25 / 04 / 2024

vadi istanbul ne zaman teslim

vadi istanbul ne zaman teslim

Vadi İstanbul satılık daire fiyatları 609 bin 90 TL'den başlıyor. 1.111 tane daireden meydana gelen projede daire alanları 69 metrekareden başlıyor ve 305 metrekareye kadar ulaşıyor.

Vadi İstanbul'un Bulvar etabına yabancı yatırımcı ilgisi!

Artaş İnşaat; Aydınlı Grup ve İnvest İnşaat ortaklığıyla inşa edilen Vadi İstanbul'un özellikle bulvar etabı uluslararası yatırımcıların ilgi odağında. Vadi İstanbul, yatay düzlemde ilk karma proje olarak öne çıkıyor.

Vadi İstanbul Cendere fiyatlar!

Banka kredisi kullanılarak daire sahibi olunabilen Vadistanbul'da 3 bin adet konut bulunuyor. Vadi İstanbul Cendere fiyatlar listesi kapsamında projede yer alan daireler 437 bin TL ile 2 milyon 127 bin TL arasında değişiyor...

Vadi İstanbul daire!

Vadi İstanbul daire fiyatları, ödeme koşulları ve alanlarıyla ilgili tüm detaylar haberimizde yer alıyor

Vadi İstanbul vaziyet planı!

Artaş Grup, Aydınlı Grup ve Keleşoğlu İnşaat’ın girişimi ile Şişli-Ayazağa’da yer alan Vadi İstanbul vaziyet planı ile ilgili görsellere haberimizden ulaşabilirsiniz

Vadi İstanbul son durum!

Artaş Grup, Aydınlı Grup ve Keleşoğlu İnşaat’ın girişimi ile yükselen Vadi istanbul son durum bilgisine göre fiyatlar 420 bin liradan başlıyor. Projede kredi kullanarak daire sahibi olunabiliyor

Blackspade 18'inci mağazasını Vadi istanbul'da hizmete açtı!

Markalaşma yolunda emin adımlarla ilerleyen Blackspade, Vadi istanbul'da mağaza açtı...

Boytorun Architects’e Mercedes Benz Vadi İstanbul projesiyle birincilik!

Boytorun Architects tarafından tasarlanan Mercedes Benz Vadi İstanbul projesi, The Architecture Community tarafından organize edilen International Architecture Awards’ta “ticari” kategoride birincilik ödülüne layık görüldü...

Porta Vadi teslimleri ne zaman?

Porta Vadi projesi İstanbul Kağıthane'de Tüm yapı tarafından hayata geçirildi. Peki Porta Vadi teslimleri ne zaman?

Ayazağa Vadi Koru ne zaman teslim?

Invest İnşaat tarafından hayata geçirilen Vadi Koru projesi 16 bin metrekare alan üzerinde yayılıyor. Peki Ayazağa Vadi Koru ne zaman teslim edilecek?

Ayazağa Vadi Koru ne zaman tamamlanacak?

İstanbul Kağıthane-Ayazağa'da Vadistanbul'un yanındaki arsada inşa edilen Ayazağa Vadi Koru projesi Invest İnşaat tarafından yükseliyor .Peki Ayazağa Vadi Koru ne zaman tamamlanacak?

Vadi İstanbul Evleri ne zaman teslim?

İstanbul Ayazağa'da inşa edilen Vadi İstanbul projesi 762 daire, 20 bin metrekare home ofis, 22 bin metrekare mağaza alanından oluşuyor. Peki Vadi İstanbul Evleri ne zaman teslim?

Vadi İstanbul Evleri fiyatları ne kadar?

Artaş ve Invest işbirliğiyle hayata geçirilen Vadi İstanbul Evleri'nde İstanbul Ayazağa'da inşa ediliyor. Peki Vadi İstanbul Evleri fiyatları ne kadar?

Vadi İstanbul Park Sarıyer fiyatları!

Vadi İstanbul Park Residence'de daireler 1+1'den 5+1'e kadar farklı tipte dizayn edildi. Proje 74 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Peki Vadi İstanbul Park Sarıyer fiyatları ne kadar?

Vadi İstanbul Park Evleri ne zaman teslim?

Vadi İstanbul Park Residence'de banka kredisiyle taksit imkanı sağlanıyor. Proje İstanbul Sarıyer Ayazağa'da inşa ediliyor. Peki Vadi İstanbul Park Evleri ne zaman teslim edilecek?

Vadi İstanbul projesinde metro ne zaman faaliyete girecek?

Türkiye'nin ilk özel metrosuna ev sahipliği yapacak olan Vadi İstanbul projesinde metro Haziran 2016'da faaliyete geçecek. 15 milyon Euroluk yatırım bedeline sahip olan metronun inşaatını İsveçli bir firma yapacak.

Saklıhan İnşaat Saklı Vadi Konakları ne zaman teslim?

18 bin 700 metrekare arsa alanında inşa edilen Saklı Vadi Konakları 'nın yapımına 1 ay sonra başlanacak. Peki Saklıhan İnşaat Saklı Vadi Konakları ne zaman teslim?

Vadi Mudanya ne zaman teslim?

Toplam 72 adet konuttan meydana gelen projenin yüzde 70'i yeşil alandan meydana geliyor. Proje Bursa İl'i Mudanya'da Ege tarzı mimarisyle yükseliyor. Peki Vadi Mudanya ne zaman teslim?

Başakşehir Vadişehir ne zaman teslim?

Başakşehir Vadişehir 'de 650 adet daire ve 60 adet ticari ünite bulunuyor. İnşaat çalışmalarına başlanan proje 550 milyon TL yatırım bedeline sahip. Peki Başakşehir Vadişehir ne zaman teslim edilecek?

vadi istanbul ne zaman teslim Haberi

vadi istanbul ne zaman teslim

Vadi İstanbul satılık daire alanları 69 metrekare ile 305 metrekare arasında değişiyor. Proje Artaş Grup, Aydınlı Grup ve Keleşoğlu İnşaat tarafından inşa ediliyor. 


1.111 tane daireden meydana gelen Vadi İstanbul projesinde yüzde 25 peşinat ödendiğinde kalan bedel 120 aya kadar 0,85 faiz oranıyla vadelendiriliyor. 


Vadi İstanbul satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon dubleks olarak tasarlandı.


86 bin metrekare alan üzerinde yükselen Vadi İstanbul projesinde lounge club, fitness salonu, sauna, buhar banyosu, dinlenme salonu, güvenlik, açık-kapalı yüzme havuzu, market, ticari üniteler, tenis sahası, basketbol sahası, çocuk oyun alanı mevcut. 


Vadi İstanbul satılık daire fiyatları şu şekilde; 1+1 daireler 609 bin 90 TL ile 720 bin 370...