25 / 04 / 2024

vadistanbul bulvar adres

vadistanbul bulvar adres

Vadistanbul'un ofis, AVM, alışveriş caddesi ve otelden oluşan Bulvar etabı, yerli ve yabancı firmalardan yoğun talep görüyor. Vadistanbul Ayazağa'da Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve Invest İnşaat ortaklığıyla inşa edildi.

Vadistanbul Bulvar!

Vadistanbul Bulvar projesinde yer alan ofis seçeneklerinin metrekare birim fiyatları 3 bin 500 dolardan başlangıç gösteriyor. Projede toplam ofis alanı 180 bin metrekare olarak belirlendi.

Vadistanbul Bulvar!

3 etaptan oluşan Vadistanbul Bulvar etabı satışa çıktı. Vadistanbul Bulvar projesinde fiyatlar 519 bin lira ile 2 milyon 381 bin lira arasında değişiyor. Projede 1+1'den 5+1'e kadar daire seçenekleri yer alıyor...

Vadistanbul Bulvar satışa çıktı! Metrekaresi 3 bin 400 dolardan başlıyor!

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul projeleri arasında yer alan Vadistanbul'un ofisler, restoranlar, otel, alışveriş caddesi ve alışveriş merkezinden oluşan 2. etabı Vadistanbul Bulvar 19 Şubat'ta düzenlenen lansmanda tanıtıldı...

TAV Havalimanları Holding olağan genel kurul toplantısı 23 Mart'ta!

TAV Havalimanları Holding'in 2019 yılına ait pay sahipleri olağan genel kurul toplantısı, 23 Mart 2020 tarihinde Vadistanbul Bulvar'da yapılacak...

Vadistanbul AVM'ye nasıl gidilir? Açık adres!

İstanbul'daki en büyük alışveriş merkezlerinden olan Vadistanbul AVM açıldı. Peki Vadistanbul AVM'ye nasıl gidilir? Açık adres...

Vadistanbul Bulvar 2017'de tamamlanacak!

Vadistanbul projesinde AVM, ofis ve otel gibi komplekslerden oluşan Bulvar etabında 2017 içinde teslimler başlıyor. Son etap Vadistanbul Park da 2017 Aralık ayında hazır olacak.

Vadistanbul Bulvar AVM Ekim'de açılacak!

Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve İnvest İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen Vadistanbul’un Bulvar etabında sona yaklaşıldı. Bulvar’da Ekim ayında açılacak AVM’de dev markalar yer alacak.

Tarkan, Vadistanbul Bulvar'dan ofis katı satın aldı!

Megastar Tarkan ofis yatırımı için Türkiye’nin uluslararası alandaki gayrimenkul projesi Vadistanbul’un Bulvar etabını tercih etti. Vadistanbul’un ofis, alışveriş caddesi, AVM ve otelden oluşan Bulvar etabından Tarkan bir ofis katı satın aldı.

Vadistanbul'da 45 milyon dolar + KDV'ye ofis blok satışı!

Vadistanbul Bulvar etabında 45 milyon dolar + KDV'ye ofis blok satışı yapıldı. Artaş, Aydınlı ve Invest'in projesi Vadistanbul Park, Cityscape Turkey 2016 Fuarı'nda yerini aldı.

Vadistanbul Bulvar'da sona yaklaşıldı!

Türkiye’nin en büyük gayrimenkul projeleri arasında yer alan Vadistanbul’un, ofis, alışveriş caddesi, AVM ve otelden oluşan Bulvar etabında sona yaklaşıldı. Vadistanbul Bulvar’ın ofis blokları 2016’nın Haziran ayında teslim edilecek.

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde adres!

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde adres bilgilerine göre proje, Başakşehir - Kayaşehir'de hayata geçiriliyor. Teslimlerin 2016 yılı içerisinde gerçekleşeceği projede 1.555 adet daire yer alıyor.

Vadi İstanbul Bulvar'da ofislerin yüzde 65'i satıldı!

İstanbul Ayazağa'da yükselen Vadistanbul projesinin Bulvar etabında ofislerin yüzde 65'i satıldı. Maslak-Levent hattının alternatifi olarak gösterilen Vadistanbul Bulvar'da 300 bin metrekare ofis yer alıyor.

Vadistanbul Bulvar'da ofislerin yüzde 65'i satıldı!

İstanbul Ayazağa'da yükselen Vadistanbul projesinin Bulvar etabında ofislerin yüzde 65'i satıldı. Maslak-Levent hattının alternatifi olarak gösterilen Vadistanbul Bulvar'da 300 bin metrekare ofis yer alıyor.

Essenora Küçükköy adres!

Essenora Küçükköy adres bilgilerine göre proje Fevzi Çakmak Mahallesi, Kemal Şeker Bulvarı üzerinde bulunuyor. Teslimlerin 2016 yılında gerçekleşeceği proje 160 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor.

Vadistanbul Avrupa'nın en iyisi seçildi!

Vadistanbul Bulvar, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nde (European Properties Awards EPA) perakende ve ofis mimarisi kategorilerinde ödüle layık görüldü. Projede 760 metrelik cadde dikkat çekiyor. İşte ayrıntılar...

Vadistanbul Bulvar'a 2 ödül!

Vadistanbul projesinin, otel, AVM, alışveriş caddesi ve ofislerden oluşan Bulvar etabı European Properties Awards tarafından ödüllendirildi.

vadistanbul bulvar adres Haberi

vadistanbul bulvar adres

Konutlardan oluşan Teras etabında son daireler de satışa çıktı. Projenin ofis, AVM, alışveriş caddesi ve 5 yıldızlı otelden oluşan Bulvar etabına ise uluslararası alanda faaliyet gösteren firmalardan yoğun talep geldiği bildiriliyor.  Türkiye'nin en büyük inşaat projeleri arasında yer alan Vadistanbul'un, 17 ayda tamamlanan 250 bin metrekarelik Teras etabında yaşam başladı. Hemen teslim olarak satışa sunulan son daireler, 608 bin 490 TL'den başlayan fiyatlarla alıcı bulurken, Bulvar etabındaki bağımsız ofisler ve ofis bloklarının satışı sürüyor. 

Yabancı ilgisi Vadistanbul'un Bulvar etabı, tanıtıldığı şubat ayından bugüne ulusal ve uluslararası yatırımcılar tarafından ilgi odağı oldu. Kısa sürede uluslararası alanda faaliyet gösteren firmaların yatırımlarını yönlendirdiği bir proje haline gelen Vadistanbul Bulvar'ın, İstanbul'un en hareketli iş ve alışveriş merkezlerinden biri haline gelmesi bekleniyor. Tüm fonksiyonları birbirine...