16 / 04 / 2024

Vadistanbul Bulvar teslimleri

Vadistanbul Bulvar teslimleri

Vadistanbul projesinde AVM, ofis ve otel gibi komplekslerden oluşan Bulvar etabında 2017 içinde teslimler başlıyor. Son etap Vadistanbul Park da 2017 Aralık ayında hazır olacak.

Vadistanbul Bulvar!

Vadistanbul Bulvar projesinde yer alan ofis seçeneklerinin metrekare birim fiyatları 3 bin 500 dolardan başlangıç gösteriyor. Projede toplam ofis alanı 180 bin metrekare olarak belirlendi.

TAV Havalimanları Holding olağan genel kurul toplantısı 23 Mart'ta!

TAV Havalimanları Holding'in 2019 yılına ait pay sahipleri olağan genel kurul toplantısı, 23 Mart 2020 tarihinde Vadistanbul Bulvar'da yapılacak...

Vadistanbul Park Konutları 2017 fiyatları!

1+1'den 5+1'e kadar daire alternatifleri sunulan Vadistanbul Park projesinde dairelerin teslimleri bu yılın sonunda yapılacak. projede daire fiyatları 846 bin TL'den başlıyor...

İncek Bulvar Loft güncel ödeme planı!

Bulvar Loft Ankara projesinde fiyatlar 324 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 2019 yılında teslimleri yapılacak olan proje Ankara'nın İncek bölgesinde yer alıyor...

Vadistanbul AVM Mart'ta açılacak!

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul projelerinden Vadistanbul'un ofis, alışveriş caddesi, yeme - içme alanları, AVM ve otelden oluşan Bulvar etabında sona gelindi.

Vadistanbul 2017’de tamamlanıyor!

Artaş İnşaat, İnvest İnşaat ortak yatırımıyla Ayazağa'da Evyap Holding'e ait 424 bin metrekare alan üzerinde geliştirilen Vadistanbul'un ofis, alışveriş caddesi, AVM, otelden oluşan Bulvar etabında ağustos ayında ofis teslimleri başlıyor.

Vadistanbul Bulvar 2017'de tamamlanacak!

Vadistanbul projesinde AVM, ofis ve otel gibi komplekslerden oluşan Bulvar etabında 2017 içinde teslimler başlıyor. Son etap Vadistanbul Park da 2017 Aralık ayında hazır olacak.

Vadistanbul projesi 2017'de tamam!

Vadistanbul projesinde AVM, ofis, alışveriş caddesi ve otel komplekslerinden oluşan ‘Bulvar’ etabında 2017 içinde teslimler başlıyor. Son etap Vadistanbul Park da 2017 Aralık’ta hazır olacak.

Vadistanbul Bulvar AVM Ekim'de açılacak!

Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve İnvest İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen Vadistanbul’un Bulvar etabında sona yaklaşıldı. Bulvar’da Ekim ayında açılacak AVM’de dev markalar yer alacak.

Tarkan, Vadistanbul Bulvar'dan ofis katı satın aldı!

Megastar Tarkan ofis yatırımı için Türkiye’nin uluslararası alandaki gayrimenkul projesi Vadistanbul’un Bulvar etabını tercih etti. Vadistanbul’un ofis, alışveriş caddesi, AVM ve otelden oluşan Bulvar etabından Tarkan bir ofis katı satın aldı.

Vadistanbul'da 45 milyon dolar + KDV'ye ofis blok satışı!

Vadistanbul Bulvar etabında 45 milyon dolar + KDV'ye ofis blok satışı yapıldı. Artaş, Aydınlı ve Invest'in projesi Vadistanbul Park, Cityscape Turkey 2016 Fuarı'nda yerini aldı.

Bulvar İstanbul'da yaşam Nisan'da başlıyor!

Emlak Konut güvencesiyle, Bulvar İstanbul İş Ortaklığıyla Başakşehir’de hayata geçirilen Bulvar İstanbul’da teslimler 7 ay öne çekildi. Büyük kısmının sahiplerini bulduğu projede erken teslim heyecanı yaşanırken, daire teslimleri Nisan ayında başlıyor.

Vadistanbul Park Evleri satış fiyatları!

Vadistanbul Park Evleri satış fiyatları 748 bin 320 TL'den başlıyor. Konut, ofis ve mağazalardan oluşan Vadistanbul Park Evleri projesinde daire teslimleri 2017 yılının sonunda yapılıyor...

Vadistanbul Park Ayazağa satış ofisi!

Vadistanbul Park Ayazağa satış ofisi iletişim numarası 444 53 35 olarak belirtiliyor. Fiyatların 730 bin TL'den başladığı projede anahtar teslimleri 2018 yılının son çeyreğinde gerçekleşecek.

Vadistanbul Bulvar teslimleri Haberi

Vadistanbul Bulvar teslimleri

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul projelerinden olan 'Vadistanbul'un ofis, alışveriş caddesi, AVM, otelden oluşan Bulvar etabında Ağustos ayında ofis teslimleri başlıyor. AVM ise kapılarını Mart ayında açacak. Son konut etabı olan Vadistanbul Park da 2017 Aralık'ta anahtarlan teslim edecek.


Ayazağa'da Evyap Holding'e ait 424 bin metrekare alan üzerinde geliştirilen Vadistanbul'da 1900 konut, 103 bin metrekare kiralanabilir alana sahip alışveriş merkezi, 760 metre uzunluğundaki cadde üzerinde yer alacak cadde mağazaları, 300 bin metrekare ofis alanı ile 25 bin metrekare alana sahip 5 yıldızlı bir otel bulunuyor. 


'Sembol olacak' 

Projenin yatırımcıları Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya ve Invest İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Uçar, bölgenin Vadistanbul'la İstanbul'un yeni iş ve yaşam merkezi olacağını vurguladı. 


Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, "Vadistanbul projemizin kalbi...