmaları hızla devam eden Uzundere’deki ilk etap konutların kura çekimini, 4 Temmuz 2017 tarihinde noter huzurunda gerçekleştirilmişti. Büyükşehir, Karabağlar Uzundere Mahallesi’nde başlattığı dönüşümün ikinci etap ihalesini de sonuçlandırdı. İhaleyi tek başına teklif veren Folkart Yapı Sanayi Ticaret A.Ş....