25 / 04 / 2024

vadikent ankara nerede

vadikent ankara nerede

Teslimlerin bu yıl Aralık ayında gerçekleşmesi planlanan Vadikent Ankara'da banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Projede 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edilen konutlar bulunuyor. İşte Vadikent Ankara güncel fiyatlar...

Vadikent Ankara'da 4 bloktan meydana geliyor!

Birçok il kentsel dönüşüm kapsamında yenilenirken, Ankara da dönüşüm rüzgarından nasibini alıyor. Bu dönüşümün başında da KOMYAPI'nın imzası olan 'Vadi Kent Ankara' konut projesi geliyor.

Vadikent Ankara ulaşım!

Başkent Ankara'da inşa edilen ve Kom Yapı imzası ile konumlandırılan Vadikent Ankara ulaşım bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz.Projedeki konutlar 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi.

Ankara Keçiören Vadikent projesi!

Ankara Keçiören Vadikent projesi Kom Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Ankara Keçiören Vadikent'te daire tipleri 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı...

Ankara Keçiören Vadikent örnek daire!

Ankara Keçiören Vadikent örnek daire görselleri haberimizin içerisinde yer alıyor. 1.600 konuttan oluşan Komyapı Ankara Vadikent Konutları projesinde teslimler 24 ay sonra yapılıyor...

Vadikent Ankara satılık! 24 ay sonra teslim!

Vadikent Ankara satılık daire tipleri 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde müşterilere sunuluyor. Proje kapsamında yer alan daireler 24 ay sonra teslim edilecek

Ankara Keçiören Vadikent Projesi!

Ankara Keçiören Vadikent Projesi kapsamında yer alan 4 oda 1 salon daire tiplerinin fiyatları 290 bin lira ve de 320 bin lira arasında değişiklik gösteriyor

Ankara TOKİ 2022 nerede yapılacak? İşte TOKİ Ankara konut projesi detayları!

TOKİ sosyal konut projelerinin ilk temelleri atıldı. Temeller Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Ankara'nın Sincan ilçesinde düzenlenen toplu törenle atıldı. Peki Ankara TOKİ 2022 nerede yapılacak? İşte detaylar!

Vakıf GYO Cubes Ankara nerede?

Vakıf GYO Cubes Ankara nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Vakıf GYO Cubes Ankara nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

TOKİ Ankara Sincan Saraycık 2020 kura çekilişi nerede yapılacak?

TOKİ Ankara Sincan Saraycık 2020 kura çekilişi nerede yapılacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Saraycık TOKİ'de 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tiplerine yer veriliyor.

Pasifik İnşaat Merkez Ankara nerede?

Pasifik İnşaat Merkez Ankara nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 10 blokta toplam 1.425 adet konut bulunuyor.

Merkez Ankara Yenimahalle adres!

Merkez Ankara Yenimahalle projesinde daire fiyatları 500 bin TL'den başlıyor. Peki Merkez Ankara nerede? İşte Merkez Ankara Yenimahalle adres...

Merkez Ankara nerede? Lokasyon bilgisi!

Merkez Ankara nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutların fiyatları 500 bin TL'den başlıyor.

TOKİ Ankara 2019 projeleri nerede, başvuru şartları neler?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı başkent Ankara'da 2 bin 934 adet konut inşa edecek. Peki TOKİ Ankara 2019 projeleri nerede? TOKİ Ankara 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Ankara 2019 başvuruları ne zaman? İşte tüm detayları...

Ankara Eliz Kule nerede?

Oran&Güven A.Ş. Ortaklığı imzasını taşıyan Eliz Kule projesi 32 ve 27 katlı iki kuleden meydana geliyor. Peki Ankara Eliz Kule nerede?

TOKİ Ankara Bala kura çekilişi nerede yapılacak?

TOKİ Ankara Bala kura çekilişi nerede yapılacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 137 adet konut yer alıyor.

Merkez Ankara nerede?

Türkiye için kazanç vakti kampanyasına dahil olan Merkez Ankara projesinde satışlar devam ediyor. Peki Merkez Ankara nerede?

Kumru Ankara nerede?

Oturumun başladığı Kumru Ankara'da satışlar devam ediyor. Projede fiyatlar 561 bin TL'den başlıyor. Peki Kumru Ankara nerede?

Akay Neris Yaşamkent nerede?

Toplam 75 adet daireden meydana gelen Akay Neris Ankara projesinde henüz fiyatlar belli değil. Peki Akay Neris Ankara nerede?

Cubes Ankara nerede?

36 ay sonra teslim edilmesi planlanan Cubes Ankara Rezidans Nuhoğlu İnşaat ve Dalgıç GY işbirliğiyle hayata geçiriliyor. Çukurambar Cubes Ankara Residence projesi karma konseptte tasarlandı. Peki Cubes Ankara nerede?

vadikent ankara nerede Haberi

vadikent ankara nerede

Vadikent Ankara güncel fiyatlar bilgisinden bahsetmeden önce projenin özelliklerine değinelim. Kom Yapı imzası ile hayata geçirilen projede toplam 570 adet konut yer alıyor.


Dairelerin büyüklükleri 135 metrekare ile 165 metrekare arasında değişen Vadikent Konutları Ankara'nın Keçiören ilçesinde inşa ediliyor. Projede 9 bloktan meydana geliyor.


Keçiören Vadikent Evleri 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerinden oluşuyor. Satışları devam eden proje 167 bin 110 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.


Yüzde 25 peşinatta, kalan bedel için banka kredisi kullanılabilen Vadikent Keçiören Konutları güvenlik, yüzme havuzu, otopark, fitness center, spor alanları gibi ortak kullanım alanlarına sahip.


Vadikent Ankara güncel fiyatlar!

Konut teslimlerinin Aralık 2015 tarihinde yapılması öngörülen Kom Yapı Vadikent fiyatları 264 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Keçiören Vadikent adres: Yükseltepe Mh. Keçiören Altındağ/Ankara 


Vadikent satış ofisi...