28 / 03 / 2024

Uzungöl yıkım kararı

Uzungöl yıkım kararı

Trabzon'un Uzungöl ilçesinde, yıkım kararı hakkında gelinen son noktayla ilgili bina sahiplerini bilgilendirmek için toplantı düzenlendi. Toplantıda konuşan Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem, yeni imar planı kapsamında 17 binada kısmi yıkım gerçekleşeceğini, 6 binada ise yıkım gerçekleşmeyeceğini açıkl

Uzungöl'de tahliye süresi doldu! Yıkım nöbeti başladı!

Trabzon'un Uzungöl bölgesinde imar barışına uygun olmayan yapıların yıkımı için sahiplerine verilen süre 5 Ekim’de doldu. Ancak 118 yapı sahibinin yapıları boşaltmaması ve itirazları nedeniyle yıkımlar gerçekleşemedi.

Uzungöl'de 20 yapı yıkılacak!

Ünlü turizm merkezi Trabzon Uzungöl'de  ilk etapta yıkım kararı alındı fakat hukuki sürecin uzamasıyla geciken 20 kadar yapının yıkımı, yaz sezonu öncesi yapılacak. 

Trabzon Uzungöl'deki 427 yapı için yıkım kararı!

Uzungöl'de özellikle 2009 sonrası yapılan bir çok dükkan, kafe, konaklama merkezi için belediyeden kritik bir karar çıktı. Kaçak olduğu tespit edilen 427 yapı için yıkım kararı verildi.

İstanbul Küçükçekmece'de yıkım kararı verilen bina korku saçıyor! SON DAKİKA!

Küçükçekmece'de riskli olduğu için yıkım kararı verilerek boşaltılan ancak yıkılmayan bina mahalleleyi tedirgin ediyor. Her gün binanın önünden geçen mahalleli, bir an önce yıkım yapılmasını istiyor. 

Depreme dayanıksız olan Sami Ulus Çocuk ve Kadın Sağlığı Hastanesi için yıkım kararı verildi!

Depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılma kararı verilen Sami Ulus Çocuk ve Kadın Sağlığı Hastanesi için yıkım kararı alındı.

Ankara Dışkapı Hastanesi için yıkım kararı geldi!

Başkent Ankara'da Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra oluşturulan Sağlık Yapıları Yıkım Değerlendirme Komisyonu'nun incelemesi sonucu Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi için yıkım kararı alındı.

Gökçeada'daki Masi Otel'e yıkım kararı!

Gökçeada ilçesi eski Bademli köyünde yapılan Masi Otel, sit alanı sınırları içerisinde olduğunu ve arazinin kullanım özelliğinin bozulması sebebiyle dava üzerine dava açıldı. Dava sonucunda otel için yıkım kararı çıktı

Lionel Messi'nin oteli için yıkım kararı alındı!

Barcolana'dan PSG'ye transfer olan Lionel Messi'nin Barcelona'da 30 milyon euro'ya satın aldığı oteli için yıkım kararı alındı.

Avcılar'da iki bina için yıkım kararı!

Avcılar’da ayakkabı imalathanesindeki patlamada hasar alan iki bina için yıkım kararı alındı.

Kastamonu Bozkurt'ta 140 bina için acil yıkım kararı! 

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde sel felaketi nedeniyle ağır hasar alan 140 bina için acil yıkım kararı alındı.

Rize'de 17 bina için yıkım kararı alındı! 

Rize'de meydana gel sel felaketi sonrasında hasar tespit çalışmaları devam ediyor. Kent genelinde selden hasar gören 17 bina için yıkım kararı alındı. 

Rize'de 665 bina için yıkım kararı!

Rize'de meydana gelen sel felaketi sonrasında 665 yapı için yıkım kararı alındı. 

İstanbul'daki depremde çatlaklar oluşan bina için yıkım kararı!

Mega kent İstanbul'da geçtiğimiz hafta yaşanan 3.9 büyüklüğündeki depremin ardından çatlaklar meydana gelen bina içim yıkım kararı verildi.

Çanakkale'de yıkım kararı verilen okullar meclis gündeminde!

Çanakkale'de yıkım kararı verilen okullara ve bu okulların yeniden inşası için yapılan çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Ceylan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Eyüpsultan Gençlik Parkı yıkım karar yargıda!

Eyüpsultan'a bağlı Yeşilpınar'da kentsel dönüşüm çalışmaları için Eyüpsultan Gençlik Parkı'nın yıkımına karar vermişti. Söz konusu karar yargıya taşındı.

Yapı kayıt belgesi alınan yapılar için yıkım kararı TBMM'de!

Yapı kayıt belgesi alınan yapılar için yıkım kararı verilmesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Ataş, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Uzungöl yıkım kararı Haberi

Uzungöl yıkım kararı

Trabzon Çaykara Uzungöl için verilen yıkım kararıyla ilgili bina sahiplerini bilgilendirmek için toplantı gerçekleşti. Günebakış Gazetesi'nde yer alan habere göre; Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem önderliğinde düzenlenen toplantıya, Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, Trabzon İl Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Erhan Demir, Trabzon Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Uğur Korkmaz, Çaykara Muhtarlar Derneği Başkanı Abdullah Kulaç ile ilgili mahalle muhtarları ve vatandaşlar katılım gösterdi.

MEVCUT BİNALAR DEĞERLENDİRİLECEK

Toplantının açılışında önemli açıklamalarda bulunan Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem, Karadeniz turizminin en önemli merkezleri arasında yer alan Uzungöl’de yeni imar planının hazırlandığı ve imar planı kapsamında mevcut binaların değerlendirildiğini kaydetti. Kaymakam Çiğdem, daha önce yıkılmasına karar verilen ve yeni imar planına uygun olan 6 binanın yıkımının yapılmayacağını 17 binanın ise yeni imar planına göre kısmi olarak...