18 / 04 / 2024

vadişehir bölgeye değer katacak

vadişehir bölgeye değer katacak

İstanbul'un nitelikli konut bölgeleri arasında öne çıkan Başakşehir'in yeni projesi Vadişehir, yeni yeni etaplarıyla bölgeye katma değer kazandıracak. Proje yeni şehrin konseptine yön verecek.

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı: Beklenen büyük deprem için İstanbul'da kayda değer çalışma yapılmadı!

Beklenen büyük İstanbul depremi tüm Marmara bölgesini tedirgin ederken, alınan önlemler de tartışma konusu oluyor. DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekmen, büyük deprem için kayda değer bir çalışma yapılmadığının altını çizdi.

Dünyanın en büyük bankalarından biri daha iflas mı ediyor? 3 günde yaklaşık yüzde 13 değer kaybetti!

Almanya'nın en büyük pazar payına sahip bankası Deutsche Bank hisseleri, yüzde 9 oranında değer kaybederek 8,5 avroya düştü. Hal böyle olunca bankanın hisseleri son üç günde yaklaşık yüzde 13 değer kaybetti.

Vadi Şehir Yalova 2. Etap geliyor! Yeni proje! 

Vadi Şehir Yalova projesi Yalova Çiftlikköy'de yükseliyor. Projenin A etabında oturum başlarken, B etabı için de çalışmalara başlandı. İşte Vadi Şehir Yalova projesi ile ilgili ayrıntılar...

Ege Yapı Ispartakule'nin lansmanı 21 Ocak'ta!

Bulunduğu bölgeye değer katan ödüllü projelerin markası Ege Yapı, Ispartakule projesinin basın toplantısını 21 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirecek.

Ege Yapı'dan İstanbul ve İzmir'e 7 yeni proje geliyor!

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, Ege Yapı'nın 2022 hedeflerini açıkladı. Yer aldığı bölgeye değer katan ödüllü projelerin markası Ege Yapı, 7 milyar Türk Lirası değerli yeni yatırım zinciriyle İstanbul ve İzmir'de 7 yeni proje hayata geçirmeyi planlıyor.

Büyükşehir Belediyesi Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi!

TBMM'ye sunulan Büyükşehir Belediyesi Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi ile imar planı ve plan revizyonlarının incelenmesi için belirlenen sürenin gerekli görülmesi hâlinde 3 ay daha uzatılabilmesi amaçlanıyor.

NG Sapanca Enjoy, pandemiye rağmen açıldı!

Sapanca'da 450 milyon TL yatırım bedeliyle inşa edilen NG Sapanca Enjoy, COVID-19 sürecine rağmen hizmete açıldı. 270 odalı NG Sapanca Enjoy'un bölgeye değer kazandırması planlanıyor.

Cer İstanbul projesinin örnek dairesi tamam!

Bulunduğu bölgeye değer katan projelerin markası olan Ege Yapı tarafından Emlak Konut GYO güvencesi ile hayata geçirilen Cer İstanbul'un örnek dairesi hazır. 

Bitlis'te Tekstil Kent inşaatı devam ediyor!

Bitlis'te Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) kurulacak Tekstil Kent inşaatı sürüyor. İnşaat çalışmalarını yürüten yüklenici firma sahibi Abdulbaki Menteş, projenin bölgeye değer katacağını açıkladı.

Naci Topçuoğlu Bilim Merkezi Gaziantep'e değer katıyor!

Gaziantep’in teknopark alanına komşu alanda hayata geçiren Naci Topçuoğlu Bilim Merkezi mimari, iç mimari ve peyzaj tasarımına sahip olarak bölgeye değer katıyor.

Avrupa'nın en büyük şehir hastanesi Sancaktepe'de kuruluyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sancaktepe mitinginde konuşuyor. Erdoğan, Avrupa'nın en büyük şehir hastanesinin Sancaktepe'de kurulacağını söyledi.

İzmir Büyükşehir'den 2018'de 2.5 milyar TL'lik yatırım!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, 2018’de 2.5 milyar liranın üzerinde yatırım yaptı.

Mimar Sinan Camii Çamlıca’da yükselecek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yaptığı açıklamada Çamlıca Mahallesi’nde temeli atılan Mimar Sinan Camii’nin, tamamlandığında bölgeye değer katan bir eser olacağını belirtti.

vadişehir bölgeye değer katacak Haberi

vadişehir bölgeye değer katacak

İstanbul'un nitelikli konut bölgeleri arasında öne çıkan Başakşehir'in yeni projesi Vadişehir, yeni yeni etaplarıyla bölgeye katma değer kazandıracak. Irmak Group, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapı ortaklığıyla hayata geçirilen proje yeni şehrin konseptine yön verecek. 


Vadişehir projesiyle bölgeye marka değeri kazandırdıklarını belirten Vadişehir Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Akgül 10 yıllık üretim projeksiyonlarında yer alan yeni etaplarla birlikte projenin bölgeye damga vuracak konut sayılarına ulaşacağını kaydetti. 


6 AYDA YÜZDE 60 SATIŞ 

Vadişehir Projesinde altı aylık sürede yüzde 60 satış gerçekleştirdiklerini, projeden konut alanların da yüksek kazançlar elde ettiğini ifade eden Yüksel Akgül; "Satışlar beklentilerimizin üstünde devam ediyor. Projemiz kazandıran bir proje olarak yatırımcının yüzünü güldürüyor. Vadişehir'den konut alanlar şuan yüksek oranda kazanç elde etmiş durumda. Bölgenin değerini artıran nitelikte bir proje olan...