23 / 04 / 2024

Uzunyayla Group İzmir teras gökyüzü

Uzunyayla Group İzmir teras gökyüzü

1991 yılında kurulan, inşaat, sanayi, enerji ve dış ticaret alanlarında hizmet veren Uzunyayla Group, İzmir'deki 3'üncü projesi Teras Gökyüzü ile yeni bir yaşam tarzı yaratıyor.

Cİ Group'tan İzmir'e 1000 konutluk proje!

 Cİ Group, İzmir'de Yeni Bornova olarak bilinen Kazımdirik Mahallesi’nde 1000 konutluk yeni projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. 

The LCP Group Türk yatırımcılara Amerika’da yatırım fırsatları sunuyor!

Dünyaca ünlü gayrimenkul yatırım şirketi The LCP Group’un CEO’su Francis Lively İzmir ve Ankara’lı iş insanlarına Amerika’da 500.000 Dolar yatırım ile tüm aile için Green Card alma fırsatı veren EB-5 vizesini ve yeni projelerini anlattı.

Ci Group konut yatırımlarıyla İzmir’e değer katıyor!

Yaklaşık 40 yıldır yurtiçi ve yurtdışında yaptığı yatırımlarla, faaliyet gösterdiği 10 farklı sektör aracılığıyla İzmir ekonomisine güç ve değer katan Ci Group, şehrin istihdamına da katkı sağlıyor.

Çetmen Group ve By Kepi İzmir'de konut projesi yapacak!

Çetmen Group ve By Kepi İzmir'de konut projesi yapacak. 2018'de satışa çıkacak olan proje 182 konut ve 11 ticari alandan meydana geliyor.

Carlson Rezidor Hotel Group, İstanbul'da 4 otel açacak!

Carlson Rezidor Hotel Group, bu yıl Türkiye'de 7 otel açacak. Otellerin dördü İstanbul, biri İzmir diğer ikisi ise Diyarbakır ve Samsun'da yer alıyor.

DoubleTree by Hilton İzmir Airport Hotel Eylül'de açılacak!

Kepi Group İzmir'deki yeni oteli için DoubleTree by Hilton markası ile anlaştı. DoubleTree by Hilton İzmir Airport adını taşıyacak otel Eylül 2016'da hizmet vermeye hazırlanıyor.

Vitalia Narlıdere projesi!

Vitalia Narlıdere projesi İzmir Narlıova'da Uzunyayla Group tarafından hayata geçiriliyor. Teslimlerin Aralık 2017'de gerçekleşmesi öngörülen proje 91 adet daireden oluşuyor.

Megapol Group'tan İzmir'e 800 milyon TL'lik yatırım!

Megapol Group Yönetim Kurulu Başkanı Selim Gökdemir, inşaat sektöründeki büyüme hızıyla 7 yıl içerisinde İstanbul ve Ankara’yı geçeceğini öngördüğü İzmir’e bu yıl 3 yeni projeyle 800 milyon liralık yatırım yapacaklarını söyledi.

Yükselir Group İzmir'de marina ve golf oteli kuracak!

Avrupa’da yılın en başarılı enerji firması seçilen Yükselir Group, İzmir’de marina, golf oteli kuracak, rüzgar ve güneş enerjisi üzerine yatırımlar yapacak.

İzmir'de Best Western Premier Hotel hizmete sokulacak!

Savranoğlu Group, İzmir'de yatırımlarına devam ediyor. Group, Konak'taki Best Western Plus Hotel'in ardından İzmir'deki ikinci oteli Best Western Premier Hotel'i hizmete sokuyor.

Teras Gökyüzü satılık ev!

Teras Gökyüzü satılık ev tipleri 2+1'den dublekse kadar farklı şekilde dizayn edildi. 25 milyon lira yatırım bedeliyle yükselen proje Uzunyayla Group imzası taşıyor.

Narlıdere Teras Gökyüzü ne zaman teslim?

İzmir İl'i Narlıdere İlçe'sinde yükselen proje Uzunyayla Group tarafından hayata geçiriliyor. Projede toplam toplam 91 adet daireden oluşuyor. Peki Narlıdere Teras Gökyüzü ne zaman teslim?

Narlıdere Teras Gökyüzü Evleri fiyat!

Narlıdere Teras Gökyüzü Evleri fiyat listesi 450 bin liradan başlıyor. Uzunyayla Group imzasını taşıyan Teras Gökyüzü Evleri projesinde 91 daire yer alıyor...

Uzunyayla Group İzmir teras gökyüzü Haberi

Uzunyayla Group İzmir teras gökyüzü

1991 yılında kurulan, inşaat, sanayi, enerji ve dış ticaret alanlarında hizmet veren Uzunyayla Group, İzmir'deki 3'üncü projesi Teras Gökyüzü ile yeni bir yaşam tarzı yaratıyor.

Tuğla, hazır beton, beton boru, kilitli taş ve enerji sektörlerindeki yatırımlarıyla dikkat çeken ve İzmirde daha önce 30 milyon TL'lik yatırımla izmir Evleri ve Uzunyayla Evleri projelerini tamamlayan Uzunyayla Group, Narlıdere'de yapımına başladığı yeni projesi Teras Gökyüzü ile bölgeye değer katmayı hedefliyor. 


10 bin dönüm arazi üzerinde toplam 91 konutun yer alacağı Teras Gökyüzü projesinde sıradışı bir mimari yapı ortaya koyduklarını kaydeden Uzunyayla Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Uzunyayla, proje içinde yer alan mini çarşı ile ev sahiplerinin tüm ihtiyaçlarını karşılayacaklarını söyledi. 


Narlıdere'nin kentin yeni yaşam merkezlerinden biri olduğuna dikkat çeken Uzunyayla, "Projemiz eğimli bir arazi...